Monday, February 4, 2013

ORANG KEDAH PILIHAN CINTA HATI FIZO OMAR

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaa ok2 .. sape minat dia nie ??? ( sambil2 angkat keyboard ) muahahaha .. dia adalah FIZO Omar .. haa x kan x kenal kan .. tapi ... sayang nyeee dia dah punn berpunyee ( macam lah leh dpt kan ) muahahhaha tahniah leee erkk .. makweee mak aihhh ada UMPHHH wakakkaka 
( gelak jahat !!! ) ....

Fizo dan Haas sebelum ini telah berkenalan selama beberapa tahun sebagai teman biasa. - Foto AZHAR MAHFOF.

KUALA LUMPUR: Selepas berteka-teki mengenai hubungan cintanya, pelakon Fizo Omar akhirnya mengesahkan sedang berkawan dengan seorang wanita berusia 25 tahun yang dikenali sebagai Haas Jaafar.

Fizo, 28, berkata, mereka telah berkenalan selama beberapa tahun sebagai rakan biasa dan baru sahaja menjalinkan hubungan istimewa sejak tiga bulan lalu.

"Saya kalau boleh tidak mahu terlalu mendedahkan hubungan cinta ini tetapi saya mengaku memang sekarang saya sedang bercinta dengan Haas.

"Bagaimanapun hubungan ini masih lagi diperingkat awal dan kami sedang mengenali hati budi masing-masing," jelasnya ketika ditemui pada majlis sambutan ulang tahun ke 52 Datuk Shah Rezza di sini pada Ahad.

Fizo hadir ke majlis berkenaan bersama kekasihnya itu dan tampil mengenakan pakaian dari warna sedondon iaitu putih.

Dalam pada itu, Fizo berkata, sikap memahami wanita berasal dari Kedah itu telah memikat hatinya selain mempunyai pelbagai persamaan membuatkan mereka serasi.

sumber : mstar

orang kedah nieeeeeeee .. ada gaya2 cik TA dokk ... ekekek comel & cantik dehhhhhhh
semoga hubungan kekal bahagia dan jangan tunggu lama2 erkk ...
dah elok sgt lahh tuu dah 25 punnnnnnnnnnnn ;))




31 comments:

  1. Mudah2an Haas akan menjadi muslimah yang dapat menjaga maruah diri dan suaminya nanti...

    ReplyDelete
  2. cantik..sekali pndg mcm fasha pun ada...hihi..hope, kekal mrk nih... :)

    ReplyDelete
  3. sepadan... ^_^... ada dengar juga pagi tadi di Hot FM... ^_^

    ReplyDelete
  4. Cantik dan ala-ala artis juga kelihatannya..

    ReplyDelete
  5. cantik....mmg ade ummmpphhhh la kak ieda...kuang3..hahhaa

    ReplyDelete
  6. sgt UMPHHHH ha3 *gelak jahat jugak*

    ReplyDelete
  7. hahaha...memang ada umpphh la kak..

    ReplyDelete
  8. mmg sepadan..
    sama lawa..
    sama manis..
    pandai si Fizo ni pilih...

    ReplyDelete
  9. ADA UMPHH EH.. NAK GELAK JAHAT JUGAK.. X BAIK TOI SYKAN.... BKN DULU FIZO DGN BAKAL DOKTOR KER???

    ReplyDelete
  10. wah.. kita suka fizo nih.. ore kita kannn.. hehehe.. lawa bakal dia kannn... :)

    ReplyDelete
  11. tahniah. memang sangatler comelkan... sesuai.. nampak sama cantik sama padan..

    ReplyDelete
  12. okla tu. sama2 comey. ;)

    ReplyDelete
  13. ayat oramg bercinta memang gitu..cer tengok time putus nanti..lebih kurang sama je dengan ayat2 artis lain..heheh

    ReplyDelete
  14. sepadan.. sorang cantik, sorang hensem

    ReplyDelete
  15. oo...ini orangnya.sebelum ni kan dok berteka teki..hehe

    ReplyDelete
  16. kacukan sana kot.. cantik sangat

    ReplyDelete
  17. cantik gf die kak..sy tgk skali imbas mcm fasha sandha pulak...

    ReplyDelete
  18. satu negeri dgn saya ni...hehe

    ReplyDelete
  19. boleh tahan cun aweks dio...hehe

    ReplyDelete
  20. cantik giler tp seksi la..hihi

    ReplyDelete
  21. Fizo ni anak omak ni. Harap2 mak dia boleh terima ler pompuan seksi bergetah ni jadi menantu.

    moga ada jodoh depa.

    ReplyDelete
  22. amboi sama cantik sama padan tu, seksi pulak tu

    ReplyDelete
  23. Sama padan. Lps ni bolehlah didik menjadi isteri solehah..

    ReplyDelete
  24. perghhhh umpppphhhhh!! cam ala2 che ta ..intan owang kedah tapi x umphhhhh akakakak.(gelak sambil lempar keyboard kat dinding!) akakakakak

    ReplyDelete
  25. mudah-mudahan bersatu mereka berdua sbg suami dan isteri

    ReplyDelete
  26. salam kak ida..
    ermm..shantek orgnye..moga2 cepat kawen..

    ReplyDelete
  27. Sepadan. Muka pon mcm lebih kurang jer.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...