Sunday, February 17, 2013

HATI HAPPY BILA UMMI SIHAT : HERBALIFE IS THE BEST !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

x nak cakap banyak lahhh tgk pic dulu erkk ;))




alhamdulillah , ini memang minuman rutin ummi sekarang setiap pagi .. dah dapat belikan ummi dengan tidak perlu keluarkan duit sendiri .. syukur atas rejeki yang allah berikan .. janji ummi suke dan sihat selalu .. alhamdulillah , apa lagi yang dpt akak berikan dan bantu ummi akak selain daripada melihat dia dapat jalani kehidupan yang sihat , berlebih lagi bila kenal dengan produk HERBALIFE iaitu teamix lemon hibiscus dan aloevera ..

** dulu ummi selalu mengalami sakit perut dan mengalami sembelit yg teruk dan adakalanya pedih ulu hati , bacaan kandungan kencing manis yang dulu 11-13 kini menurun ke 7 - 9  !!!  
sungguh luar biasa !!.... , 
TQ allah TQ Herbalife ! ... syukurr semua itu dah dapat diatasi dengan senyuman ..

kalau nak tahu kelebihan TEAMIX boleh terus ke sini
 untuk kelebihan dan kebaikan ALOEVERA pula ke sini

dan kalau nak tahu keenakan  teamix lemmon di campur dengan aloevera .. silalah ke sini !


********************************************************

marilah kita ubah apa yang kita makan hari2 ... ubah cara pengambilan kita makan hari2 kepada nutrisi sihat herbalife ini .. x merugikan , dengan meninggalkan makanan yang tinggi KALORI , LEMAK , dan KABORHIDRAT ... insyaallah tubuh badan kita juga akan menjadi sihat ..

bila tubuh badan sihat dengan sel2 yang baik didalam herbalife , kita juga akan terhindar dari pelbagai jenis penyakit yg hakikatnya kita kena terima , bila terpaksa bergantung harap dengan ubat2 HSP ! .. huhu sedih kan .. bukan makin baik .. ia hanya utk menahan sahaja ... 

ingat ! ubah apa yg kita makan !! .. bila x makan makanan yg mengandungi KALORI , LEMAK & KABORHIDRAT yg tinggi pastinya kita akan terhindar dari pelbagai jenis penyakit , herbalife adalah makanan sihat yang membuatkan kita kenyang gantikan apa yg kita makan tuu .. lemak2 .. kalori tinggi , kaborhidrat tinggi , mengandungi 19 vitamin ! haaa cuba beritahu akak makanan ape yg berikan kita vitamin banyak itu bila setiap kali kita makan ?? fikirkan lahh ... 

DAN bukan org gemuk sahaja yg tidak sihat ... orang kurus juga tidak menjanjikan badan dia sihat tau ! .. bagaimana ??? 

hubungi akak .. akak boleh jelaskan satu persatu .. insyaallahhh 
kalau kata herbalife mahal ... ada cara untuk mendapatkan herbalife murah .. jangan segan2 untuk hubungi akak tau ... akak akan bantu ;))

kalau bukan kita bantu diri kita sendiri .. siapa lagi ???

18 comments:

  1. terbaik lah kak entry ni... sememangnya hati kita akan happy bila orang tua kita sihat...

    betul tu kak...x semestinya orang gemuk tu sihat, x semestinya orang gemuk tu sakit, x semestinya orang kurus tu sihat dan x semestinya orang kurus tu sakit... ^_^

    ReplyDelete
  2. Bagusla entry nie kak ... hrp suatu masa boleh juga saya merasa. Skg tgk diet sendiri2 je

    ReplyDelete
  3. betul tu kak, orang kurus tak semestinya sihat...cikgu kurus tapi baru dapat result blood test, kolestrol jahat tinggi....huhu pasni dah kena jaga makan dan bersenam selalu huhu

    ReplyDelete
  4. betul tu kak, orang kurus tak semestinya sihat...cikgu kurus tapi baru dapat result blood test, kolestrol jahat tinggi....huhu pasni dah kena jaga makan dan bersenam selalu huhu

    ReplyDelete
  5. ALHAMDULLILAH.. ALLAH sentiasa membuka sezeki kita kalau kita sentiasa berbagi dgn mak kita.. INSYALLAH..

    ReplyDelete
  6. herbalife memang best kak.. mak dj sakit, dah 5 bulan dia setia dengan herbalife .. alhamdulillah sakit dia makin berkurangan dan badan makin kurus.. apa2 pun kena disiplin dan tekad. Dj dulu ada masalah sembelit, setiap pagi dj minum alaovera campur dgn air. 1 jam mcm tu nak berak dah..hehe mmg bagus.

    BY: djdanchef
    djdanchef.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. tiada apa yang paling bahgia, bila tengok orang2 yang kita sayang sehat dan ceria..

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. smoga dimurahkan rezeki.. :)

    ReplyDelete
  9. assalam ieda..alhamdulillah beruntung mak ieda masih sihat
    betul la ieda..selama ni dengar je produk herbalife mahal..tak berani nak mencuba

    ReplyDelete
  10. mmg btl2 bagus utk kesihatan ni kan..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah...nampak sihat ummi akk.

    ReplyDelete
  12. Kak..ada kawan lynn..susah nak ngandung..makan herbalife secara teratur selama 4 bulan terus preggy..alhamdulillah...berkat menjaga kesihatan..

    ReplyDelete
  13. Kak..ada kawan lynn..susah nak ngandung..makan herbalife secara teratur selama 4 bulan terus preggy..alhamdulillah...berkat menjaga kesihatan..

    ReplyDelete
  14. berapa harganya ni kak. bercadang nak beli kat husben. tgh nak crk ubt yg sesuai utk dia.

    ReplyDelete
  15. herbalife...slalu jgk dgr.. :)

    ReplyDelete
  16. Alhamdulillah..berkat doa org tua akak jugak tuh...

    moga perniagaan akak maju dan terus maju dan maju aminn

    ReplyDelete
  17. wah ummi akak siap tujul best lg tu..mmg bagus betul la herbalife ni

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...