Monday, January 14, 2013

ZAHRIEN DAN CONTROL CAR

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

petang kelmarin akak bawa anak2 ke taman permainan di bandar pekan tu , dah lama x bawa mereka kann .. dah lama juga duk merenggek nak kesana .. akhirnya hati ibu nie lembut juga nak bawa .. huhu bukan ape .. akak nie kalau cuti2 nie memang suke duk lepak2 di rumah .. penat dah nak berjalan2 nie .. sebetulnya malas dah nak salin baju huhuhu ;) aci dokk !

ok2 ... petang tuu memang zahrien dah plan nak bawa control car dia .. hurmm walau x berteman , akak lah yg melayan dia .. jadilah kan .. janji dia dah hilang gian nak main di tempat lapang nie ... kalau tidak duk main didalam rumah sahaja .. kalau di luar rumah lak , penuh rumputt huhu



main sorang2 .. ciannn anak ibu .. kebanyakan budak2 memang main di sebelah sana ... main permainan yg ada disana .. memang zahrien layan sorang2 ajelahh .. tapi x lama lahhhhh ;) 

dia dah mula kerling2 ke taman permainan tuu .. ekkeke dah x lama lepas tuu dia bagi remote pada akak .. haaa ape layieee ibunyee lah yg mainn .. ekeke .. rasanya kalau ada yg bawa control car nie sure dia seronok kan .. nie main sorang2 ... hurmmmmmmmm ;)



akhirnyaa beginilahhh ... duk diam situ ! ... ekkee .. x kan akak nak main lak kan .. tu pun melayan sekejap dah ada ibu bapa yg kerling2 senyum kat akak hahhahha ... 

x perlah sesekali melayan anak2 macam nie seronok juga kan .. ;) mereka dah bosan seminggu duk rumah , kalau cuti2 nie x bawa mereka ke taman nie , mereka banyak spend time di rumah dan kawasan kampung sahaja .. kesiann lak .. ;) ... hurmm x lah pergi setiap minggu ... sesekali boleh .. 

kalau selalu akak lak bosan huhu .. nak2 kalau ke tmpt mcam nie hubby x ikut ! .. haa lagilah bosan bagi akak .. dukk tercangnguk tgk budak2 disituu ... selalunya akak ke taman nie x lama .. 1 jam sahaja .. jadilahhh ... janji anak2 happy tu lebih penting kan !



27 comments:

  1. sonoklah dia dpt men ea..hihi..

    cntik blog akk..dah len..

    ReplyDelete
  2. Seronok laa yer Zahrien dpt layan main kontrol car kat taman.. tapi Sian dia tak de geng nak main yer..

    ReplyDelete
  3. kesiannya x de geng nak main...kalau dekat dgn waiz boleh join sama

    ReplyDelete
  4. Betul ieda kanak-kanak perlu bermain juga. Janji tak merbahaya tak apa. Kalau dia appy kita pun suka juga kan.

    ReplyDelete
  5. nak kene gak ikut ragam bujang sorang ni ye..

    ReplyDelete
  6. nak kene gak ikut ragam bujang sorang ni ye..

    ReplyDelete
  7. Sesekali, ibu yang main tak pe kot... :)

    ReplyDelete
  8. ^_^ main sorang2 x der lawan dia borink la tu kak... ^_^... ala kalau ibu dia nak main apa salahnya...

    memang betul, kadang2 hujung minggu tu nak berehat puas2... malas nak keluar salin baju, tapi sekali-sekala kena lah beriadah jugak ye tak? takkan nak terperosok jer kat ghumah...borink gaks...

    ReplyDelete
  9. lapang kawasan tu.. mmg best main keta control.. btw, comey pulak zahrien bwat mimik muka lagutu.. HAHA

    ReplyDelete
  10. samalah ngan akak.. kdg anak2 merengek ajak pegi playground.. padahal kat sebelah rumah je pun.. tp sebab malas nak tukar baju & pakai tudung segala.. selalu je akak ckp tak boleh.. hehehe.. lagi syok dok rumah lepak2 sambil siapkan keje rumah... tp kengkadang tu tak sampai hati.. layan la jugak.. bak kata ieda.. sesekali boleh la..

    ReplyDelete
  11. kena ada geng baru best main rc car ni... nnt kena beli g satu, akak join dia main la he3

    ReplyDelete
  12. tringat kat abg pon suke men kete controll..tp abg punye yg adult pon hobby tu..huhu

    ReplyDelete
  13. zahrien potong rambut pendek nampak macam boy dah. tapi senang diurus la bila skolah2 nih.

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum Ieda

    sesekali ibunya yg main
    Zahrien yg tengok pula

    ReplyDelete
  15. waaa.. seronok betul si zahrien ni bermain.. hehe

    ReplyDelete
  16. hehe/ comel je gelagt anak akak.. hihi. mmg kadg2 lyn kerenah budak2 memg dpt tenangkan jiwa..

    ReplyDelete
  17. ksian main sorang2 erk...
    Wah kak cantik header baru akk :D

    ReplyDelete
  18. luas jugak tempat riadahnya kak..saya tak penah sampai pekan lagi :)

    ReplyDelete
  19. Sian dia main kete kontrol sorang2...kompom lah cepat boring kan...

    ReplyDelete
  20. seronok zahrien ye.. kesian ibunya duk melanguk je ye.. hehe

    ReplyDelete
  21. join je kak, saya ni selamba je, main basikal ngan anak2 pon saya ok je, lagipun itulah caranya kita nak release tension, eh kita? hehehhe iyer kita kan ibu dan isteri mithali muahahahhaha

    ReplyDelete
  22. anak munna yg perempuan tu sibuk suruh beli kereta control ni.. sebab sepupu dia main kereta ni skrg kat rumah nenek

    ReplyDelete
  23. akakpn mudah jemu ke tempat2 cenggini, maklum le dah berumur ni, dok umah lagi best..

    ReplyDelete
  24. bukan men sonok lg die..

    blog akak yg bru nih cntik

    ReplyDelete
  25. salam kak..
    hihi..budak lelaki dgn kete kontrol x dpt dipisahkan..tp bila nmpk playground, mesti kete kontrol tu di tinggalkan..

    hehe..xkesahla penat ckit..janji anak2 suka :)

    ReplyDelete
  26. wah kemain seronok dia dpt men keta control

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...