Thursday, February 28, 2013

PEACE @ SEKEJAP : MACAM - MACAM AMNI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

dah dapat ! .... ahhahahahha ... nak buat ape ngan hp mama ieda tuu ??? habis lahhhhhhhhhh ... dah 2x hp tuu jatuh dia pegang ! .. kira kalau sekali lagi jatuh , konperm akak minta papa dia gantikan ! ... nak samsung ! muhahaha



 tudiaaaaaaaaaaaa dah dpt dahhh hp cap ayam mama ieda dia jugaaaaaaa yg dia minat ... mama papa dia punye hp dia x hirau kan ... alahhhh dah selalu skodeng kan sayang .... kali nie mama ieda punye lah pulaaaa yang jadi mangsanya ... adehhh macam2  budak tecik sorang nie !



 

haaaaaaaaaaaa peace youuuuuuuuuu ! .... ke ape nie ?? banyak versi dah nie ... payah gak nak paham ekek .. tapi bila cakap peace dia tunjuk macam nie .. bila cakap mama ieda nak hp , dia tunjuk macam nie jugak ... haaaaaa dah macam mana ???

bila adik amni balik , macam2 yang zahrien buat utk melayan adik dia sorang nie ekkeke ... ape lahhh yg dia buat tuu ... nak ukur ape ???



anak dara yang dah semakin keletah !

25 comments:

  1. Salam k.ida..
    hhihih.. npon mama ida special! kan amni kan? :)
    comelnye die..... :)

    ReplyDelete
  2. bila dah semakin keletah...mesti seronok melayan kan kak? sampaikan peluk cium aunty Farah pada dia ek kak...

    ReplyDelete
  3. xpe..nak dpt hp baru tu =)

    ReplyDelete
  4. peace gaya apa tu amni? hehehe comel.

    ReplyDelete
  5. comeynyer anak dara kecik ni!

    ReplyDelete
  6. comel tp kalau dia senyum lg comel kan

    ReplyDelete
  7. Psttt..Amni..mama ieda segaja tu suh amni pegang hpone bg jatuh..dia nak samsung baruuu...hahahah...larikkkss..

    ReplyDelete
  8. hihihi dulu ank saya buat peace pun mcmtu skrg dah pndai dah :)

    ReplyDelete
  9. alahh..tomel..tomel nya.. akak pun ada sorang anak sedara peroepuan yg tgh keletah cam amni..

    ReplyDelete
  10. ralit main hp pon boleh peace yer he3

    ReplyDelete
  11. heheeheh comel kak....tu le kak, budak2 skrang mmg pantang nampak henset...pandai lak tu nak di gobek2nye...budak2 skrang celik it kan kak.....

    ReplyDelete
  12. geram tengok budak2 comel & bijak ni. :)

    ReplyDelete
  13. budak skrg ni dah xmain mainan mcm kte dulu2..guli kenal ke tak budak skrg nie..hehe..

    comella budak ni..geram tgk..

    ReplyDelete
  14. ambik ukuran nak buat baju raya ke tuh...hehe

    ReplyDelete
  15. comelnya dia..sweet :)

    ReplyDelete
  16. Amik takpe, jgn kena cmpak sudah nset tu kan..mcm adik2 ipar sy, ckp seriau kalau nampak zareef capai nset diorng. Maklumlah,bdk kecik ni ada sejarah pecahkn skrin nset mama..kekeke

    ReplyDelete
  17. pandai dia buat jari mcmtu... :)

    ReplyDelete
  18. kt umah ni kak ari2..budak bertiga ngadap hp..yg kecik umo 2 taun tu pun haaa jgn kaco..lau kaco dia mengamuk hahah budak2 skun adoiiii

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...