Friday, January 18, 2013

CANTIKNYA RITA DIUSIA 37 TAHUN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

aduhh x menahan menanti penuh tenang nak tgk cerita gandingan mantap Adi & Rita nie ... rasanya cerita nie akan mengulangi fenomena Adam & Hawa ... akak sukeeee sgt2 ngan Adi nie .. aduhaiii awatttlahhh hang dah kawin .. !!! ouch !!!!!!!!!!!! ahahaha .... feminat fanatik lah konon kann ... tapi jgn risau .. walau bagaimana sekalipunnn hubby ku tetap ADI no 1 ... ecehhhhhhhhhhhhh ;))

ok2 .. bukan nak cerita pasal my hubby wokeh ! .... :( .... tapi nak cerita pasal cerita yang akan mengambil alih kisah Adam & Hawa .. fenomena baru yg kita akan saksikan di Astro BEYOND 134 ... perhhh x menahan kann .. saje nak suh akak teruskan langgan astro mustika HD nie ! ... start dari 21hb nie ...


cantik kan dia ! .... walau dia dah 37 tahun ... wajah dan body dia maintain kan kan kan ... sukenyaaaaaaaaaaaa same age with meee noksssssss ! ... ;)) teruja nak dpt body macam dia .. dreamsssssssssss !!! ;)) 


tgk2 ... tgk ........... cantik kannn .. & ADI tuuu huwaaaaaaaaaaaaaaaa ... machoo sgt2 kan , awat lah ko dah kawin 
( elehhh macam leh dpt kan ekeke ) ... sabor2 ieda ! ... muahahhahahaha - gelak jahat !

ya tuhannnn memang sepadan sgt2 kan mereka berdua nie ! .... dah macam pasangan hot kekasih aje ... huhuhuhu ..... semoga Rita terus succes ... apalah rahsia dia kekal jelita macam nie kan .. bukan setakat jelita , tapi ceria dan bertenaga !! ... haa tu yg kita nak ;)

nanti akak try godek2 apa rahsia dia .. nak buat appoitment ngan dia lah .. x pun ngan Adi .. ekekek .. apa rahsia dia kekal macho nie .. muahahaha ( ada gakk yg lempang akk kang ) .. larikkkkkkkkkkkkkkkkkk ;)

mood : happy sbb dah nak balik ekeke






37 comments:

  1. suka jgk dgn rita nie....memg cun

    ReplyDelete
  2. adi henseng

    rita pon lawo


    untung semua elok ;p

    ReplyDelete
  3. dia mkn PMC ngan pakai PB la kak...

    ensemnyee AP..love love love kahhhhhhh ..rs nak muntah lah love2..en.somi ku nk letak mn...hehe

    ReplyDelete
  4. ape hal adi putra nisweet sgt nie???aarrgghh....sukaaaa :D

    ReplyDelete
  5. tak sabar nk tgk cter sehangat asmara nie. ^_~

    ReplyDelete
  6. eidapn apa kurangnya ngan Rita..?

    ReplyDelete
  7. dia mmg lawa...ada org cakap kalau umo 40 an tu masih cun,insyallah awet muda...hehee

    ReplyDelete
  8. mmg cantik dia ni.... tapi munna tak minat sgt .... adiputra mmg pujaan hero munna.... lagi suka dia dari aaron

    ReplyDelete
  9. samelah kiter.. tak sabar tunggu citer nih... mesti best nih..

    ReplyDelete
  10. PM pernah jumpa dia live kak...dia nak betulkan cermin mata hitamnya, masa tuh dia tak make-up sangat, biasa2 jer kak...xde lah lawa mana pun...hehe

    ReplyDelete
  11. yg tak menahan bodi tetap maintain walaupun anak dah dua..

    ReplyDelete
  12. suka sgt ngan lakonan rita..pas tu sedih gak ngan kisah hidup dia..btw semoga dia sentiasa sukses dlm bidang lakonan sbb watak dia mmg menjadi..

    ReplyDelete
  13. adi tu mmg macho man.. haihh kalo tgk dia berlakon jd hero mesti citer tu jd best! suka adi lg dr AA...hiks

    ReplyDelete
  14. mmg rita rudaini sgt cntik..suke tgk beliau..dressup beliau pun cntik :)

    ReplyDelete
  15. saya memang suka features body adi putra... ^_^...

    ReplyDelete
  16. singgah di sini jugak..mint rita dr dlu lg..lakonan dia bez..adi pun..hehe

    ReplyDelete
  17. Adi putra memang segak…rita badan lawa…kalau kak ieda make up pon meeletup juga lah kak ieda..hehe…

    ReplyDelete
  18. akak pun berangan je lah dgn badan macam tu.. huuu.huu

    ReplyDelete
  19. indah sungguh ciptaan tuhan :)

    ReplyDelete
  20. ha'ahhh citer nie mcm best...novel Aisya Sofea nie memang best sgt...azue pun suker 2-2 niee

    ReplyDelete
  21. kaka pun cantek jugak @.@
    dia retis byk duwet blh g spa buat facial selalu :))

    ReplyDelete
  22. akk pun suka dua org ni...AP RR gandingan baru kompom best citer ni...

    ReplyDelete
  23. minat giler ngan adi...

    p/s kak sy dh wat utk akak....nti check email ye

    ReplyDelete
  24. kita pun peminat Ady tu he eee suka tgk dia berlakon macho
    dan Rita pun suker, ala biasa la artis makin berusia dan makin lama dlm industri artis ni akan makin lawa cun melecun gitu kan kannn

    ReplyDelete
  25. saya pun suka tgk lakonan rita... sesuai dia bawakan watak selalunya....

    ReplyDelete
  26. cukup suka tgk rita berlakon.
    lagi satu fasha sandha..
    suka sebb disiplin dorang dengan kerja ;D

    nak pergi apponintment dgn rita jgn lupa call saya ye kak..hihi

    ReplyDelete
  27. memang hensem n cantik depa berdua. cam sepadan ja

    ReplyDelete
  28. laaa ingatkan dia sebaya or lagimuda dari anis....tak sangka dah 37

    ReplyDelete
  29. apa nama drama terbaru ni kak...
    kejam lah astro ni..sy x de HD!

    ReplyDelete
  30. Mmg sama padan...sama lawa....mcm sepasang kekasih yg btul....pandai rita menjaga diri..maintain jer..

    ReplyDelete
  31. sy pun peminat ady kak....ensem sgt kan...
    kak, godek2 la petua rita tu..nt share ekkk...sy yg blm umo 30 ni pun rse mcm dia nmpak lg muda dr sy..ekekekeeee...jeles3

    ReplyDelete
  32. salam kak ida,,
    hehe..peminat fanatik ni adi ni.. hihi..

    ermm..cantik rita :)

    ReplyDelete
  33. mmg suka dgn rita ni..cantik jer dia

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...