Monday, January 14, 2013

FESYEN HIJAB MELALUI JENAMA DREAMCLOUD

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

macam2 jenis trend bertudung ada sekarang kan .. pada akak , janji x mendedahkan aurat dan simple dah ok .. cuma macam stail turban nie akak kurang suke ekeke .. kalau akak pakai , entah macam mana lahh rupenya yee ekeke ;)

 
Video + Foto : Natasha Hudson Mengayakan Fesyen Hijab Melalui Jenama Dreamcloud

 


Nama secantik orangnya, Natasha Hudson atau lebih mesra dengan panggilan Tasha merupakan salah seorang selebriti jelita yang berhijrah ke arah penampilan muslimah sejati sekitar awal tahun ini.

Kini, Tasha tampil dengan jenamanya yang tersendiri iaitu “Dreamcloud” dimana artis jelita ini menawarkan skaf dan shawl dengan motif “trendy” dalam pengayaan. Apa yang lebih menarik, jenama ini meneriman sentuhan rekaan daripadanya sendiri. Selain itu, dia turut menyertakan beberapa panduan fesyen bertudung dalam melengkapkan gaya anda yang ingin tampil berbeza daripada kebiasaanya.

25 comments:

  1. aha! memang natasha hudson ni ccantik...:) trimas sebab sudi follow, follow sis balik..:)

    ReplyDelete
  2. x reti nk pakai tudung mcm ni..hehe.

    ReplyDelete
  3. bunda lebih suke pakai yg senang diurus dan selesa..

    ReplyDelete
  4. intannpon x reti pakai..hehehe...tau belit tuala kat kepala ja pas mandi..hahah

    ReplyDelete
  5. sama la kita...suka yg simple jer...jji tutup aurat...terfikir gak...

    ReplyDelete
  6. cantik dia ni.... munna selesa pakai tudung sarung terus je...

    ReplyDelete
  7. jenis turban ni hanya certain2 orang jer yang sesuai rasanya...kalau muka bulat bertambah bulat lah ...cam saya... kalau pakai turban sangat tak sesuai...

    ReplyDelete
  8. payahnya nak pakai turban bagai ni..takut terjatuh x prasan je..pastu kalo anak tarikkkk...ermmmm

    ReplyDelete
  9. xreti nk pakai tudung pelik2 ni

    ReplyDelete
  10. sya pun x ska bla ade prmpuan pki tdung style cmni..
    mcm bonggol unta pn sya x ska..
    bkn ke haram disisi islam?

    ReplyDelete
  11. akak pun tak berkenan fesyen turban ni...

    ReplyDelete
  12. yg penting jgn jd mangsa fesyen

    ReplyDelete
  13. Alaaa....tak bley tgk lah kak.

    ReplyDelete
  14. sama la kak. saya pun kureng jugak style mcm ni.

    ReplyDelete
  15. kalau akak pakai gaya cenggini, nampak gayanya kena perli dek anak2 le..


    *** 1'st Alya terkena asma, sblm ni blum pnah lg..

    ReplyDelete
  16. kak,ni tmplate baru eh??hehe ari tu tgk mcm lain,ke sya yg terlps pndg..hehe btl tu kak,chot pun tak bpe suka ngn turban ni..mcm pelik skitla..heheh

    ReplyDelete
  17. haha..sy pon rasa x sesuai ngan fesyen turban tu..nampak cm pelik je..tdg biasa2 tu lg cntek kot..:-P

    ReplyDelete
  18. x leh buka kak.. saya x berapa minat sangat imej tudung gini...

    ReplyDelete
  19. salam kak ida..
    huhuh.. sorry to say.. natasya ni comel.. tp cara pemakaian tudung cam bonggol unta tu je yg cma x sokong... huhu

    ReplyDelete
  20. tak sukalah style cam tue...natasha memang comel..

    ReplyDelete
  21. xpandai sy nk pkai tudung2 fesen tu hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...