Tuesday, February 19, 2013

SPECTACULAR HERBALIFE DINNER WITH SHILA HAMZAH

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

huhuhu sorry sgt2 uolss semua .. skrg nie dpt update dan balas kunjungan dirumah sahaja .. huhu sedeyyy .. winduu ngan xtvt blogging ! ... nak buat macam mana .. selagi Audit Kualtiti x sampai ke tarikhnya selagi itu banyak yg perlu disettlekan x dpt langsung nak mengadap blog atau internet huhu .. harap semua memahami ... ok lahh meh tgk entry akak nie .. cakap pun dah x betul dah huwaaaaaaaaa

ok2 .. kisah entry akhir program Herbalife Spectacular di KL baru2 nie ..  sebenarnya sungguh x sangka akak berpeluang menyaksikan secara live penyanyi SHILA HAMZAH nie .. yelah dik wehhh , selalu tgk dlm tv ajoo kan .. sekali malam sewaktu kami di Herbalife Spectacular tuu , dpt tgk live shila hamzah nie .. dia sangat2 cantik , tinggi dan putih orang nyeee

patutlahhhhhhhhh si sharnaaz beria nak kan dia ! .. dia bertudung sgt2 cantik dan ayu !


 
 
 


  
kami yang teruja dpt bergambar dengan replika 'batch presiden team' huhuhu .. insyaallah semoga kami terus berjaya didalam herbalife .. aminnnnnnnnnnnnnnn ;))




team leader kami .. aziera bersama .. big team leader ! .... sasha malam tuu bersama teman2 satu team herbalife dengan kami .. mereka semua owesome !


sakan bergambar .. walau x dpt makan di dalam dewan bersama shila .. kami tetap happy sbb dpt tgk dia live ! .... kenapa kami x makan sama ?? sbb kami semua belum layak utk attand dinner herbalife tuu .. huhuhu x per ... next we will !!! ;)

26 comments:

  1. assalam ieda..seronok ye dapat tengok dan dengar suara shila

    ReplyDelete
  2. Besnye dpt jumpa shila...bertuah!
    Moga akak lebih suksess bersama herbalife yer...

    ReplyDelete
  3. best nyer...
    leh tengok retis..

    ReplyDelete
  4. shila nyanyi lagu apa tuu ??

    ReplyDelete
  5. Kira profesional kan dia, tgh ada kontroversi pun ok je..

    Semoga lps ni ieda pun boleh attend dinner kat dlm tu ya!

    ReplyDelete
  6. lolllllll maner adil, kasilah kesamarataan sesekali ngan ahli biasa

    ReplyDelete
  7. perghhh.. si cantik shila hamzah... best la dpt jmpe dia..dulu penah jmpe dia masa dia free hair...mmg cun habis.. =)

    ReplyDelete
  8. Shila hamzah.....cun...ahakz....untung le hang....ahakz

    ReplyDelete
  9. Bila tgk shila ni teringat kisah cinta dia yg tak kesampaian tu

    ReplyDelete
  10. sukenya shila amzah, dengan perjumpaan mcm ni boleh bertukar2 idea baru kan kak, good experience ;)

    ReplyDelete
  11. seronoknya gathering. dpt jumpa shila lagi. :)

    ReplyDelete
  12. Muka Ieda dengan Aziera tu nak sama pulak, macam adik beradik!

    ReplyDelete
  13. Seronok kak ieda :) takpe lps ni boleh join makan sekali

    ReplyDelete
  14. hihihi semoga maju jaya!

    ReplyDelete
  15. moga terus sukses dgn herbalife ya kak ieda. pasni boleh join dinner kat dlm tu plak ye.

    ReplyDelete
  16. WAh meriahnya.. bestnya jumpa shila

    ReplyDelete
  17. salam kak ida..
    untung la dpt tgk retis live! Hihih..
    tgk pic aje dah tau meriah..
    insyaAllah turn akak n the geng plak attend dinner tu nnti :)

    ReplyDelete
  18. wahh beznya meriah nampak..

    ReplyDelete
  19. kenapa tak bergambar denga shila??

    ReplyDelete
  20. ada azam...bagus tu ieda...

    **mujur ler dorang bagi tgk show shila ye ye..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...