Thursday, January 17, 2013

PEMANGKIN SEMANGAT KU

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

salah satu pemangkin ku skrg nie .. akak suke .. sbb dengan publish entry terbanyak di blog HERBALIFE akak bagi bulan JANUARI ( 9 entry ) , akak berjaya memperolehi Executive Planner 2013 nie .. sungguh x sangka sbb akak x di beritahu pada awalnya .. tetiba sahaja coach akak btahu dan beri terus planner nie .. haaa mana mak x tanjatt uuu ! .. ecehhhhhhhh ;)
alhamdulillahh .. ini adalah pemangkin buat akak utk terus berjaya dengan Herbalife dan seterusnya membantu rakan2 yg lain ... hoyey ! ...



alhamdulillah dpt nie ... kalau harapkan tempat kerja bagi ... hurmmm x lah kan ekkeke ... jadi syukur sgt2 sbb dpt planner yg sgt2 menarik ini ... insyaallahhh semoga tahun baru nie akan memberikan seribu keberkatan dan kejayaan buat akak didalam apa yg akak inginkan specially didalam kehidupan akak skrg ! .... seronok walau dah seminggu akak dpt ...

masih kosong sbb macam sayang nak tulis muahhahah ;) amboiii suke ! .. gelak2 ...
Oh ya .. bagi yg masih x tahu tentang blog herbalife akak .. sila2lah berkunjung dan FOLLOW yeee .. tapi no paksaan tau ! ... ;))

25 comments:

  1. Tahniah kak.

    Kak, betul ker HL bley gemukkan badan? Saya nak gemuk lah kak ☺☺. Apa2 nnt caya contact/email akk ye.

    ReplyDelete
  2. Tahniah dari kakak. Bolehlah buat planning utk herbalife dan pasti makin rancaklah kan..

    ReplyDelete
  3. Salam kak ieda..tahniah tau...lama rasa x terjah...kebizian melanda..hehehe

    ReplyDelete
  4. tahniah kak ieda... semoga bertambah maju dgn herbalife ye

    ReplyDelete
  5. tahniah (sambil tabik spring) :)

    ReplyDelete
  6. ^_^ congrats akak...semoga akak terus berjaya dalam HL... ^_^

    ReplyDelete
  7. cantik, HL ader bg lebih ke tak?, meh akak satu.. (gurau jer, yg rasmipn tak terhabis digunakan..)

    ReplyDelete
  8. saya pun baru ber herbalife ni..:)

    ReplyDelete
  9. tahniah kak....u deserve it kak....

    moga akak terus sukses dgn HL....

    ReplyDelete
  10. hurm, kalu dapat diari atau planner yang cantik2 ni kompem masz x guna, simpan jerk sebab sayang nak guna.. last2 beli buku nota untuk buat catatan kerja harian.. haha

    ReplyDelete
  11. simpan bebaik..kang ada yg ambik buat kapal terbang..hehehe..

    ReplyDelete
  12. tahniah...js dpt yg off je...hihi

    ReplyDelete
  13. Banyak dengar pasal Herbalife ni. Tapi mahal sangat, Akak tak mampu dik oiii..

    ReplyDelete
  14. semoga lebih sukses lg thn ni kak

    ReplyDelete
  15. jelesssss.... tolonggg.. saya jeles.. hik hik..

    ReplyDelete
  16. tahniah kak
    follow di sini jgk

    ReplyDelete
  17. Tahniah kak.. ade lebih tak ?? ekekeke

    ReplyDelete
  18. Wahh. Bestnya dpt plannerrr

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...