Wednesday, January 23, 2013

OMBAK RINDU BERSAMA ANA RAFALI & IMAM MUDA ASHRAF

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

jeng .. jeng ... entry x mo blah kan .. ekeke .. yelah .. sempena HARI UiTM di UCSA yang berlangsung selama 2 hari (21 & 22hb)  , pihak JPM dan program kerjasama UiTM menyediakan program santapan rohani & bersempena sambutan MAULIDUR RASUL pada 24hb ini , buat pelajar - pelajar dan staff di UCSA ... seronok rasanya , tapi sayang akak x dpt nak hadiri ceramah ini kerana ada kerja yg perlu disegerakan ...

dan paling x sangka program ini menjemput idola remaja kini iaitu artis ANA RAFFALI & Ustaz Iman Muda ASHRAF sebagai tetamu ... huhuhu sayang x dpt joint kan .. dpt dgr cerita2 dari kawan2 sahaja .. dan pic2 semua ehsan kawan yg sempat ambil masa mereka sampai ke kolej kelmarin ...

F




Ana dan imam muda Ashraff nie sgt2 peramah orangnya .. semua student dia ajak bergambar sekali .. seronok bila tgk dari jauh dia sgt2 mesra dgn student , dia mai dengan hubby dia .. & the husband look handsome berbanding dlm gambar ( majalah2 ) kira x photogenic lah kann ;) ... & her husband pun x sombong .. ;))

imam muda ashraff pun best ! ... budak2 semua suke .. handsome orangnyeee ekeke .. kecik2 aje .. tgk dlm TV macam besar sgt kan .. even Ana sendiri punn kecik2 molek sahaja orang nyeee ..
Ustaz Badlishah Alauddin adalah sebagai moderator pada pagi tuu .. huhuh memang sayang x dpt joint program nie .. nak buat macam mana .. ada kerja kan .. kerja haruslah didahulukan .. huhu

22 comments:

  1. im ashraf tu memang peramah kak...
    best la kalu dapat join...sebab dapat pengisian kan

    ReplyDelete
  2. Mesti ada pengisian yg bagus kn kak...

    ReplyDelete
  3. amboi nk puji semuanyer hensem2 dn peramah je ni hehehe

    ReplyDelete
  4. bestnya kalau dapat pergi....teringin jugak nak jumpa ana rafali n ehem ehem ust yg peramah tu...hehehe

    ReplyDelete
  5. Tak de rezeki nak pergi..tak pe ieda next kalau ada lagi boleh laa join iye tak.. at least ada gak gambar kan.. :)

    ReplyDelete
  6. menarik ni kak... ye lah tapi nak buat macam mana kan...kerja perlu diutamakan...

    nevermind kak, chill...mana tau lepas ni ada program yang lagi gemps... he he he...

    ReplyDelete
  7. salam kak ida..
    wah..bestnye... :)

    ReplyDelete
  8. kak ieda x bergambar ngan derang ke

    ReplyDelete
  9. xder rejeki eida nak bergambar ngan mereka

    ReplyDelete
  10. Wow tajuk nya kemain lagi kan...moga2 dapat keberkatan dari program gini

    ReplyDelete
  11. suka ngan ana rafali sebab dia mmg x sombong, dulu penah dia dtg opis sbb ada show, ingta nak ambik gambo ngan dia tapi malu.. huhu

    ReplyDelete
  12. Nama event pun dah buat orang rasa nak pergi.. Ombak Rindu.. Hehe asyraff n ana mmg peramah dj pernah tgok tp kat TV.. Hehe

    BY: DJ dan CHEF
    (djdanchef.blogspot.com)
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  13. Kakak suka kalau dengar ceramah Ust Badlishah tau ieda. Kalau kami panggil ustaz pepatah-petitih sebab dia suka berpantun dan buat kata-kata yg indah-indah lebih kurang Fedtri Yahya TV3 tu..

    ReplyDelete
  14. pasti program yang bermanfaat kan...

    ReplyDelete
  15. salam akak..beznye..ustaz badlishah pn ada..suka dengar dia ceramah..jelas sangat..

    ReplyDelete
  16. suka dengan imam ashraf...

    lama tak jengah sini.. dah berwajah baru ... cantik!

    ReplyDelete
  17. nampak dia macam tembam sikit la eida..kaN??

    ReplyDelete
  18. wah best gak klu dpt pegi program mcm ni

    ReplyDelete
  19. comel ana..intan suka ana raffali wat majlis kawen dia..simple tapi meriah..

    ReplyDelete
  20. Seronok jugak kalau dapat jumpa dorang lagi2 tak sombong..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...