Thursday, January 31, 2013

DINNER TREAT @ SR

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

malam tu selepas berpenat lelah dengan ramainya orang di stadium , coach kami ajak makan dan jalan2 di giant berhampiran .. ok lahh .. mood sebenarnya dah letih sangat ... dah letak dan kemas2 apa yg patut di bilik , kami turun untuk dinner .. x sangka pula mlm tuu coach kami belanja .. ekek macam orang ngantuk disorongkan bantal leeer ... 
ok2 ... meh jamu mata dinner kami di Secret Recipe ... bukan main dah lama x makan disini .. last2 makan di KL lak ekek ;)  

  wajah ceria didalam kepenatan !

adik2 yang duduk serumah dengan kami

ini kawan sebilik akak yg order ... kalau ikutkan akak , akak pun nak makan Japanese Soba nie .. tapi sayang malam tuu mereka dapat sediakan satu sahaja .. huwaaaaaaaa



akhirnya akak cuba nie ... NAMUN hampeh ! , nielah yg dikatakan INDAH KHABAR dari RUPE !  .... huhuhu mungkin akak x biasa makan seafood yg separuh masak ! huhuhu menu diet nie .. but akak nie tekak melayu tulin ... huwaaaaaaaa .. sumpah x moo order nie layie ... kalau tgk dlm katalog macam sedap ... macam menarik .. see pic diatas punn nampak menarik kan .. tapi kalau rasa dia macam ala2 masak macam mana tuu ???

adoyaiii potong steam akak mlm tuu .. dari lapar jadi kenyang .. dari letih jadi segar dek rasa nak muntah ! ... huhuhu ... ape ke nama erkk ... lebih kurang Thai Seafood lah namanyeee .. ala2 thai konon .... sib baikk roommate dan adik2 serumah x kedekut apa yg mereka makan .. kalau tidak lapoor lah akak nie huhuh

apa2 punnn TQ so much utk coach kami sbb dah belanja kami malam
 tuu ...;))



27 comments:

  1. amboiiiii gmbr makanannnnn!!!terliur habisss....

    ReplyDelete
  2. mmg frust bila mknan yg kita order tu x sedap kan..lebih2 lagi kalau tgh perut lapar...

    ReplyDelete
  3. Kakak suka pulak spaghetti sea-food ini ieda. Nampak tekak kita tak sama... Tapi kakak pun penggemar masakan melayu tau..

    ReplyDelete
  4. huwaaa lapar lahhh
    kak kena belanja el lah haha

    ReplyDelete
  5. Wah...seronok jalan makan tu.. Saya pun klau dpat makaanan yang tak tepati citarasa, mula lah rasa tak seronok ....

    ReplyDelete
  6. nisha pun setuju dgn akak,
    ritu nisah pernah order ni, memang kiciwa kak.. haa yg mee soba tu nisah tak pernah try pulak.. sedap tak?

    ReplyDelete
  7. Laaa... Tak sedap ke??
    Nampak gambar bukan main menarik lagi..

    ReplyDelete
  8. lieya pun dah lame tak dinner sr kak...ni terase mlm ni nak pi sr nie hehehehdah le sr belakang umah ajek ekekeekekek....

    alamak ye ke kak tak sdap...sian akak...tak pasal jek nak kene hadap bende yg kite tak minat kan....

    ReplyDelete
  9. hehe..buat sdirik lg sedap kot kak..hehe

    ReplyDelete
  10. Sebab tu kita kalau tgh lapar sangat, kita akan order makanan yg biasa kita makan jeks..Sebab takut frust..Tak tak lapar tu boleh la nak cuba² order yg lain..

    ReplyDelete
  11. hehehe...xder rezki...lenkali xorder menu tu lg kan...;)

    ReplyDelete
  12. Len kali cer order yg lain kak.. Xbest kan kalau lapar2 tp xkena selera..

    ReplyDelete
  13. Tak tanya Dulu sebelum oder,apa cara masak nya,bahan2nya..somi saya klu makan kat restoran yang menu tak pernah dia jumpa,dia tanya macam2 kat pelayan tu.hahha..kadang2 saya sendiri jadi rimas..hehe

    ReplyDelete
  14. ya ke tak sedap??? nmpk mcm sedap...huhuhu..... nasiblah kak...=)

    ReplyDelete
  15. mmg frust la klu yg len sdap kite order tak sdap..huhuhu...nasiblah.. :)

    ReplyDelete
  16. PM biasa pergi SR makan kek jer kak...:)

    ReplyDelete
  17. baru jer nak komen sedapnya bila tengok pic makanan tu, sayangnya jika tak kena ngan selera, udah le bayar mahal2

    ReplyDelete
  18. ermmm...mmg indah kabar dari rupa..

    ReplyDelete
  19. awat x mkn nasi je, kat SR pun ada nasi juga kan...ritu sy de try...ok la, mengenyangkan ;)

    ReplyDelete
  20. ada jgk ke mknn yg xsedap kat SR.. ingtkn semua sedap. huhu..

    ReplyDelete
  21. SR paling sedap kek jek..aekkekeke

    ReplyDelete
  22. kalau makanan xsedap, mmg ilang mood lah kak..

    ReplyDelete
  23. kalau SR wani suka kek dia jer kak

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...