Friday, February 15, 2013

HERBALIFE SPECTACULAR : DINNER & TIMBANG

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

masa di sana aritu , malam ke dua kami , kami dinner di rumah salah seorang team herbalife kami iaitu zack .. alhamdulillah kami di hidangkan dengan pelbagai jenis masakan .. paling seronok semua masakan ala2 kampung ... ada sambal belacan , ikan masin jeruk pun ada ! ... huhuh disebabkan ada sambal belacan tuu lah akak x sempat nak snap pic ekek .. yelah sbb dah terliur sgt !

selepas selesai kami makan , adalah sedikit diskusi /perbincangan bersama team leader kami iaitu aziera , banyak persoalan2 yang di utarakan oleh ahli team kami .. soo banyak lah ilmu yang kami dapat ! ... dan mlm tuu juga kami ahli2 belajar bagaimana nak baca timbangan bila ada costumer yang nak buat timbang kesihatan .. terutama akak nie .. sbb kan belum beli timbang soo dapat lah belajar sikit2 lah mlm tuu  

zack , tuan rumah sebelah kiri sekali .. dia paling baru dalam team kami .. kira malam tuu banyak ajar dia cara analisa timbang


yeahh mlm tuu kami dihidangkan dengan muffin choc yang enak nie .. sib baik akak bukan lah pengemar tegar muffin choc .. kalau tidakkkkkkk .. mauuu habis akak kerjakan muahhaha


yeahhh semua tgh khusyuk .. penerangan cara analisa diberikan oleh team leader dan ahli2 yg dah pandai guna .. soo akak , yaya , mira dan zack jadi good listener aje .. ;))

thanx to zack yang sudi menjamu kami mlm tuu .. seronok sgt2 pada akak lah sbb akak jarang dapat berjalan2 di sekitar bandar KL nie .. even x pernah sampai stadium bukit jalil .. malah ke area rumah zack pun x pernah .. kira pengalaman lah kan .. sekurang2nya pernah sampai ;) .. apa ke nama entah bandar tempat zack duk tuu .. sowiiii x ingat dahhh huhuhu



11 comments:

  1. waahhh.. canggih alat penimbang tu kak.. hehe

    jgn lupa join segmen ejulz kak ieda.. :)

    ReplyDelete
  2. salam kak..
    ramainya berdiskusi :)

    ReplyDelete
  3. wahhh nampak style la penimbang tu.hihi




    :D

    ReplyDelete
  4. kak ida,
    alhamdulillah. kita dah dapat jumlah total semua derma hari tu.
    terima kasih kak sebab sudi share link blog nadia hari tu. tq sangat2.

    http://www.nadiafarahida.com/2013/02/jumlah-keseluruhan-derma-terkumpul.html

    ReplyDelete
  5. bestnya sesekali berkumpul ramai2

    ReplyDelete
  6. seronok tgk akak berbisnes, saya teringin jugak nak join group cenggini, boleh buat side income ;)

    ReplyDelete
  7. Wah..canggih alat penimbang tu kak.Coach saya pun guna alat yang sama

    ReplyDelete
  8. aduhh masakan kampung, memang peberet tu. lepas makan timbang berat, memang terkejut la penimbang tu hihihi

    ReplyDelete
  9. Penimbang kesihatan...canggih tuh! bole baca bmi sekali ke kak

    ReplyDelete
  10. mcm2 produk herbalife nie yer..kawan dkt sekolah ada guna produk herbalife.. memang serasi dg dia, kurus dari dulu :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...