Saturday, February 9, 2013

ROADSHOW HERBALIFE DI PEKAN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

aduhhhh penat nyee ari nie .. hai semua ! .. sure tgh sebuk2 memasak kan ekeke .. nak rayalah katakannn upsss over lakk .. nie overdose minum herbalife lah nie ! ekekkee .. yelah .. nie nak cerita hari nie akak lambat update bukannyee ape , nie haa baru je balik dari ROADSHOW HERBALIFE di pasar borong tempat akak .. fuh fuh fuh .. seronok , menarik dan penat ! ahahha semua ada ! ....




apa2 pun syukur ... ramai rupenya orang2 di pekan nie yang concern pasal kesihatan mereka , yang datang hanya utk timbang berat dan ingin tahu analisa kesihatan mereka memang ramai .. yelah kami sediakan analisa kesihatan percuma buat mereka .. mana x nak kan .. rugi ... bila percuma x kan nak lepaskan peluang  ... seronok dan letih .. letih bila ada yang datang beramai2 tuu ..

sib baikk kawan akak berdua aziera dan nora leh buat analisa dan akak buat bacaan timbang .. ahhaha kelakornyaa sbb akak baru belajar cara2 nak guna penimbang tuu .. maklummlah org belum ada penimbang .. soo memang lepas nie kena dapatkan satu .. penimbang sgt2 diperlukan .. insyaallahhhh ada rejeki ! ..

alhamdulillah roadshow tamat dengan jayanya jam 12.00 tgh ari tadi .. skrg sgt2 letih tapi semangat nak update blog x leh kalah ahahhaha .. ok2 .. lepas nie nak BW .. lepas tuu nak sleep kejap ... 

ok bye2 ! .... ;))

13 comments:

  1. wah..nmpk meriah jugak..
    akak pon mkin comel la.

    ReplyDelete
  2. meriah sambutan tu kak.
    lg2 hujung minggu mcmni ramai yg keluar g pasar.

    ReplyDelete
  3. Meriahnya..klu ada pemeriksaan kesihatan percuma mmg suka je nk g..:)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum Ieda

    saya pun nak timbang juga... :)

    ReplyDelete
  5. mendapat sambutan yer kak...alhamdulillah...:)

    ReplyDelete
  6. Kalu mampu hendak la juga jadi pelanggan Herba Life tu... tapi mahal tak mampu dek poket ni...

    ReplyDelete
  7. ooo..ni mesti kat pekan sari kan? ari ni mesti ramai org. Best2 bersama herbalife.

    ReplyDelete
  8. bestnye ...good luck ye :D

    ReplyDelete
  9. salam kak...
    wah..meriah..
    mesti penatkan..tp seronok!
    hihi

    ReplyDelete
  10. sambutan nampak meriah je. ;)

    ReplyDelete
  11. salam, meriah nampak...alhamdulillah bisnes kencang..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...