Sunday, February 3, 2013

MEE GORENG DALAM HUJAN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

bfast pagi nie .. ayat atas x leh blah kan .. haa mood sebenarnya sama naik ngan keadaan dan cuaca ari nie .. tetiba aje leh hujan kan .. haaa kira lepas makan titooo lah ekekee ..

TAPI macam biasa .. orang lain boleh koot , akak dah siap2 masak terus makan dgn hubby , anak2 , ummi dan nanny akak .. lepas tuu kemas2 umah .. barulah nie ngadap komputer .. haa lepas nie macam biasa .. ada sebakul pakaian yg baru lepas cucian mesin menanti untuk disidai ! .. hahhaha rela paksa lah kann .. redhooo ;) 


frozen untuk kami sekeluarga , karipap , pau kacang & sardin rolls 


mee goreng biasa2 permintaan hubby , katanya masakan disana x sesedap yg ieda masak ! huwaaaaaaaaa sadis kejap .. terharu nyeeee sedih x yah cakap lah kann ... soo makan lah puas2 sayang ... selasa nie hubby dah nak kesana kembali ...:(


mood nak menaip banyak2 skrg nie semakin menurun huhuh .. x tahulah .. bukan malas .. tapi x der idea nak tulis banyak .. mungkin kerana kekangan kerja .. aduhhh perasaan juga x menentu .. maklumlah hubby akan ke sana lagi hari selasa nie .. dia cuma balik bercuti hari jumaat sampai selasa .. huhuh entahlah .. bertahan lah wahai hati ! .... ok2 .. apa2 punn hari nie mood nak BW sgt2 tinggi ekkee .. ok .. BW ajelah ;)


19 comments:

  1. kerinduan mula terasakan bila berjauhan? mudah2an dengan cara ini dpt mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan tapi akak tak sanggup lama2.. uwaaaa...

    Bak sikit sikit sardin roll..kalu order pos boleh tak?

    ReplyDelete
  2. tengok pon dah tau mee tu sedap.. :)

    ReplyDelete
  3. suami akak keje jauh ke? jaci hujung minggu macam ni memang seronoklah kan? boleh jumpa

    ReplyDelete
  4. salam,

    satu kepuasan bila dapat memasak utk hubby kan ;)

    ReplyDelete
  5. ingatkan mee tu digoreng dalam hujan. hihihi..

    ReplyDelete
  6. Asben kalau puji....mmg terbaek lah tu...kalau tidak....puji pun iak...nak kata tak sedap pun idak....ahakz....leh bukak warung ni.....ahakz

    ReplyDelete
  7. sedap pulak tengok mee ieda tu..tiba2 rasa nk mkn mee banjir...hikhik

    ReplyDelete
  8. mee goreng tu nampak sedap..

    samalah kak tempat ktorang sekarang ni pn hujan..sejuk jer ni..

    ReplyDelete
  9. meletopppp bak kata nabil nelopak haha

    ReplyDelete
  10. sedap..mee tu nampak mcm mee goreng basah je..terliur intan.

    ReplyDelete
  11. mee goreng tu sedap...pos sikit sini kak...

    ReplyDelete
  12. salam kak ida..
    hujan2 klu pekena menu2 akak ni..sgt ummmmpphh!

    nk mee sikit! :)

    ReplyDelete
  13. sini pun hujan..mee nampak sangat sedap nyum nyum

    ReplyDelete
  14. Terliur plak tgk mee goreng tu.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...