Thursday, February 21, 2013

SPONTAN KHAMIS ! NASI LEMAK VERSI IEDA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

sila jamu mate !!!!








alhamdulillahhh ;) ... haa cepat2 pi cari nasi lemak sambal sotong kembang nie ekekke .. ada yg meleleh kang x tahu erkk ! ... ;)

34 comments:

  1. sedappppnyaaaaaa......sambal sotong itu..ahhhhhhh....

    ReplyDelete
  2. whoaaaaaa u make me meleleh air liur kak

    ReplyDelete
  3. ieda masak bila ni? bak sepinggan

    ReplyDelete
  4. berkenan dengan sambalnya..:)

    ReplyDelete
  5. akak kejam!!!! meleleh lieya tgk kak....dah le lieya suke sotong selipar tu...hehehe ganas panggil sotong selipar heheeheeh....

    akak nak tau, lieya kan dah lame tak beli timun tu kak...nak buat ape2 mcm nasi lemak ke ulam ke, lieya lagi suke beli timun jepun tu...sebab selalu tekene beli timun biase tu dpt yg pahit...org kate ular lalu atas batas kak yeak....so senang2 beli timun jepun jek yg dijamin takkan pahit heheheehehehe

    ReplyDelete
  6. akakkkkk!!!..mmg dh meleleh dh nie....

    ReplyDelete
  7. waaaa.. dah boleh bukak kedai makan dah ni.. hehe


    ReplyDelete
  8. memang terjamu mata ni...
    Terus meleleh air liur..
    Hehehehe..

    ReplyDelete
  9. tgk laju² pastu komen sbb terliur.. nk elakkan air liur meleleh.. hahaha

    ReplyDelete
  10. nasib baik baru lepas mkn nasi lemak semalam..takdelah terliur sgt..hehehe

    ReplyDelete
  11. sedapnye lah kak..terliur dh nie...

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. alahai sedapnyer, dana kan tak penah pun msk sambal sutun kembang tu kak... kadang kalu mkn sambal sutun kt kedai terpikir camne lah diaornag blh msk jd sedap gitu...

    ReplyDelete
  14. kak...sedapnya tgk smbl sotong tu.. bak sikit :D

    ReplyDelete
  15. alahai...dapat tgok jer la ni kan..ntah bila boleh merasa....

    ReplyDelete
  16. salam kak ..


    kak oiii , sibbaik la daku makan nasi lemak tau pg ni.. kalau x, mau ku kuis2 pc skang ni... uhuhhuh

    ReplyDelete
  17. Ya Allah sedapnyer nasi lemak tu..hmm....

    ReplyDelete
  18. seb baik tak minat sotong kembang klu tak jenuh jugak la mmg tgh lapo ni

    ReplyDelete
  19. oh! mengapala akak sesat kt sini!

    ReplyDelete
  20. ekekeke....sedapnya nasi lemak....br teringat ada sotong kering jgk kat umah.....=)

    ReplyDelete
  21. cisss....dugaan betul...dah la saya tgh diet nasi kak...huwaaaaaaaaa!!!

    ReplyDelete
  22. Ya Allah... saja jer tau ha3

    ReplyDelete
  23. Waa sedapnyaa.. rajin Ieda masak.. :)

    ReplyDelete
  24. salam kak ida..
    hahaha...akak kijam! akak kijam!

    sedappppnye.... :p

    ReplyDelete
  25. satu sebab saya malas masak nasik lemak sebab saya suka nasik lemak yang terlampau..heheh..

    ada kacang,ikan bilis,kangkung rebus..
    payah nak buat..kan?/saya bab makan cerewet sikit..sebab tu malas nak masak..
    ehehehh

    ReplyDelete
  26. sedap tu, rajin eida buat ye

    ReplyDelete
  27. tgk gmbr telor mula2 tu pun dah membangkit seleraku...haha

    ReplyDelete
  28. memang jamu mata la. perut dah kriok2 ni kak. huhu..

    ReplyDelete
  29. sedappppnyaaaaaa......terliur saya tgk...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...