Saturday, January 12, 2013

KOPI BARLI & KACIP FATIMAH

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haa dah lama rasanya x buat entry pasal kopi kegemaran akak skrg nie ... yehaaaaaa kalau nak tahu , sejak di perkenalkan oleh blogger kak tini ummialya .. akak dah terpikat ... even skrg nie hubby dan anak2 dah pandai minum ! .... bukan main layie ... beli sekotak x cukup ! ... tu x menahan tuu ... syukur lahh kopi pra campuran BARLI nie paling akak suke .. jatuh cinta rasa pertama ! ahahhaha ... banyak kelebihan dia ... x sangka pula hubby suke dan skrg paling ajaib hubby dah x minum kopi biasa nie ... ! ... pelik kan ... ekekeke

yelahh dah bertahun sejak akak kenal dia , dia memang suke minum kopi cap GAJAH tuu .. bila akak perkenalkan dia dgn kopi nie .. setiap hari pasti sekali buatkan dia minuman nie .. jadilah .. skrg nie sorok2 ngan dia ekke .. kalau tidak , mana tahan kannn sehari sampai 3x dia bantai buat !





dan baru2 nie kak tini ummialya berbesar hati nak beri secara PERCUMA kepada akak sekotak kopi pra campuran Kacip Fatimah nie ! ... wahhhhhhhhhhh terharu akak .. yelah akk dah menjadi pelanggan tetap dia skrg nie ekeke ... x sangka pula akak bagi saya cuba kopi nie ... perghh terbaik lah kak .. skrg nie saya minum barli dan kacip fatimah selang seli ... bagus sgt2 ....

haaaaaaaaa apa layi uolss di luar sana ... kepada yg ingin mencuba KOPI BARLI DAN KOPI KACIP FATIMAH ini , 
bolehlah layari laman blog kak tini sendiri ... 
sekotak RM 28.00 sahaja ! dan penghantaran adalah percuma ! .... 

jgn tunggu lagi ... kenikmatan dia perghhhhhhhhh ! ... terbaik lahhh ;)


18 comments:

  1. wahhhhh kemain lagi eida iklankan kopi jenama smart herbs, terima kasih banyak2, terharu tau..

    ReplyDelete
  2. menarik jugak ye kak amrt herbs :)

    ReplyDelete
  3. klu kopi suke kopi yg itam tu...hihihi..ni coklat ala2 nes nnt kang rasa yer.t utk kesihatan kan...klu yg sesuai blh amalkan kan :)

    ReplyDelete
  4. Wah tergoda M ngan cara kak Ieda Pomot...muahaha..nnt nak deal ngan kak tini la...

    ReplyDelete
  5. selamat malam kak ieda..ehehe..sampai kena wat sorok kopi n dari hubby akak ye..hehe.dia dah ketagih dah la tu..hehe

    ReplyDelete
  6. kalau dah promote gini, memang sedaplah ni kan.. teringin jugak nak rasa.. takpe, nanti Ros terjah blog tu :)

    ReplyDelete
  7. amboi kopi tuh 8 dan 5 dalam 1 yer...hebat...yang PM tahun 3 dalam 1...hehe

    ReplyDelete
  8. byk gak campuran sampai 8 dalam 1 tu
    baik beli brgn buatan malaysia dari beli brg buatan israel.

    ReplyDelete
  9. Ooo k.tini business women rupanya hihi....rugila anis xleh minum kopi...huhu

    ReplyDelete
  10. hehe..bila suami dah suka, kena catu lah pulak yer kak.

    ReplyDelete
  11. huhu...xtry pun lg sample free dr k.tini hr tu

    ReplyDelete
  12. saya dh test air barli tu..best

    ReplyDelete
  13. saya dh test air barli tu..best

    ReplyDelete
  14. salam kak..
    nmpk cam menarik..leh try ni :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...