Friday, February 1, 2013

JAMBU BATU & ROJAK MAK BEE ! layannnnnnn

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

hai .. uolss makan ape lunch tadi ?? akak makan nie aje ... eeekeke acahh aje .. nie makan selepas lunch .. lunch akak makan mee hun sop ! ... ha balik je opis terus buka bekal yg akak bawa dari rumah nie .. 
tadi pagi penuh bekas jambu batu tuu .. skg dah tinggal tuu sahaja .. guest what .. I eat sorang2 jee uuu ekekek .. x ajak sesiapa pung ! 

ahahhaha ... acah lagiii ... kawan2 kat opis nie x terliur punnn .. akak aje yg sakan makan .. bila ajak semua x nak , cakap x makan ngan jambu batu tuuu .. haa ngaper ?? sejuk errkkk .. ahhahah akk bedal jee .. dah lah sakit tekak kann .. macam nak selsema .. tapi semacam makan .. x ingat duniaaaaaaaaa ! ;) 



paling sedap kuah rojak MAK BEE nie ... kedah maiii laaaaaaaaaaaaa .. perghh meletop rasa dia .. dgn kacang2 tuu .. ahhahaha ... makan sajee2 macam tuu punn sedap wehh ! ;)

30 comments:

  1. mmg sedap kuah rojak mak bee ni..tp sllu jambu batu tu mkn ngan serbuk asam tu je kak..hehe

    lama betul x mkn rojak2 ni sedapnye

    ReplyDelete
  2. Terliur tengok pencicahnya tu......

    ReplyDelete
  3. nasib bek akak tunjuk buah jambu, kalo nenas ke..mau meleleh air liur..

    ReplyDelete
  4. salam kak ida..
    cma suka jambu batu ngan asam..klu rojak mak bee ni sedap bedal dgn buah msm2..

    aaa...ade lg tak? nk ckit!

    ReplyDelete
  5. kuah rojak mak bee tu memang sedap kak..

    ReplyDelete
  6. sedapp sungguh tu..penuh kekacang dlm kuah tu..;)

    ReplyDelete
  7. mak bee ni mmmg sedap!
    sy pun suka cicah dgn buah..
    apa2 buah pun ngam je bila mkn dgn mak bee :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum Ieda

    boleh jadi ejen kat KL...

    ReplyDelete
  9. sedapnya kak, mmg femes kuah rojak mak bee ni, terliur tgk hehehe

    ReplyDelete
  10. terlir tengok.

    dah lama tak makan rojak hihi

    ReplyDelete
  11. Alahai kak, sedapnya. Terliur ni ha.

    ReplyDelete
  12. eeemmm...sedapnya terliuq ni..

    ReplyDelete
  13. mkn ni mmg sedap la. sakit tekak pun boleh jea belasah makan ni..hehe

    ReplyDelete
  14. terliur jugak ni he he salah satu feberet time balik kg mesti beli bila singgah kat Tapah

    ReplyDelete
  15. memang berperisa kan kuah rojak ni..penah beli dua kali..hee :)

    ReplyDelete
  16. Ada juga dgr jambu batu tak berapa elok utk yg susah dpt anak. Dulu mmg selalu sgt mkn. Skrg bila betul2 tak tahan je ;)

    ReplyDelete
  17. Lama tak makan jambu batu...sedapnye tgk kuah rojak tu kak..

    ReplyDelete
  18. saje je akak letak gambar ni. adoi,,, sy penah mkn pncicah mak bee 2. kwn2 dr kedah sane la yg bawak. skrg dah abis blaja ni, entah la bile plak boleh jumpe.. kempunan :(

    ReplyDelete
  19. aduhaii.. makanan feveret dj ni kak.. jambu batu dengan mempelam cicah dgn kuah rojak ni memang menagkapp abisss..

    BY: djdanchef

    ReplyDelete
  20. salam, saya jual kuah rojak ni memang laris selalu x cukup stok. saya letak dikedsi2 sekitar kl blh check senarsi kedai di odzyenterprise.blogspot.com 0123208995

    ReplyDelete
  21. Salam ...tumpang...kalu sesiapa nak kuah rojak mak bee nie bleh cuba gi ke http://madeinkedah.blogspot.com.nyum² TQ

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...