Tuesday, January 8, 2013

DEPAN KOMPUTER PUN BOLEH TIDUR !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haa nie kisah zahrien minggu lepas .. ekekek .. masa nie jam 2.30 petang gitu .. kakak2nyee dah tido .. dia je belum .. konon nak tgk ultraman di dalam komputer akk , lepas balik dari sekolah .. akak bagi lah kan .. sekali lamaa tuu .... x dgr pun dia ketawa2 ... bila masuk bilik tgh dah macam nie ekkee ;) aduhaiiiiiiiii anak !


kakak2 dah syok baring atas katil .. macam nak tidur malam kann ..

pic taken by TAB 7.0

aduhh kesian lak masa nie ... nak angkat macam x sampai ati .. risau dia terjaga ... tapi zahrien nie , kalau dia ngantuk mana2 punn leh layan , kesiann lak .. keletihan kan ;) .. haaa akak angkat jugak , bila bawa ke bilik .. sampai ke petang baru dia bangun ! ... macam2 anak2 nie kan ;)

39 comments:

  1. Letih + ngantuk sangat la tu smpai terlentok ha ;D

    ReplyDelete
  2. Entah apalah yang dimimpikannya tu. :)

    ReplyDelete
  3. alololorrrr...sama la dengan anak bujang anis tu kak. mama sibuk karang blog....dia sibuk layan mickey mouse.........elok pusing belakang, tengok dia dah terlentok dalam keadaan duduk kat atas sofa....cian tengok ....

    ReplyDelete
  4. letih sangt tu..
    mesti baru lepas buat banyak kerja nih..heheh

    ReplyDelete
  5. erk...unik lah style tidur dia...hehe

    ReplyDelete
  6. betul punyer mengantuk nie... :)

    ReplyDelete
  7. anak sya pun kdg2 mcm tu gak...sambil makan pun boleh tidor...haishh.....

    ReplyDelete
  8. hahahahah letih sgt tu..sian dian :)

    ReplyDelete
  9. letih sgt tu smpai bole tidur

    ReplyDelete
  10. alahai..nmpk sgt penatnya tu smpi dduk pon blh tertido

    ReplyDelete
  11. kesiannya dia... penat sangatlah tu.
    bukan dia tgk ultraman tapi ultraman tu yg tengok dia hihihi

    ReplyDelete
  12. hehehe..comelnya dia tertifur..anak saya pula boleh tertifur time mandi huhu

    ReplyDelete
  13. btl² ngantuk ni..hehehe.. comel je..

    ReplyDelete
  14. hehehe nampak comel je dia tido.kena angakat gak tu kang takut terjatuh lak kalu dibiar lama

    ReplyDelete
  15. letih sgt la tu kot kak.. baik punya lentok..hehe..

    ReplyDelete
  16. ala la la la, leih baru balk skolah gamaknya. peut pun dah keyang. apa lagi tido la. duduk ke barig k dah ngantuk tido je kat mana2 ye.

    ReplyDelete
  17. alahai mgntuk sgt dh dia...hehe

    ReplyDelete
  18. dah penat sangat la tu...sampai leh tertidur depan komputer...hehehe...

    ReplyDelete
  19. penat sgtlah tu kak...kat kerusi pon jadiii

    ReplyDelete
  20. Kuatnya Eida angkat zahrien, kalu akak, ngan akak2 sekali tersembam ke bawah..

    ReplyDelete
  21. hahahaha..ngantuk sangat zahrien tu...sampaikan masa tgk ultraman pun boleh lelap!

    ReplyDelete
  22. salam kak ida..
    hihi..alahai zahrien..sampai mcm tu terlentoknye.. :p

    ReplyDelete
  23. Mengantuk sangatlah tu Zahrien ye ieda.

    ReplyDelete
  24. lena sangat, tak jatuh ke dia dari kerusi tuh

    ReplyDelete
  25. COMEL je tgk cara zahrien tidur... betul2 mengantuk ni smp boleh terlelap dpn komputer... ;)

    ReplyDelete
  26. letih beno tu kak..hehehe

    ReplyDelete
  27. hahaha...mcm2 stail dia tido ye..
    kyra je lum snap pic stail tido =D

    ReplyDelete
  28. dulu pernah gak camni masa study dulu2.. hehe

    ReplyDelete
  29. alahai mudahnya.... lena je tgk dia lentoq

    ReplyDelete
  30. aikk..syok tu dia tido..

    ReplyDelete
  31. ngantuk sgt tu tak sempat bangun ke katil. hihi..

    ReplyDelete
  32. hahahah zahrein penat tu, akak dukung zahrein? larat ke kak? boleh tahan semangat tu ;)

    ReplyDelete
  33. adik saya pernah tertidor dlm pinggan nasi kak...

    ReplyDelete
  34. betul2 mengantuk tuh kak

    ReplyDelete
  35. betul2 ngantuk sgt dh tuh..hahaha

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...