Wednesday, January 16, 2013

SITI LIZA SEMAKIN MENYERLAH

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

siapa dia nie ?? Siti Liza nama diberi ... nama seindah suara uuuuuuuuu ! .. seyess suara mirip2 Dato Ct .. kira dia beruntunglah mempunyai lunak suara macam nie kan ... malas nak cakap banyak ... dgr cerita dia ada single baru berjudul DUA HATI .. sayang akak x dpt nak letak kat sini , youtube dah kena block ! ... kalau tidak leh dgr suara dia .. haaa ader ke iras2 Dato CT .............................

wajah yg sgt2 jelita .. 





Siti Liza yang didakwa mempunyai vokal seakan-akan Dato’ Siti Nurhaliza dan dia juga dianggap sebagai pesaing untuk penyanyi nombor satu negara itu.
 
Namun begitu menurut laporan media Indonesia Detik Hot, penyanyi ini telah menafikan dakwaan tersebut dan melahirkan rasa sedih kerana ramai individu yang menuduh dirinya sengaja menggunakan nama Siti Liza kerana ingin mencapai populariti dalam waktu yang singkat.

“Saya sangat sedih. Ada juga yang kata saya gunakan nama itu agar cepat popular, padahal saya sudah menyanyi dan berusaha sejak kecil.”

“Selama ini saya dinilai mirip Siti, saya terima. Tapi sebenarnya suara saya tidak sama dengan suara Siti,” ujar pemilik nama sebenar Resrilliza ini.




29 comments:

  1. KY tak kenal lg artis ni, ini baru tengok, nantilah dengar suaranya pulak

    ReplyDelete
  2. Baru tahu pasal artis ni...

    ReplyDelete
  3. lor...artis mne ni?tp mmg cntik....sme mcm ct ek suara dier...tp xkn mgkin dpt gnti aura ct

    ReplyDelete
  4. tak kenai dan tak sokokng retis indon

    ReplyDelete
  5. x bia tgk pun artis ni kak...

    ReplyDelete
  6. Mirip ker? hehe. x kenal pun artis ni.. hehe

    ReplyDelete
  7. Xpnh tahu lg psl Siti Liza ni...

    Jap nk tgk kat Youtube..

    ReplyDelete
  8. artis baru ka?/ xkenal pon..huhuu

    ReplyDelete
  9. assalam eida..tak pernah kenal dan dengar lagu dia ni

    ReplyDelete
  10. kecil molek orgnye ye..
    comel je..

    ReplyDelete
  11. muke comel jep. haha

    ReplyDelete
  12. 1st time dengar pasal artis nih...

    ReplyDelete
  13. Tak neal lah kak. Artis baru ker?

    ReplyDelete
  14. dh tgk 1 lgu die kt youtube..xsama sgt ngn siti..

    ReplyDelete
  15. xpernah plak tengok artis luar ekk...

    ReplyDelete
  16. tak penah tgk dia kuar TV. arini baru tahu..nmpk benar ketinggalan..huhuh

    ReplyDelete
  17. Kalau bakat bagus, orang takkan pertikaikan dah selepas ni :D

    ReplyDelete
  18. Pada kakak muka dia macam muka Sarimah Ibrahim. Suara tak tahu sebab tak pernah dengar dan tak kenal..

    ReplyDelete
  19. Tak pernah nampak artis ni...saya ke yg out dated...huhu

    ReplyDelete
  20. penyanyi baru ke ni..cantikk

    ReplyDelete
  21. Tak pernah tau pun pasal artis nie..

    ReplyDelete
  22. penyanyi malaysia ke dari seberang ni kak?

    ReplyDelete
  23. eh? xkenal hehe..makin ctk lau dia tutup aurat hehe

    ReplyDelete
  24. sura dia memg tak sme dato ct la kak

    ReplyDelete
  25. salam kak ida..
    sungguh cma x tau psl die.. muke die nmpk pelik ckit la.. huhuu..

    ReplyDelete
  26. baru tau pasal siti liza kat sini kak. terus gugel. adalah sikit suaranya mirip ngan tok ti...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...