Tuesday, January 29, 2013

KU KEMBALI : RINDU KAMU

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

hai semua ! ... winduuu nya kat kamu kamu dan kamu semua ! .. huhuh banyak kisah nak di kongsikan bersama .. banyak cerita nak diceritakan disini .. insyaallah selepas ini ...





baru semalam abang pergi ... anak2 dan ieda menghantar abang dengan penuh perasaan hiba dan pilu ... doaku hanya satu .. abang dpt apa yang abang inginkan disana ,walau berat kami terpaksa merelakannya .. ieda dan anak2 mendoakan yg terbaik buat abang .... kami benar2 rindukan abang ... paling sedih bila zahrien 2-3 kali mengigaukan abang sambil menangis memanggil abang ... puas memujuk akhirnya dia lena disisi ieda ...abang tahukan dia x pernah berpisah dengan abang .. :(

jaga diri abang baik2 ... ieda sayang abang .. anak2 kasihkan abang ... semoga dengan cara ini abang dpt berubah .. in sha allah ...kita sama2 doakan ye bang ... LOVE U MUCH ! ... x sabar nak jumpe abang for another 2 weeks more .. 

ps : nanti kita sambung lagi .. memang nak mula BW .. tapi ada urusan yg perlu disettlekan .. kebetulan akak cuti hari nie .. nanti akak singgah teratak anda semua yeee ....

34 comments:

  1. semoga "abang" kak ieda pun begitu juga...rindukan anak2... In Shaa Allah... kalau x ada apa2 cepatlah dia balik tu...

    ^_^ miss you too akak...

    ReplyDelete
  2. Harap segalanya baik2 untuk akak sekeluarga yea..

    ReplyDelete
  3. sedihnyeee...semoga hubby kak ieda baik2 saje kat sana okayh..dont worry okayh kak ieda...doakan yg terbaik n my prayers always be with kak ieda n family..

    ReplyDelete
  4. tak apa kak, duk ngan anak2 sambil menanti kepulangan abg tersayang..happy2 ye kak

    ReplyDelete
  5. Take your time kak. Jgn lupa dtg umah saya tau.

    ReplyDelete
  6. insyaallah semuanya ok..moga hbby akk slmt kmbli ke pgkuan kluarga

    ReplyDelete
  7. el pun doakan terbaik tuk kak ieda sekeluarga...:)

    ReplyDelete
  8. welcome back kak..In Shaa Allah nanti suami akak akn pulang ke pangkuan keluarga tercinta

    ReplyDelete
  9. kak, hubby akk pegi mane? sedehnyaa...

    ReplyDelete
  10. Bila berjauhan...pasti rindu merindu terutama anak..

    ReplyDelete
  11. samalah kak merindu!!!
    wah romantisnya pasangan itu hehehhe

    ReplyDelete
  12. Sedih pulak AJ baca..
    Semoga abang akak baik2 je....

    ReplyDelete
  13. munna doakan yg terbaik buat akak sekeluarga.... insyaallah..... semoga

    ReplyDelete
  14. alahaiii..sy pon lemah kalo bab2 kene tgglkan laki ni..sy tggl die bila g kursus xpe..sedih jgak..tp kejap jela..huhuh

    ReplyDelete
  15. pjj erk?? mg ieda tbh..

    kalau akak... mmg tak sanggup kehilangan, huwaaaaaaa

    ReplyDelete
  16. semoga akak tabah...=)

    ReplyDelete
  17. pergi mana tu kak.. lagi du aminggu lambat tu... jenuh menghitung hari....

    kesian anak2.. kalau tak biasa berjauhan pasti akan merindu..

    ReplyDelete
  18. Sesekali berpisah pasti rindunya menggebu ieda.. moga semuanya berjalan lancar..

    ReplyDelete
  19. welcome back kak...
    moga akak tabah...sentiasa doakan yg terbaik buat akak...

    ReplyDelete
  20. Miss u soooooooooooooooo much akak..
    Sebak baca luahan akak..
    Lg sebak bila kenangkan Zahrein..
    Sobsssssssssssss!!
    Akak be strong yer..
    Ina doakan yg trbaik buat akak sefamily..
    TC kak..

    ReplyDelete
  21. aduhhhh sayu lak saya yg membaca... all the best utk family akak yer...

    ReplyDelete
  22. somi akak gi umrah ke kak? or ada urusan kt mana kene tunggu 2minggu? insyallah takde apa, akak ni msti tak penah kene tinggal kan... dana sbb dh biasa edy keje jauh ni skrg pun dia keje kt terengganu lg, balik sehari pg lg... takpe lah jnji dia ok kt sana,sbr ye akak

    ReplyDelete
  23. alahai kak
    paham sgt sakit kan menanggung rindu
    hehee

    bertabah la kak demi anak2

    ReplyDelete
  24. Sweetnya.... uhuhuhu...sedih pulak luahan hati akk tu.. Xpe kak masa berlalu cpt je skrg nie... :D

    ReplyDelete
  25. In Shaa Allah xde apa2 tu,. doakan saje ye

    ReplyDelete
  26. xmo sedih2, dekat jer tu, Insya Allah semua itu dipermudahkanNya

    ReplyDelete
  27. Didoakan segala yang terbaik buatmu, Dik.

    ReplyDelete
  28. salam kak ida..
    huhuhu..sedihnya beila berjauhan dr org2 tersayang..
    sabar ye kak ..
    insyallah semuanya ok.. :)

    ReplyDelete
  29. jangan sedih-sedih yer kak..

    ReplyDelete
  30. semoga semuanya baik2 saje dgn kehendakNya, InsyaAllah :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...