Saturday, February 2, 2013

HERBALIFE SPECTACULAR : PENGINAPAN YANG SELESA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

sambungan dari program di herbalife spectacular akak nie .. sebenarnya banyak kisah dan pic2 .. x larat nak edit ekek .. soo akak jump2 sahaja lah yee .. nak menceritakan hari pertama kami disana bersama teman - teman sgt2 menyeronokkan .. yelah belajar benda baru .. 

paling best bila dapat tahu akak dan kawan - kawan adalah diantara 15 ribu yang hadir .. haaaa ramai kan ;) .. ok2 ... mengenai penginapan kami disini , ia dah awal2 lagi disediakan oleh coach kami aziera .. TQ to aziera .. memang selesa .. syukur sgt2 .. walaupaun hanya rumah flat ! .. ;)) 

TQ coach .. dia dah berjaya lose weight 18 kg tau ! ... skrg dah ngandung anak ke 3 .. anak herbalife mehh ! ;))

melihat2 kan merchandise ... bestt banyak pilihan ! ;)

with our team mamber .. sebahagian sahaja nie .. nie yang stay sama2 ngan kami di sana kecuali stella ( kiri sekali )

dgn room mate ... along .. dia pun ada blog .. leh terjah 
nanti DISINI yee





inilah penginapan kami .. sgt2 selesa .. boleh lahh .. alamakk x ingat lak ape ke nama taman nie .. tapi yg tahu memang dekat dengan STADIUM BUKIT JALIL hanya 5 minit aje .. naik kereta yeeeee ;)) 
nie tengah discuss nak dinner maneee ekekek ... sampai2 dah kemas sikit2 kami kuar makan malam .. x menahan lapar dan keletihan huhuh

17 comments:

  1. pnh juga nikmati zaman pergi dgr seminar herbalife ni.. hmm.. best juga.. wpun 1st time g masa tu.. :)

    ReplyDelete
  2. happening juga seminar mcm ni. hihi

    ReplyDelete
  3. Seronok jg sesekali berkumpul ramai2 ngan kwn2 sealiran ye., slmt naju jaya ieda..bagus jg karier bisnes profuk kesihatan n kecantikan ni kan, sambil tlg org..:)

    ReplyDelete
  4. moga berjaya & terus berjaya, aminnnn

    ReplyDelete
  5. Ramaminye...Moga terus sukses kak..^^

    ReplyDelete
  6. assalam eida..seronoknya bila dapat berjumpa dan berkumpul ramai2 kan

    ReplyDelete
  7. emmm ramai juga yg turut serta ye kak, bestnya

    ReplyDelete
  8. Selalu saya tengok Herbalife ni popular di kalangan orang Cina. Orang kita pun ramai juga ya?

    ReplyDelete
  9. 15 ribu? mak ai ramainyaa.. btw, mesti best kan bila ada seminar macam ni.. :)

    ReplyDelete
  10. best kan skali skala join aktiviti mcm ni..penat tp seronok...

    ReplyDelete
  11. meriahnya. 15000 orang.

    ReplyDelete
  12. ORG KUAT HERBALIFE RUPANYA..

    ReplyDelete
  13. Ramai juga ya.. lepas ni bertambah lah maju :) good luck

    ReplyDelete
  14. Kak, flat taman LTAT ke ni..design sama dah.eina dok sini la... :-)

    ReplyDelete
  15. ramai yag join kan..nampak best la

    ReplyDelete
  16. Muka akk ngan coach tu lebih kurang sama. Macam adik beradik ☺☺

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...