Tuesday, February 5, 2013

MAKAN-MAKAN DI SUNWAY PYRAMID

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

sambungan entry di Spectacular Herbalife last 2 weeks .. mlm tuu geng2 yang terpilih ada dinner di Sunway Pyramid Hall .. soo kami2 yg x terpilih tuu ronda2 di sekitar sunway pyramid nie .. seyess kagum dgn kecantikan dan dekorasi mall nie bila malam .. yelah akak last sampai sini bile entah .. x ingat dah ..

soo kami pun sebenarnya memang tgh lapar , kami ramai2 decide nak makan di Papparich ini sahaja .. tu pun last restoran yg buka ekeke .. dah malam kan .. kami makan masa tuu lebih kurang jam 9.30 dah .. ok enjoy lah tgk pic makan2 kami nie .. makanan semua superb ! ...
 


mengediks2 dulu sebelum makan .. sbb tuu lewat .. ahhaa
tapi suke pic nieeeeeeeeeeee


 





ini akak punye .. entah x ingat dah namanyaaa 


itu sahaja .. sekiannnnnnnnnnnnnn

ahahhaa nampak noo x der idea nak tulis kan ..
yelah , akak baru je lepas kuar meeting huhuhu .. lama lak tuu dari kul 10 tadi tauu .. soo mood memang x der sbb baru dpt tahu Audit Kualiti yang bertangguh aritu akan diadakan pada 25-26 Feb ini ! huwaaaaaaaaa start banyak kerja dahhhhhhhhhhhhhh .. soo lepas nie memang akan slow lahh xtvt blogging akak huhuhuhu .. nak buat macam mana kan :(
harap2 semua teman2 memahaminyaaaa .. apa2 punn jika berkesempatan memang akak akan BW .. x akan lupe kat uolsss ...

oh yaa .. smua TOP KOMEN bulan December dah bagi alamat kann .. insyaallah dlm minggu nie akak akan pos gift ! ;) minta maaf kerana lewat sgt pos ye kawan2 huhuhu


31 comments:

  1. memang kaya restoran papa tu..kaya dgn makanan..hehehe

    ReplyDelete
  2. mmg happening sesekali outing dgn member camni kan

    ReplyDelete
  3. seronok sampai ke Sunway pyramid makan2 dengan kawan2 ya ieda. Yus rasa last yus jejak kaki sana masa mula2 tempat tu di buka dulu, entah 15 tahun dulu kot...huhu.

    ReplyDelete
  4. Gigih akak ek..
    Baru pas kua meeting sompek lagi nak update blog

    ReplyDelete
  5. Jangan tak percaya, kakcik belum pernah masuk ke Sunway Piramid tu! :)

    ReplyDelete
  6. amboi kak ieda senyum lebar lau dpt mkn ye..sure x igt kat kwn2 blogger ni kan haha

    ReplyDelete
  7. wah kak tgk makanan terus rasa lapar...heheh

    ReplyDelete
  8. Belum pernah masuk papa rich ;) nampak sedap

    ReplyDelete
  9. x penah masok paparich.. org kaya je kot bole.. hahaha... :p

    ReplyDelete
  10. alaaa..akak ni, selalu g makan tak ajak orang, mana aci..

    ReplyDelete
  11. Sunway Pyramid antara shopping complex kegemaran PM...:)

    ReplyDelete
  12. comel jelah kak eida ni..suke tgk :)

    ReplyDelete
  13. sedapnya akak tengok menu2 di atas

    ReplyDelete
  14. Betullah ieda makanan semuanya superb. Puas makan kalau macam ni.

    ReplyDelete
  15. nmpk sedap sume2 makanan tu.. tgh lapar ni.. huhuh

    ReplyDelete
  16. lapar lah pulak petang2 bukak bloq ni...nampak makanan...

    ReplyDelete
  17. uishh.. dekat sgt ngan umah akak ni... yum yumss.. sedap2 makanan tu..

    ReplyDelete
  18. salam kak ida..
    pyramid mmg best bila shopping time poket penuh! muahaha..
    ermm..kat paparich cma suka mkn nasi ayam die je...

    nyum3...

    ReplyDelete
  19. syoknya makan-makan.. :)

    ReplyDelete
  20. wah!!! makanan dia mabeles betulll..

    ReplyDelete
  21. tak pernah singgah papa rich.makanan dia nampak cam sedap jea

    ReplyDelete
  22. Happening nya kak. Dah lama tak ker SP. Jauh dari umah lah.

    Good luck utk audit nnt yer kak. Memang busy ler klo nak kena audit nih.

    ReplyDelete
  23. wahh npk sedap ayu xpnh cba lg..huhu

    ReplyDelete
  24. Dulu zaman student, selalu jugak saya gi Sunway Pyramid ni....sekarang ni...lama betol tak ke sana....malas sebab jalan nak ke situ jem teruk..hihihih

    ReplyDelete
  25. @Ema Blog
    Syoknya sis berjalan! tapi baru nak release tension, dah nak kena Audit pulak ek?
    apa pun, Pappa Rich tu nampak mcm delicious kan? but I never did give ait a try. ~drool!

    ReplyDelete
  26. Terus lapar kita.. huhu

    # Emel pape je akak :) .. sebab kita lupa nak ambil emel akak hari tu.. klw akak emel, sng kita boleh reply terus nombor :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...