Wednesday, February 27, 2013

KAKAK OH KAKAK

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

kakak oh kakak .. ekke kejadian petang semalam  .. dia sebernarnya sedang  menyampuk perbualan akak dan ummi akak .. sedar2 bila akak toleh ke dia , haaaaaaaaaa dah macam nie ! ... ekekek adohaiiii anak ! ;))


siap ada pen dalam mulut .. akak x berani nak amik .. risau dia tertomos ke dalam mulut dia .. ahahha x menahan tgk anak dara akak sorang nie .. dulu zahrien pernah tido dgn pelbagai lagak nie .. skrg kakak lak .. boleh lak tidoo macam nie erkkk ! ...

aduhaiiiiiiiiiiiiiiiiiiii .. lepas dia bangun semalam .. akak letak dlm komp dan tunjuk pada dia , dia gelak macam nak sakit perut ekekek .. akak cakap lahh .. ibu letak dlm blog nie .. dia ok aje ekeke ;))




39 comments:

  1. sihatnya kakakk.. hehe
    hishhh takut je pen tu terjolok dlm mulut.. :)

    ReplyDelete
  2. hahaha... kelakar la.. ngekek2 deqla gelak tau...

    ReplyDelete
  3. laaa macamana sambil2 mnyampuk tu blh plak tertidur.. ehheh

    ReplyDelete
  4. laaa macamana sambil2 mnyampuk tu blh plak tertidur.. ehheh

    ReplyDelete
  5. hehehe..sabar jelah kan..Penat sangat tu..

    ReplyDelete
  6. dah mcm anak saya si adik tu...boleh tiba2 je tidur...adoi la...

    ReplyDelete
  7. hahaha..adehhh...hilang ngantuk falsya tgk kakak tido..mcm2 gaya..comel pun ade..siap ngan pen xtahan tuh...letih sgt3 dh tuh..;)))

    ReplyDelete
  8. ituler pasal mak blogger semua nak masuk sinikan... nasibler ko anak...

    ReplyDelete
  9. heheheh..boleh lena dia tido mcm tu...anak...anakkkkk....

    ReplyDelete
  10. tu mesti dok fikir2 terus terlelap..mmg lawak la!

    ReplyDelete
  11. tu gaya penah bebenor tu kak...=)

    ReplyDelete
  12. ha3.. no komen, nnt kakak marah..

    ReplyDelete
  13. letih sangat la tu.....lawal tul la gaya kakak ni tido....

    ReplyDelete
  14. boleh tak saya rasa sayu tgk gmbr ni, bukan apa masa tidur itulah nmpk wajah anak kita yang buat hati ini tersentuh, maaf ada sedikit emosi pulak ;)

    ReplyDelete
  15. aik mcm nipun boleh tertido??? heheheh

    ReplyDelete
  16. mujur lah dia tak marah kan, spoting kan :)

    ReplyDelete
  17. hahaha...lena betul nampaknya

    ReplyDelete
  18. hahaha..yup,saya igt gambar zahrien tertidur dlm macam2 fesyen...yg ni akak nya pulak...

    ReplyDelete
  19. hhahah,,..
    ni kalau dia besar nanti jangan tunjuk kat bakal somi nye..hhehhe

    ReplyDelete
  20. hhahah,,..
    ni kalau dia besar nanti jangan tunjuk kat bakal somi nye..hhehhe

    ReplyDelete
  21. hhahah,,..
    ni kalau dia besar nanti jangan tunjuk kat bakal somi nye..hhehhe

    ReplyDelete
  22. kecik2 dulu slalu jugak camni.. masa tunggu turn nak mandi nak g sekolah sempat lagi tidur camni.. hehe

    ReplyDelete
  23. Ya ampun..
    Macam ni pun boleh....?
    Hehhhehe...

    ReplyDelete
  24. Hihi... boleh lena pulak tu.:)

    ReplyDelete
  25. hahahaha...ngantuk sangat la tu....

    ReplyDelete
  26. amboi2..letih sgt tu..hehehe..

    ReplyDelete
  27. hehe...ngantuk sangatlah tu kak... :)

    ReplyDelete
  28. uit... sudahnya cemana tu kak? angkat ke kejotkan dia tido dalam bilik?

    ReplyDelete
  29. amboi... nampak lena sangat tu...

    ReplyDelete
  30. penat sangat agaknya. huhuhu..

    ReplyDelete
  31. salam k.ida..
    haihhh..penat sangat le tu.. :)

    ReplyDelete
  32. blh plak tertido dlm borak2 ekk...hehe

    ReplyDelete
  33. Penat sangatlah kakak ni ^_^

    ReplyDelete
  34. ekekekekek...menjdi je akak ni, sllu citer lawak blog akak ttg ajoi oh ajoi, ni anak oh anak...hehheee

    si kakak ok je ummi masukkan pic dia dlm blog, pasni akak suh dia bc komen2 kwn ummi lak...ekekekekek...sure dia gelak tak hingat...

    ReplyDelete
  35. la tetido sampai mcm tuh..ngantok sgt dh la tu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...