Thursday, January 3, 2013

YANG MANIS MENYUSUL PABILA PAHIT BERLALU PERGI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

amboi2 iedaaaaaaaaaaa ayat kat tajuk x blah kan .. ekeke .. yelah ... bila ditimpa masalah , kita bermunajat dengan allah , akhirnya allah berikan jalan , dan selepas itu .. allah sedekahkan kita dengan sedikit demi sedikit senyuman ... syukurr tidak terkata .... semoga akak lebih kuat hadapi ujian dari allah ini ... aminnnnn

jeng2 .... inilah dia TOP KOMEN bulan DISEMBER ... haaa sure tanye kenapa x der utk bulan NOVEMBER .. ok2 .. sbb tuan tanah x der budget ! ahhaha aci dok jawab gitu ;))


tahniah ... tahniah .... ada yg pernah menjadi TOP KOMEN sblm ini .... suke dan sgt2 terharu ... terima kasih semua .... dan kepada yg rasa2 nyee alamat dia x der pada akak .. sila2lahhh email yeee :) .. insyaallahh ada hadiah buat anda semua ! ... sebagai tanda terima kasih dan sokongan terhadap blog kecil akak ini ... ngehx3 .... 
ketawa jahat ! .... ;))


dannnn buat penama di atas ... silalah bagi link yee dik ...aduhhh susah hati akak nie ... dah banyak kali huda komen di entry2 akak , malangnyee , macam biasa ... x der link dan puas dah akak search dlm google .. punn masih x der link nyee .. dik nanti bagi yee cayunk ! dan kpd semualah yg guna G+ kalau boleh tolong edit utk setting G+ tuu dan letakkan link uolss ye .. supaya senang teman2 nak jejak uolsss ... sbb akak bukan sahaja BW bloglist akak aje .. kalau ada komen2 dari yg bukan dari bloglist punn akak akan jejak ;))

alhamdulillah ... sepanjang minggu ini dan minggu lepas .. kunjungan anda semua membuatkan akak tersenyum sipu dan pilu ... x sangka walau akak dlm gundah gulana , dan adakalanya x sempat nak BW .. uolsss setia bersama dan sentiasa datang bertandang ! ... uolsss memang the BEST ! .... x tahu nak cakap ape dah .. kalau boleh tgk betapa berbunga nyee dlm hati nie ... hanya tuhan sahaja yg tahu .... x pernah lagi aak dpt banyak nie sepanjang minggu ... ini di kira pencapaian terbaik buat penutup tirai 2012 sepanjang 4 tahun akak berblog ! .... 

dan paling menggembirakan akak ... syukurrr alhamdulillahhhhhhh diberikan peluang oleh NUFFNANG untuk 1 BE datang bertandang .... aminnnn syukurrrr .... walaupun hanya satu ... namunn akak tetap rasa bangga .... ini juga adalah BE pertama bagi tahun 2013 ... yelah ...hari nie sahaja akak dah masuk berapa banyak blog teman2 yg duk berceritakan BE baru tahun 2013 ... ingatkan akak x dapat .. sekali bila pi skodeng nuffnang .. eh eh eh ... ada ........... x sangka... terkezut mak ! .... 

BE dari DIGI DEP Golden Disc Award ... mentang2 nak diadakan di Malaysia kan .. haaa da yg pergi tgk kee ??? huhuh akak x lahhhh ....

syukurrrrrrrrrrrrr sgt2 ... TQ semua ... TQ nuffnang ! ....

21 comments:

  1. salam kak ida..
    alhamdulillah...pencapaian yg baik.. rezeki tu... :)

    eh eh..nma cma pun ade jgk ke? hihih...
    alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. rezeki tu :) kte pn da rajin nk singgah hee ~~ blogger baru d sni k.ida ;)

    ReplyDelete
  3. wah nama sha terlist kat situ hehe..nak kena antar alamat ka? asyikkk hehe..apapun tahniah buat akak..mmg hebatlah uv tu..hehe

    ReplyDelete
  4. melampau ni, tiap2 bulan dpt adiah percuma..

    tahniah ntuk BE

    ReplyDelete
  5. rezeki lagi kak. Alhamdulillah. ;)

    ReplyDelete
  6. tahniah ieda...bestnye ye...

    hihi...dan tahniah jugak buat pengomen bertuah itu...
    jgn lupa claim hadiah ye...hikhik

    ReplyDelete
  7. Yeayyyyy!!!...suke tgk kak ieda gini...alhamdulillah..rezeki rezeki..hehehe

    ReplyDelete
  8. tahniah kak, mantop!! buat penyejuk hati kan, rasa kepuasan berblogging ;)

    ReplyDelete
  9. tahniah kak...ramai pengunjung blog akak ni

    ReplyDelete
  10. ramainya pengunjung blog akk.
    best bestt..
    tumpang happy utk akk juga :)

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum ieda....seronoknya tahniah2 yer...;)

    ReplyDelete
  12. Alhmdulillah rezeki tu.....
    Tahniah ya...

    ReplyDelete
  13. aishhh bila nak capai ribuan cam kak ieda ni huhu

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah kak..nmpknya satu permulaan yg baik utk tahun 2013 ni...

    ReplyDelete
  15. congrats kak ieda, ramai pengujung blog akak ni. nanti one day nak jadi mcm akak ugak la harapnya :)

    ReplyDelete
  16. Traffic dah cukup mantap tu..tahniah..:-)

    ReplyDelete
  17. fuh sehari 1ribu lebih hebat tu kak ....

    ReplyDelete
  18. Wah! Waniey top 1 gitew..tegarnya dia..tahniah semua..

    ReplyDelete
  19. Murah rezeki akak yek..Ahamdulillah...

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah murah rezeki akak..tahniah...akak dh ada alamat wani kan...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...