Monday, January 21, 2013

SENARAI SMARTPHONE UNTUK REBAT RM200

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaaaaaaa dah claim belum ?? bukan semua dpt kan ?? ....

Pemberian rebat RM200 adalah untuk smartphone yang berharga RM500 dan ke bawah sahaja. Jangan salah baca ye, RM500 dan ke bawah = RM0.01 – RM500


Daftar dan syarat disini –> https://komunikasibelia.skmm.gov.my


tapi .. ada smartphone x der internet wifi x boleh juga kan ... huhuuhu
soo moral dia ? beli sendiri internet .. jgn nak manja2 tau ! .... dah tuuu tang mana yg menyenangkan rakyat ??? huhuhu



22 comments:

Dinas Aldi said...

Allah, lupa tulis perkataan "umur", akak ni dah terlebih umur, tak layak dapat rebate tu :D

suSueEmiMie said...

kak... iphone xleh la yer...hik3

Nurul Ain Zulkarnaind said...

ala semua x kenan hehe

Papa Mifz said...

banyak juga pilihan yer...bertuahlah pada yang layak...:)

ejulz said...

xtau nak beli ke x.. kalau beli rasa rugi pulak sbb phone msh ok lagi.. xnak beli rasa rugi jugak sbb x gune 200 tu.. hehe.. kalau beli nak bg mak je laa.. hehe

umi alya said...

sedihkan.. akak tak layak nak mohon, ntah le krg ni, bantuan itu tak layak, bantuan ini tak layak, abis apa yg layak ntuk akak??

tunggu duit bonus le gamaknya..

jeBateja said...

Perenggan paling bawah tu.....ahakz....ahakz....bg 200 lah senang....kan....cash....ahakz

نورعيم said...

xde niat n nk apply rebat ni. entah, mcm sama je. huhu.

ZWAN SABRI said...

Kak, if i'm not mistaken, kerajaan dah ubah syarat enfon tu.. enfon yang boleh dibeli tak terhad kepada rm500 ke bawah je.. no limit dah sekarang.. nak beli samsung galaxy note 2 pon dh boleh.. hehe

Aju Mohit said...

tq for sharing kak, info berguna utk mereka di luar sana

Cikgu Ma said...

saya register gak..tak tau la...sekarang ni blom di lantik, boleh la letak jumlah elaun 1k lebih jerr...nnt2 dh dilantik x layak dah nak rembat...try je la...

LYAfrina said...

lya register.. tp x lepas..loading punyalah lama...

gadisBunga™ said...

ade je yang best best dalam list tu..huhuhu~

MizzTina said...

kak, bukan ke hari tu yg latest news bgtau semua fon blh.. hurmm, mana satu ni ye

diana said...

tak de mana nye untuk rakyat.untuk kaburkan mata rakyat ada la..sapa yang kabur2 rasa macam nak buta tu mudah la tertipu..heheh

Deq's Qienz said...

dah daftar tp lum claim lag pon..hehee ingat nk beli tab..huhuu

Zura Zue said...

nk pancing undi je kak..hhe..

Adyla said...

hahaha..duit byk dah abis,xlama minyak naik la harga..

♥ Cmª shIemª ♥ said...

salam kak ida..
hehe..cma pun share yg ni jgk..tp baru tau yg rebat tu hanya utk phone bawah rm500 huhuhuh

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

xdaftar pun kak hehe

intanfirdaus247 said...

intan x layak..hehe

Che Rosliza Che Mat said...

Semua cantik2...ongkos ngak ada...

Labels

Suke (845) Makan - makan (410) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (282) family (270) anak-anakku (235) Dunia (218) artis (203) Wanita (195) Tentang Aku (177) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) pekerjaan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) kehidupan (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...