Tuesday, January 15, 2013

PANGGILAN AKHIR BUAT TOP COMMENT DISEMBER 2012

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaaa nie panggilan terkahir buat adik2 dibawah sekalian yeee ekekke
nak alamat uolss .. kecuali kak tini , adik wanieys dan adik sharina .. haaa yg lain2 tuu x bagi lagi add uolss .. akak nak kirim adiah nieee ... nak takkkkkkkkk ekekek ;)


cepat2 emailkan pada akak yee ..

siann kat org lain lama menanti .. akak nak pos sekali arung ! ... ;))



29 comments:

  1. Untungnya mereka² itu..Hehehe!

    ReplyDelete
  2. ala..nak hadiah jugak,.:)

    ReplyDelete
  3. tahniah buat mereka..
    ni yg nisah nak komen banyak2 ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. Tahniah buat mereka. Lpas ni nak komen banyak2 ☺☺

    ReplyDelete
  5. Tahniah. Nanti buat lagi ya.

    ReplyDelete
  6. salam kakida..
    eh,bukan kak ida ke yg anto gift top comentator kat cma tu?? huhuhuh..
    erkk..ke cma salah org ni.. huhuhuh....

    Shiema Cma,
    Tun Hussein Onn Library,
    Sunway Education Group,
    No. 5, Jalan Universiti,
    Bandar Sunway,
    46150 Petaling Jaya,
    Selangor, Malaysia

    ReplyDelete
  7. wahh tahniah buat merekA..

    ReplyDelete
  8. segan le eida, tiap2 bulan dpt, apa kata yang akak punya ieda bagi pada teman lain yang eida rasa diapun pengkomen tegar, barulah adil... kan3..

    ReplyDelete
  9. saya nak kalau diorang taknak kak kekekekek

    ReplyDelete
  10. ejulz x tersenarai ek? hehehe..

    ReplyDelete
  11. tahniah buat mereka...

    p/s kak,akak gitau sy akak de msg kat FB sy...psl pe kak?sy check xde pun

    ReplyDelete
  12. tahniah mrk yg bertuah...hurmm best jugak ni...hikhik

    ReplyDelete
  13. wahh dapat hadiah.. tahniah kpd merekaa

    ReplyDelete
  14. Bestnye depa... :-) eina dh tak blh jd tegar dh, kt umh je online..huuu..itu pun kdg2x..kalau takpenat..huu

    ReplyDelete
  15. untung le depa.....uhukz

    ReplyDelete
  16. klu tak nak hadiah bg ke aku

    ReplyDelete
  17. untungla dpt adiah.. tahniah buat semua.. :)

    ReplyDelete
  18. best tu.untung la dapat hadiah :)

    ReplyDelete
  19. tahniah buat mereka semua..

    ReplyDelete
  20. cepat2 anta info kalau nak adiah ni hehehe

    ReplyDelete
  21. tahniah untuk mereka...saya dah tak dapat dah top pengomen nie...busy hihihi

    ReplyDelete
  22. akak alamat sy hr tu ada lg x?xper la sy emel skali lg ingatkan akak ada lg alamt sy hr tu hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...