Friday, January 11, 2013

KERJA KERJA OH KERJA !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

huhuhuhu baru dpt online ! .... dah pukul berapa nie ???? nak buat macam mana , kebetulan pula dari pagi tadi internet x berapa nak elok .. on & off .. sakit juga hati !  .. terus akak ke bilik fail , nie pun baru turun .. punnnnnnnnnn masih x siap kemas lagi ( sambungan semalam) ... dah buat sorting ... tinggal nak asingkan kertas2 untuk dijadikan recycle paper ! ... perghhhhhhhh sakit2 pinggang nie ...

sib baik ada teman2 yg lain yg membantu .. program lain punn sama turut mengemas soo x lah rasa sunyi dalam bilik fail tuu .. huhuhu .... maaf lahh sbb hari nie x der entry .... selepas jumaat nie nak sambung balik ... nak angkut kertas2 , asing kan mana yg boleh guna dan mana yg x boleh guna utk di jual ! 

nanti insyaallahh petang2 akak BW yeeee ...

LOVE u ALLS !

27 comments:

  1. SAYA SUKA KALAU SIBUK KAT TEMPAT KERJA..CEPAT JE RASA NAK BALIK..HEHEHEH

    ReplyDelete
  2. Kakak rasa siapa pun yg bekerja untuk akhir tahun dan awal tahun nie mesti sibuk dan tak menang tangan kan ieda...

    ReplyDelete
  3. Jangan sampai menjejaskan kesihatan, Ieda. :)

    ReplyDelete
  4. bekerja la kita sekuatnya...huhuhu

    ReplyDelete
  5. it's sokay kakakqu...take your time...settlekan dulu kerja tu ek... saya pown cam tu gaks...busy gilers nih...tapi sempat lagi kan biler dah jammed nak fikir BW... he he he... ^_^

    ReplyDelete
  6. awal2 tahun ni memang bz sikit kan kak..macam2 nak kena buat..

    ReplyDelete
  7. salam ziarah kat cni kak :)

    ReplyDelete
  8. amboii bizinya akak kita ni :)

    ReplyDelete
  9. amboii bizinya akak kita ni :)

    ReplyDelete
  10. Hehe.. Djdanchef suka kalau sibuk waktu bulan puasa terasa masa berlalu dengan pantas. Tup2 dh boleh buka puasa. Hehehe.. Smoga kerja kak ieda bjalan dgn lancar :-)

    BY: djdanchef
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  11. eh? sy tak perasan ada entry bwh ni..ingatkan dah lama tak update. rupanya sticky pos atas tu..

    ReplyDelete
  12. eh? sy tak perasan ada entry bwh ni..ingatkan dah lama tak update. rupanya sticky pos atas tu..

    ReplyDelete
  13. aiyyaak! kita pun bz sis. terasa mcm nak cuti panjang aje. hahahaha

    ReplyDelete
  14. oh el xde keje kak...seronok bw hahaha wekkkkkkk

    ReplyDelete
  15. HARI MENGEMAS fail la ni yeak kak heheheeh.....takpe kak, kasi setttle dulu keje hakiki kak...nanti2 free leh jek akak bw hehheeheh...

    ape2 pun hepi weekend kak...

    ReplyDelete
  16. sibuk sangat akak yer...semoga semuanya berjalan dengan lancar yer...:)

    ReplyDelete
  17. Selamat bekerja kak..awal² tahun begini memang sibuk..^^

    ReplyDelete
  18. hari mengemas ke hari ni kak?..jual banyak jgak dpt tu..kertas a4 berat jugakk

    ReplyDelete
  19. takpe ieda, utamakan kerja dulu kan...

    ReplyDelete
  20. tmpt ema belum start apa-apa kursus lagi..so, bnyk masa free..selamat bekerja kak.

    ReplyDelete
  21. bab nak jual kertas2 terpakai ni yg leceh.. kdg2 tak berbaloi bawa ke tmpatnya, dpt ciput cuma, minyak ketapn tak lepas

    ReplyDelete
  22. Mai sini mai sini, biar firas urut pinggang yg sakit tu hihi

    ReplyDelete
  23. mmg bz kak..sha student pun bz gak byk keja oohhh

    ReplyDelete
  24. salam kak ida..
    huhuh..samalah kita ni..
    gegeh cma nk balas jejak kwn2 :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...