Wednesday, January 16, 2013

BANYAKNYEEEEE

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haa nielah jadi nyaa kalau dah tegar Fm kan .. ekekke ... semua staff yg akak tahu nak ke mana2 over the sea , akak memang akan kirim .. dengan mukaa setebal2nyaa lah kan .. ekekek .. dan skrg mereka dah kenal dan tahu dah akak nie peminat FM  .. tapi uolss nak tahu .. ada yang x tahu FM tuu aper tau ! ... siap tanye akak .. FM tuu aper ke benda ?? ahahha .. see ... masih ada yg x tahu FM tuu ape .. even mereka nie lecturer .. sbb mgkin mereka xkumpul macam akak , kebanyakan dari mereka di sini lebih suke kumpul key chain .. ;)


pic taken by tab .. baru merasa nak bawa tab ke pejabat , kalau tidak jgn harap , kali nie akak kering hati bawa ke pejabat , selalunya zahrien yg sorok tab akak nie ... haa jgn mainn .. anak teruna akak tuu dah pandai sorok tab ! ... dia cakap kalau x sorok ibu nak bawa ke pejabat ! .. ceh !!!

ape nie ??? cer teka ???? ngehx3

this is my lunch ! .... percaya ke ??
jgn percaya sbb sblm nie akak dah makan 7 ketui cempedak goreng & 3 tahu sumbat ! ... ahhahaha licin semua .. sedap2 ... ari2 makan simple macam nie baru best !




41 comments:

  1. cantik2nye fm tu.saya pun suka gak tp tak la tegar sgt hehhe

    ReplyDelete
  2. hahahahahaha sib bek suku je caya td akk mkn buah...ooo dah telan kaw2 before tu pttlah mkn buah je wakakaka

    cantek semua fm akk tu...nape x letak kt umah...kt umah fridge dah penuh kot ea

    ReplyDelete
  3. suka jgk kumpul fm nie, tp letak dkt fridge dkt umah..kat ofis pakai lappy..xleh nak tampal2 gini

    ReplyDelete
  4. hirisan mangga kak ye...sedapnye dpt kudap2 ngan asam serbuk tu kan heheheehe....

    byk dah collection akak...cantik2..

    ReplyDelete
  5. byknye koleksi...hihi..sy pun suke kmpul yg org bg..hihi

    ReplyDelete
  6. sejak berblogging ni sypun kumpul Fm..tp sedih Fm korea sy anak sy pecahkan..huhu. Dahlah susah nak dpt.

    ReplyDelete
  7. Byk juga koleksi akk. Saya pon lekat kat CPU gak.

    Mangga erk.

    ReplyDelete
  8. Dah jd cpu magnet....hehe

    ReplyDelete
  9. dah mcm peti ais kawn..penuh magnet tu.hahaha hurmms edap gilerrrrrrrrrrrrrr mangga muda

    ReplyDelete
  10. saya tak berapa minat sangat kumpul FM tapi ada la jugak collection

    ReplyDelete
  11. peminat FM ye kak.. cantik semuanya.. (^_~)

    ReplyDelete
  12. akak, sila kasi alamat akak di email saya...

    comot81@gmail.com...

    nak kasi FM kat akak...huhuhu

    ReplyDelete
  13. dah banyak terkumpul ye kak..bukan peminat FM tak tau la apa itu FM..haha..

    ReplyDelete
  14. buah manggakan? nak sikit..

    ReplyDelete
  15. byknya fm akak... :)

    tgh diet ke kak mkn mangga jer...hehe

    ReplyDelete
  16. puas la duk pikir, kat mana la kakak kite nie tempek FM tuh ..rupenye kat CPU..okayh, nice...hahahahaha

    ReplyDelete
  17. Oh ieda tepek kat situ. Kakak memang tepek kat fridge.

    Sedapnya star-fruit kalau makan tabur serbuk asam - kecur kakak dibuatnya.

    ReplyDelete
  18. Cantik FM tuh.. :)

    Bagus diet nie.. perut pun tak senak kan.. :)

    ReplyDelete
  19. biasa org tepek fm kt fridge..akak ni special lah..tepek kat cpu

    ReplyDelete
  20. banyaknyeee..... sedapnya menu utk lunch akak.....

    ReplyDelete
  21. ada gak fm..yg org bagi je.. payah nak beli sendiri.. tak tau nak simpan mana kak...

    sedapnya jambu kak...

    ReplyDelete
  22. kesukaan sayaler tu fmni dulu.. sekarang dah kurang tak tau nak letak mana...

    ReplyDelete
  23. cantik...akak letak kt fridge je..sdap mangga tu ek?

    ReplyDelete
  24. saya punya m,akin lama makin kurang..abis si ahmad main kak..rosak pecah semua ada

    ReplyDelete
  25. pengumpul fm jugak. dah separuh pintu kt fridge. :)

    ReplyDelete
  26. lawanya...nak satu boleh??

    ReplyDelete
  27. ehemm macam mangga taruk asam jer dlm plastik tu hihi

    ReplyDelete
  28. bnyknyer.. ejulz slalu dpt keychain je.. xleh nak lekat2 camtu.. hehe

    kak ieda suka suruh org menelan air liur je.. tgk mkanan sedap2.. hehe

    ReplyDelete
  29. saya pun suka fm..sekarang ni dah bawak keluar semua fm dalam kotak.dulu tak boleh.sebab anak dara saya rajin mengemas..heheh..

    ni adik lak nak besar,nampaknya kena simpan balik la nanti..hahaha

    ReplyDelete
  30. byk sgt hehe..mangga..terliur pla hehe

    ReplyDelete
  31. Banyaknye fm.. Fm mangga pun ada...hi hi hi..

    ReplyDelete
  32. banyaknye FM akak....cantik2....

    p/s* ye kek kak.....akak try add fb saya Mimi Azirah @ email sy mimiazirah84@gmail.com

    ReplyDelete
  33. salam kak ida..
    wahh byknyer fm.... ^^_

    ha..itu mangga mude.. sedap mkn ngan asam...nyum2... :p

    ReplyDelete
  34. akak tampal tu kat CPU ke? pernah rosak tak CPU tu? sebab saya punye hard disk pernah rosak masa saya rajin menampal FM kat dinding CPU.

    ReplyDelete
  35. banyaknya kak ieda... macam2 ada. cantik!

    akak mkn buah apa tu? mangga muda ke?

    ReplyDelete
  36. umai tangan gatai

    abis byk berderai..

    ReplyDelete
  37. FM mmg bestt!! pegi satu tmpt baru mesti nak cari ituu

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...