Thursday, January 17, 2013

ANNE DISYAKI MENGANDUNG SELEPAS SEBULAN BERNIKAH

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

anne disyaki mengandung ! ... haa main tuu ayat x leh blah kan .... ekekek .. apa2 punn tahniah lahh kalau betul2 mengandung kan .. orang dah ada suami .. pastinya semakin bahagia bila dpt suami yang mampu memberikan kebahagiaan pada diri kita ... namun kita tidak boleh terlalu yakin kan ... semoga sentiasa bahagia bersama insan tersayang .... ;) she looks sgt2 berseri  !


KUALA LUMPUR: Pelakon dan pengacara Anne Ngasri mengakui dia mungkin telah berbadan dua berdasarkan beberapa petanda seperti mula mual dan loya yang dialaminya sejak kebelakangan ini.

Anne atau nama sebenarnya Nasriah Ngasri, 29, berkata, dia berharap simptom-simptom memberi mesej baik iaitu sedang hamil selepas mendirikan rumah tangga dengan Setiausaha Kerja, Pergerakan Pemuda UMNO Mohd Sumali Reduan, 41, pada 22 Disember lalu.

“Rasa mual itu kerap juga berlaku sejak beberapa hari lalu. Saya pun tidak pasti sama ada mengandung ataupun tidak kerana saya belum membuat pemeriksaan kesihatan lagi.

"Tapi harapan saya mudah-mudahan ada rezeki (hamil) itu,” katanya ketika ditemui mStar Online pada sesi ramah mesra program bual bicara kendaliannya iaitu Semangat Intelek Swadaya (SIS) di Jalan Kampung Pandan di sini, Rabu.

Turut diperkenalkan pada majlis santai itu adalah dua lagi pengacara SIS iaitu pelakon Diana Amir dan Shabana, pengacara Hijab Stailista Ameera Zaini dan pengacara Saffiya, Liyana Hisham.

Ditanya mengenai perkahwinannya, Anne berkata, suaminya seorang yang ringkas dan berfikiran terbuka kerana tidak meletakkan sebarang sekatan untuk dia terus bergiat dalam bidang seni.

petikan : mstar online

agaknyee apa reaksi aliff kan .. huuhu pastinya dia sedih , paling tidak lah kan .. sbb semua tahu betapa kasih dan sayangnyee aliff dekat anne nie .. harap2 aliff dpt terima kenyataan ini walaupun pahit .. insyaallah dia akan temui penganti lebih baik dari sebelum ini ... aminnn .. adehhh touching lak akak nie ;)



36 comments:

  1. barang yg lepas jgn dikenang semula :) tu diaaaa pepaptah!hehehehe...

    ReplyDelete
  2. kalau pregnant, mmg rezeki anne cpt kan kak..hehe..

    kesian aliff..falsya pun dr awal baca entry akak nie teringat aliff..hehehe

    ReplyDelete
  3. eh² boleh pulak main sayk eh dah mengandung hihihihihihi... tp kalau dah mengandung oklah tu.. alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. masa 1st pregnancy dulu pun cepat dia lekat eikk.. mmg subur anne ni... hehe.. alhamdulillah.. rezeki dia kan..

    ReplyDelete
  5. hihi..ayat akak xthn tu..'disyaki'..mcm buat slh..hahaha....pape pun, tahniah buat anne, klu sah mngandung....

    *huhu..mmg aliff syg sgt kt anne...mse cite tiara kt astro tu, ada tjuk henpon aliff..nmpk kt profile name aliff & anne....hukhukhuk..cian aliff*

    ReplyDelete
  6. hihi..ayat akak xthn tu..'disyaki'..mcm buat slh..hahaha....pape pun, tahniah buat anne, klu sah mngandung....

    *huhu..mmg aliff syg sgt kt anne...mse cite tiara kt astro tu, ada tjuk henpon aliff..nmpk kt profile name aliff & anne....hukhukhuk..cian aliff*

    ReplyDelete
  7. subur betul dia ni ek..sng je nak preggy..klu betul maknanya dah 4 anak anne ni ek =)

    ReplyDelete
  8. napa nak bg tau awal2...biarlah confirm betul2 dulu baru maklum pada semua..nti lau bukan..teruja sgt pung..ke sj nak dera otak aliff hahahaha

    papepun smoga +ve ea anne...haii laju anne nak msok 4 dah anak..el folow insha allah hehe

    ReplyDelete
  9. rezeki dari Allah.. Senang kan kalau preggy tanpa masalah ni... Nk beranak ramai pon tak pe...

    ReplyDelete
  10. klu btl, alhamdulillah n tahniah..

    ReplyDelete
  11. Di syaki yer kak...hehehe...

    Tahniah buat mereka. Bunting pelamin.

    ReplyDelete
  12. tahniah anne :)


    btw rasa kesian gak kat aliff :(

    ReplyDelete
  13. ayat akak tuh memg tak menahan....pe2 pun doakan kebahagiaan anne....

    ReplyDelete
  14. kalau btoi, tahniajh utk anne

    ReplyDelete
  15. haha..x tahan ayat disyaki..hehe
    anne ni comel kan..suke tgk kulit die..cantik!

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah...rezeki dari Allah... ^_^ tahniah buat mereka sekiranya betul berita yang disampaikan...

    ReplyDelete
  17. Kalau benar..Alhamdulillah..rezeki awalll...

    ReplyDelete
  18. Salam kenal kak....
    Amboihhh tang ayat disyaki tu yang tsk blrh tahan tu.....
    Kalau betul pregnant... Tahniah buat Anne dan pasangan.. =D

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah....
    uhuhuhu...mstlah aliff tu frust menonggeng kak.. :D

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah...rezekinya cepat

    ReplyDelete
  21. hmm nk komen ape ek .. tah la .. bagus la menambahkan umat Nabi Muhammad....tahniah

    ReplyDelete
  22. Murah rezeki dia....subur. hahahaha

    ReplyDelete
  23. Anne ni mmg jenis senang lekat @ subur kan kak, pape pun tahniah pd Anne jika berita baik tu betul...

    Pada Aliff plk kn la redha jodoh pertemuan di tgn Allah kan..

    ReplyDelete
  24. haha.. disyaki?? apapun hrp2 tak syak lagi la dia peknen kan..kalo betul, tahniah buat anne! :)

    ReplyDelete
  25. kak ieda..kelaka la kak ieda nyer tajukk..macam spy je..hehe..kalau betol tahniah la ye kat anne

    ReplyDelete
  26. tahniah buat anne.. rezeki dialah tu. done clik2

    ReplyDelete
  27. memang rezeki mencurah betul tu...moga jodoh anne berpanjangan hingga ke akhir hayat

    ReplyDelete
  28. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  29. salam kak..
    tahiah buat anne.. :)

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...