Wednesday, January 23, 2013

DINNER @ MCDONALD : CAWANGAN BARU


بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ok2 ..ini kisah 2 minggu lepas ... duk dalam draft lama tuu ekek .. yelah tunggu giliran nak up kan .. akhirnya merasa juga akak makan di MCD cawangan baru di pekan nie .. yang paling suke pastinyalah anak2 kan .. dah lama mereka merayu2 nak makan .. ekkeke .. akak je .. yelah kalau bukan cuti hari minggu mana nak ada peluang , dah lah balik lambat .. mood bila dah lewat nie makan dan tido aje .. dah malas nak salin2 baju utk keluar lagi ..

kali nie akak bawa semua , mak , ayah dan nanny sekali .. sukenyaa dpt moment2 indah macam nie ... salah satu pic akak print out bagi kat hubby utk dia bawa ke 'sana' huhuhu .. pandai anak2 cakap .. " ibu .. nanti print out pic nie bagi kat ayah .. supaya ayah x rindu kat kita nanti ... " huwaaaaaaaaaaaaa oh anak2 kuuu sgt2 memahami ... uish2 .. x mo sedey2 ... back to the topik ... memang seronok lah kan bila makan di MCD nie .. tempat baru dan nampak sgt2 selesa .. kemudahan yg disediakan cukup lengkap .. ada WIFI ... ;) ramai juga budak2 yg melepak disitu mlm tuu ... yelah setakat minum air .. duk lah situ berejam punn .. oh ya MCD disini open 24 hours tau !

  
 
 me , ummi & nanny ! ... alamak .. terpejam lak mata dia .. nak letak jugak sbb pic nie je cantik ekeke 

 


ini saya punye .. cer teka ?? ahhaha rasanya semua tahu .. perghh pedass x menahan erkk ! ;)



 
inilah picnya .. comei tak .. comei tak .. ;))


suke pic nie .. nanny skrg dah masuk 89 tahun tau ! ... tahun depan 90 ... harap2 panjanglah umur dia ;))

kenangan hubby dan ayah .... uuhuhu ... huhuhuh ... we will miss uu dear ! ... tinggal 4 hari sahaja lagi .. uhuk2

ok2 .. cukup2 ... haa nie nanti nak makan sini lagi dan lagi dan lagi ... anak2 pun suke .. tapi mereka tahu dah fast food macam nie x leh makan selalu .. ekek nak2 kakak tuu .. ;)



20 comments:

  1. saya ni tertingal cerita ke??ke "sana" tu kemane ye??

    saya pun selalu cakap kat maisara jangan mintak nak makan fastfood selalu..nanti sakit2 tak desapa nak hantar pi hospital..dia lak takut hospital..ekekek

    ReplyDelete
  2. Panjang umur nanny..kem salam kat dia yer..

    ReplyDelete
  3. semalam baru makan prosperity buger....mmg pedas sampai angin perut....hehehehe....

    ReplyDelete
  4. boleh jadi duta mek di ni hehe

    ReplyDelete
  5. eidaaaaaaaa, I don't like :(
    (ohhhhh my english...)

    ReplyDelete
  6. jumaat akak ke CH, jom ikut, tenangkan fikiran..

    ReplyDelete
  7. Happy family. Sedapnya prosperity burger tu.

    ReplyDelete
  8. wah! bkb main hepi lagi mkn mcd yer? hik hik

    ReplyDelete
  9. salam kak ida..

    hehe..any fast food always the best!
    mmg sweet pic tu..suke tgk :)

    ReplyDelete
  10. js pun jarang singgah fast food cuba utk kurangkan...^^

    tp kan kadang2 adoo gak teringin...hihi

    ReplyDelete
  11. dah lama x mkn kat McD...teringin plak ni...

    ReplyDelete
  12. sedapnye mcD

    p/s*kak sy dah wat step seterusnya ...skang nih tgl tgu email utk proses terakhir ye..:)

    ReplyDelete
  13. layout ni dengan design Mcd ni sebijik macam kat kulim ni.. heheeh ingatkan kat sini

    ReplyDelete
  14. argghhhh tidakkkk..kak iedaaa!!!...dh la kat kl nie ujan..dlm opis nie kemain lg sejuk...nmpk makanan tuh terus lapo...

    ReplyDelete
  15. mcd dh lama xmakan..nampak sedap pulak hehe

    ReplyDelete
  16. kuat lagi nanny kak ieda kan..mudahan terus sihat..errr " ke sana " tu kemana ya

    ReplyDelete
  17. sekali beh gak layan fast food ni..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...