Thursday, February 14, 2013

CIK TA & ZAIN I AMBOI BAHAGIANYAAA

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

wow ! memang mahal Cik Ta skrg nie , macam2 gosip dgr .. terbaru dan rasanya dah lama koot .. dia dan Zain .. aduh2 ... muda trang tang tang org tua2 cakap .. tu diaaa hebat zain nie .. x kesah ngan title cik Ta .. janji bahagia kan .. hurmmm kita doa2kan aje lah buat mereka berdua nie .. mata akk x menahan tgk mereka nie .. molek noo lah kalau cepat2 TAWIN .. kenapa nak tunggu lagi kan ;)



Nampaknya Zain Saidin dan Rozita Che Wan tidak lagi malu-malu kucing untuk berkongsi gambar mereka berdua bersama selepas pengakuan cinta daripada Zain baru-baru ini. Terbaru, mereka berdua telah bercuti bersama ke Universal Studio di Singapura bersama keluarga.

Memang sama cantik sama padan pasangan ini. Turut sama menemani mereka ialah Ayu Raudhah dan suami serta anak-anak Rozita Che Wan. Mereka berdua telah pun bercuti di sana selama 2 hari. Pastinya kesempatan ini digunakan oleh Zain untuk meluangkan masa bersama kekasihnya sambil mengenali keluarga Rozita dengan lebih rapat.

sumber : abang NARA


perghh tgk pic atas .. x menahan tgk Zain merangkul pinggang Cik Ta ... bahgianyeeeeeeeeeeeeeeeee
seyess mak jelesss muahahhahahha ... ceh2 ... ;))



27 comments:

  1. Hrp dorg ni cpt2 la kawen...cute couple gitu...hehe

    ReplyDelete
  2. kan kakkkk... siap rangkul pinggang gitu kannn ..

    xleh tahan bile ramai komen "cm adik ngn kakak" ..sabo je laaa

    ReplyDelete
  3. assalam ieda..biar la cepat kawen kan..dah halal nanti tak siah la nak bergambar macamaman pun

    ReplyDelete
  4. dak opis aku jumpe depa ni kat JPO

    ReplyDelete
  5. lieya pun jeles kak...tapi bukan jeles ape laa, jeles sebab body cik ta bergetah lagi walau umur dah 40 an huhuhu..

    ReplyDelete
  6. Sama cantik sama padan. Smoga mereka cepat2 naik pelamin.

    ReplyDelete
  7. sokong zura..ramai yg comment mcm adik ngan kakak..hahahahaha..

    ReplyDelete
  8. Harap tak putus tengah jalan sebab usia lelaki dia jarak jauh benar dgn yg perempuan..

    ReplyDelete
  9. hmmm...cikta patut kawen dahj supaya x menimbulkan lagi fitnah....harap2 cikta berubah ke arah yang lebih baik..ameen...kita sama2 doakan kebaikan untuk depa..

    hye kak ieda..kak ieda sihat? maaf tau lama x jenguk..intan cuti sakan..hehe

    ReplyDelete
  10. Harap zain dpt bimbing cik ta ni ke arah yg lg baik...bimbing spaya dpt menutup aurat m pegangan agama yg lain...

    ReplyDelete
  11. hebat cik ta ni, smua pon yg muda2 nak kat dia ;)

    ReplyDelete
  12. hihihi..baru perasan akk ckp psl zain paut pinggang che ta tu..
    Moga cpt2 khwn... :D

    ReplyDelete
  13. nntikan primadona..lg surprise...cpt2 kawin

    ReplyDelete
  14. mcm adik ngan kakak pun ada...hihi.. alamatnye jadi adik ipar shasha elite la cik ta ni.. hihi

    ReplyDelete
  15. kahwin jer la senang...asyik menafikan aje cik ta tuh...

    ReplyDelete
  16. untungla zain akhirnya die yg dpt cik ta..wlupon dah berusia tp body bergetah ngalahkan anak dara kan..wuwuwuwu

    ReplyDelete
  17. semoga jodoh mereka bersatu.....

    ReplyDelete
  18. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  19. love che' ta...semoga mereka berjodoh... dan cepat2 naik pelamin...

    ReplyDelete
  20. nmpk sweet gila diorg nie...

    ReplyDelete
  21. salam.k.ida..huhu..klu dah jodoh diorg tu cpt2 la kawin.. hihih..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...