Tuesday, February 26, 2013

CIK TA CONFIRM NIKAH ZAIN SAIDIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

wahhh akhirnya kan .. cik TA buka mulut juga dgn segala spekulasi dan gosip mengenai mereka berdua .. ahahhaa dah nak nikah punnn .. bulan Julai nie .. sure ramai yg ternanti2 .. wanita 40 tahun yg akan bernikah dengan lelaki bujang trang tang tang berusia 29 tahun ... wow ! sure meriah dan mendapat liputan meluas ! ... yehaaaaaaaaaaaaaaaa .. x sabar lak ekeke ;))

  
Kuala Lumpur: Pelakon jelita, Rozita Che Wan, 42, akhirnya membuka ‘mulut’ mengenai perancangan untuk berkahwin dengan buah hatinya, pelakon muda, Zain Saidin, 29, malah mengakui sudah memilih hujung Julai ini untuk bersatu.

“Insya-Allah kami akan bernikah, jika tiada halangan pada bulan berkenaan,” kata Rozita ketika dihubungi, semalam.

Dia juga memilih untuk tidak mengikat tali pertunangan terlebih dahulu kerana menganggapnya tidak perlu memandangkan mereka sudah mengenali hati budi masing-masing.

Rozita atau lebih dikenali sebagai Che Ta mengakui kisah cintanya dengan jejaka wajah Pan Asia itu bukan rahsia lagi, lalu mereka sepakat dan bersedia menamatkan kontroversi cinta yang selama ini hangat diperkatakan menerusi media dan peminat.


“Hubungan kami selama ini memang tiada masalah. Kami sudah lama mengenali satu sama lain dan dia juga rapat dengan anak dan ibu saya,” katanya.

sumber : hmetro

eh uolss jgn lupa tgk PRIMADONA minggu nie hari jumaat tau ! .. ada tetamu istimewa .. Zain Saidin akan hadir siap bagi bunga lagi pada cik TA .. haaa .. seyess teruja ekeke .. tgk wajah cik TA yg berseri2 .. kebetulan topik .. WANITA BERUSIA YG BERKAHWIN DENGAN LELAKI MUDA ...
perghhh sure naik ranting rancangan tuu ari JUMAAT nie ..
haaa jgn lupeee ;))

ps : alhamdulillah AUDIT KUALITI selesai dengan jayanya .. dan nampak gayanyee panel2 semua berpuas hati dan tiada apa2 yg mencacatkan laporan .. syukur sgt2 .. alhamdulillah berbaloi dengan segala penat lelah kami berminggu2 penyediaan .. debar lak tunggu laporan GRED AUDIT KUALITI nie huhuhu ;)

19 comments:

  1. doakan mereka bahagia.... ^_~

    ReplyDelete
  2. Semoga mereka sentiasa bahagia ^_^
    Tak sabar nak tengok mereka kahwin :D

    ReplyDelete
  3. semoga mereka berbahgia sokmo...=D

    ReplyDelete
  4. wah..saya suka la diorg ni..

    ReplyDelete
  5. sebelum nih sorang mengaku sorang nafi...hmm...

    ReplyDelete
  6. congratulations kat adik shasha saidin..hhehhee alamak lenkali cik ta kena touchup skali tangan eh...

    ReplyDelete
  7. bak kata adik saya, "rugi zain nikah dgn janda..kang cik ta x mo beranak, dia xda anak la..." hehehe

    ReplyDelete
  8. Aisehhh...melepas lah den mcm ni...ahakz

    ReplyDelete
  9. Dah jodoh.....doakan saja kebahagian dorang.....

    ReplyDelete
  10. akhirnya.. takde lg rumors lepas ni.

    ReplyDelete
  11. che ta sllu je kena perli lam primadona tu..dulu ngan zizan dok ckp anak ikan2 hahaha..tp che ta sporting..layan je

    tp kan kak el ada bc zain terkejut sbb che ta dah umumkan tarih perkahwinan..sbb dia x tau ape2 pun..yg dia tau bkn bln julai hehehe..che ta nak cepat aje

    ReplyDelete
  12. tahniah.moga ke jinjang pelamin.

    ReplyDelete
  13. perghhh dah nk kawen... takpela mungkin dah jodoh depa kan...cik ta ni mmg nmpk muda lg..tp tang tgn tu x leh sorok..jelas dia wanita yg berusia.. huhu..sekali tgk mcm adik kakak jek depa nih..

    ReplyDelete
  14. Tahniah buat mereka. Sama2 kita tunggu dorang naik pelamin.

    ReplyDelete
  15. sweet diorg nie, wpun jarak usia yg agak jauh..tp nmpk mcm serasi jer

    ReplyDelete
  16. tgk tajuk utusan tadi family cik ta ni terkejut cik ta umum pasal kawen. harap2 diorang ni x membelakangkan keluarga.. n harap2 diorang akan bahagia hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  17. salam k.ida..
    tahniah la bt mereka..

    alhamdulillah...tahniah jgk buat akak.. no NCR la ni.. :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...