Monday, February 18, 2013

PROJEK BINA PONDOK UNTUK ANAK - ANAK

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

sebenarnya dah lama zahrien dan kakak2nya duk merengek nak kan pondok untuk mereka lepak2 petang2 .. aduhh naik rimas sebenarnya .. kebetula hubby cuti baru2 nie .. cuti tahun baru cina .. so dia buatkan lah .. demi anak2 tersayang kan .. kesian pula .. terhenti2 akibat dari hujan yg x menentu , sampai lah pada hari selasa barulah siap .. malam tu kami buat BBQ .. pic ada dlm DSLR akak , x bawak kuar layie.. x sempat dek nonnn huhuhu 

ok2 kita layan pic ok .. punyalah banyak pic2 yg tersadai dalam draf menanti utk di publish huhuhu .. kerja sgt2 sebuk skrg nie .. nak2 dah nak audit nie .. dan sambil2 tuu akak duk sebuk melayan orang2 yg bertanyakan perihak herbalife huhu .. walau sebuk dan agak kelam kabutt .. syukur sgt2 ... ;)

 santai2 sambil tunggu dan lihat hasil kerja suami .. dia buat sorang2 uuu .. si zahrien melayan angkat2 kayu .. huhuhu sib baikk ada anak teruna ku itewwwwwwwwwwww

 

 kebetulan cuti raya cina .. cik mek kesayangan kami nie balik .. ape layieee melayan dia lah .. sambil2 tuuu suke benor dia melihatkan anak2 ayam petang tuu ;)


 

org 1st time dpt bakul .. nak letak main2 atas kepala lah tuu .. adehhh dah semakin keletah nur amni adriana nie .. sesekali balik dah semakin besar anak dara nie  ! ;)

ps : duk teringat si zahrien cakap .. adik sukelah kat amni nie ibu ! ..
 hoh !! huhuhu

26 comments:

  1. tengok tajuk PONDON, saya ingatkan apa bendanya tadi...

    pondok untuk zahrien rupanya, aaa mana gambar pondok yang siapnya kak? mesti lawanya

    ReplyDelete
  2. duduk kg memg best ade pondok2 cm nie.. leh lepak2 minum2 waktu petang.... bwah pokok lak tue... syok..

    ReplyDelete
  3. bestnya nanti bleh lepak amik
    angin emmm, rajin husband akak ;).
    moga maju dalam bisnes akak ;)

    ReplyDelete
  4. zahrien puji ada makna tu hik hik hik

    ReplyDelete
  5. untungnya suami ada kepandaian

    ReplyDelete
  6. nanti pondok tu dah siap jangan lupa ek kak...upload picnya dalam entry...

    *tak apalah...orang sibuk tanya pasal herbal life tu... itu rezeki tu kak... Farah doakan rezeki akak sentiasa murah ek... Amin... ^_^

    ReplyDelete
  7. Alaaa...tak de pun gambaq pondok tu.....bak mai lah nak tgk....

    ReplyDelete
  8. Nak tengok pondoknye..mesti comel..heee...

    Alolo..suka adik comel tu eh, nak adik lg kot tu..hehe..

    ReplyDelete
  9. amni comel sangat. tu sbb zahrien suka. :)

    ReplyDelete
  10. Ingat zaman kanak2 dulu kak...bestnya main pondok2

    ReplyDelete
  11. haippp.dh pandai suka suka ye.hehehe

    ReplyDelete
  12. alahai beznya suasana kt situ

    ReplyDelete
  13. salam kak..
    laman besar blh la siapkan pondok utk anak2 kan :)
    hehe..comelnye adik amni ni... :0

    ReplyDelete
  14. salam kak..bestnya buat pondok mcm tu,lepak petang2 sambil minum kopi..fuhh mabeles lah

    ReplyDelete
  15. wahh..dapat pondok..sonoknye lahai...nak tgok pondoknye yg dah siap kak...

    ReplyDelete
  16. nak jugak tgok hasil buatan tgn abg akak tu...mesti pondok tu comel cam anak2 akak kan..

    ReplyDelete
  17. xsabar nak tgk hasilnya...

    ReplyDelete
  18. nak tgk gambar pondokkkkk!!! hihi

    terernya suami akak boleh buat sendiri.hikhik

    ReplyDelete
  19. bagusnyer kalau en hubby ada kemahiran begini

    ReplyDelete
  20. beli je eida..
    entah apa namanya pondok gitu..tak ingt dah..
    tapi siap duit la..ribu2 gak harga nya..hehe..

    ReplyDelete
  21. beli je eida..
    entah apa namanya pondok gitu..tak ingt dah..
    tapi siap duit la..ribu2 gak harga nya..hehe..

    ReplyDelete
  22. seronok la dia orang lepas ni.

    ReplyDelete
  23. subhanallah.. cantiknye la hai mate die. dah mcm pakai lens 16mm :D

    ReplyDelete
  24. lepas ni main pondok2 lah yer hihihihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...