Monday, January 21, 2013

SENARAI SMARTPHONE UNTUK REBAT RM200

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaaaaaaa dah claim belum ?? bukan semua dpt kan ?? ....

Pemberian rebat RM200 adalah untuk smartphone yang berharga RM500 dan ke bawah sahaja. Jangan salah baca ye, RM500 dan ke bawah = RM0.01 – RM500


Daftar dan syarat disini –> https://komunikasibelia.skmm.gov.my


tapi .. ada smartphone x der internet wifi x boleh juga kan ... huhuuhu
soo moral dia ? beli sendiri internet .. jgn nak manja2 tau ! .... dah tuuu tang mana yg menyenangkan rakyat ??? huhuhu



22 comments:

  1. Allah, lupa tulis perkataan "umur", akak ni dah terlebih umur, tak layak dapat rebate tu :D

    ReplyDelete
  2. kak... iphone xleh la yer...hik3

    ReplyDelete
  3. banyak juga pilihan yer...bertuahlah pada yang layak...:)

    ReplyDelete
  4. xtau nak beli ke x.. kalau beli rasa rugi pulak sbb phone msh ok lagi.. xnak beli rasa rugi jugak sbb x gune 200 tu.. hehe.. kalau beli nak bg mak je laa.. hehe

    ReplyDelete
  5. sedihkan.. akak tak layak nak mohon, ntah le krg ni, bantuan itu tak layak, bantuan ini tak layak, abis apa yg layak ntuk akak??

    tunggu duit bonus le gamaknya..

    ReplyDelete
  6. Perenggan paling bawah tu.....ahakz....ahakz....bg 200 lah senang....kan....cash....ahakz

    ReplyDelete
  7. xde niat n nk apply rebat ni. entah, mcm sama je. huhu.

    ReplyDelete
  8. Kak, if i'm not mistaken, kerajaan dah ubah syarat enfon tu.. enfon yang boleh dibeli tak terhad kepada rm500 ke bawah je.. no limit dah sekarang.. nak beli samsung galaxy note 2 pon dh boleh.. hehe

    ReplyDelete
  9. tq for sharing kak, info berguna utk mereka di luar sana

    ReplyDelete
  10. saya register gak..tak tau la...sekarang ni blom di lantik, boleh la letak jumlah elaun 1k lebih jerr...nnt2 dh dilantik x layak dah nak rembat...try je la...

    ReplyDelete
  11. lya register.. tp x lepas..loading punyalah lama...

    ReplyDelete
  12. ade je yang best best dalam list tu..huhuhu~

    ReplyDelete
  13. kak, bukan ke hari tu yg latest news bgtau semua fon blh.. hurmm, mana satu ni ye

    ReplyDelete
  14. tak de mana nye untuk rakyat.untuk kaburkan mata rakyat ada la..sapa yang kabur2 rasa macam nak buta tu mudah la tertipu..heheh

    ReplyDelete
  15. dah daftar tp lum claim lag pon..hehee ingat nk beli tab..huhuu

    ReplyDelete
  16. nk pancing undi je kak..hhe..

    ReplyDelete
  17. hahaha..duit byk dah abis,xlama minyak naik la harga..

    ReplyDelete
  18. salam kak ida..
    hehe..cma pun share yg ni jgk..tp baru tau yg rebat tu hanya utk phone bawah rm500 huhuhuh

    ReplyDelete
  19. Semua cantik2...ongkos ngak ada...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (236) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (178) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) kehidupan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...