Friday, February 15, 2013

KASIHNYA ANAK KERANA IBU

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

salam jumaat yang indah , syukur kerana allah memberikan kenikmatan untuk merasai keindahan jumaat penghulu segala hari ... aminnnnnnnnnnnnn 

sangat2 teruja dan sayu bila melihatkan gambar ini .....


sumber : FB

anda bagaimana ??? pernah terfikir begini ???

aduhhhhhhhhhhhhhhhhhhh duk bayangkan kalau kita ibu2 yang gemuk nie kan ekekek , ada tak anak2 yang sanggup dukung ibu mereka macam ini ... sebagaimana kita lelah mendukung mereka sewaktu mereka kecil dahulu ... :(

24 comments:

  1. Terharu sangat kalau anak2 kita nnt sanggup buat camni...Kita pon kena lah berjasa pada ibu kita kan kak

    ReplyDelete
  2. Sweetnya perbuatan dia ni. Itu la awk, kalo ibu kurus macam tu bleh la anak dukung. Kalo badan chubby mcm saya ni... heheh. Pikir 2,3 jgk anak tu nak dukung mak dia.

    ReplyDelete
  3. Sedihhhh....bagaimana hari tua kita nnt kan.....

    ReplyDelete
  4. Terharunya tgk... Saya berdoa semoga menjadi anak yg xlupa jasa ibu dan ayah..Amin

    ReplyDelete
  5. Terharu sangat...
    ALhamdulillah dikurniakan anak macam ni...

    Btw, minta tolong LIKE ni sekali boleh tak....??

    http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/1-like-1-love.html

    ReplyDelete
  6. uhuhuhuhuhuhuh ... xterkata ku kak .. sebakkk

    ReplyDelete
  7. mak ada cite baru2 nie dia pegi umrah..ada sorg anak lelaki yg dukung ibu dia mcm nie..xpasti org nie ke atau org lain..tp mak memg jumpa dkt masjid..

    ReplyDelete
  8. selalu rasa nak nangis bile baca cerita camni .. huhu

    ReplyDelete
  9. Allah...terharu tgk pic ni...moga Allah bg ganjaram yg besar buat si anak ni...sejuk perut mak dia yg ngandungkn dia 9 bln kn....

    ReplyDelete
  10. syukurlah kalau ada ramai orang yang cam gini.. moga kita juga diberikan kekuatan untuk menjadi hebat sebegini..

    ReplyDelete
  11. Semasa arwah ibu sakit dulu, alhamdulillah, anak2 & menantu banyak membantu.

    gitu gak ngan hubby, tanpa rasa jijik dsb, dia setia bersama mengangkat arwah ke bilik air dsb..

    ReplyDelete
  12. sedih sgt tgk gambar ni.. rasa bersalah sangat sebab xdpt jaga mak n bapak kat kpg sbb keja jauh di perantauan..

    ReplyDelete
  13. sayu sangat tengok gambar ni...
    akak tak gemuk pun..
    tak per kalo anak2 tak kendong mungkin dia tolak pakai wheelchair...tetibe..

    ReplyDelete
  14. sweetnya..ada jugak betulnya ckp akak..ada ke yang nak mengendong kita sama macam dalam gambar tu...

    ReplyDelete
  15. alhamdulillah.. ibu itu di kurniakan anak yg soleh... semoga kita juga begitu nanti

    ReplyDelete
  16. harap2 kita semua pun begitulah jua hendaknyer ye

    ReplyDelete
  17. Terharu tengok gambar ni.. :)

    ReplyDelete
  18. Terharu tengok gambar ni.. :)

    ReplyDelete
  19. salam k.ida..
    alahai..tersntuh hati..
    mulianya anak dia :(

    ReplyDelete
  20. kasihnya mereka...sejuk perut ibu ada anak gitu

    ReplyDelete
  21. Tersentuhnya....harap2 kite da tua nnti di layan sebaik nie...insyaAllah...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...