Monday, January 21, 2013

AGAIN ZAHRIEN IN SLEEPING ACTION

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ahahhaha jangan mara .. pagi nie mood nak up tajuk entry dlm english muahhaa .. right or wrong ! ;) ... ok lahh bedal aje .. janji kowang paham kan ... nie kisah anak teruna akak sorang nie .. kejadian adalah pada petang kelmarin , kami duk syok ramai2 tgk cerita advanture di komp akak .. bila toleh belakang .. haaaaa ini dia .. anak teruna in action ! .. patutlah senyap aje kan .. ;)


biasa tuu dia akan kecoh2 bila tgk citer2 advanture nie .. tapi petang tuu senyap aje .. sekali haaaaaa ekeke .. ;) macam2 kerenah kan anak2 nie ...



dan akhirnya .. inilah yg dikatakan bukan tgk TV ... tapi TV tgk dia ekeke ;)
hari nie mood nak menaip panjang2 memang x der ... x tahulah .. isnin koot huhuh ..., kerja x pernah habis kalau hari isnin nie ... ini pun curi2  BW umah kawan2 .. maklumlahh orang x sabar nak cuti lalalalla ... ;))



28 comments:

  1. naper ngan muka zahrien itu..? opssss terlari dari tajuknya..

    ReplyDelete
  2. comel kak...siap bertongkat dagu lagi hahahaahaha....mmg style laa zahrien tdo...biase la tu kak...mmg selalu jadi tv tgk kite heheheeheh

    ReplyDelete
  3. hahaha..ni ada bakat ni..bila dah besar boleh lentok depan TV kalau tgk bola awal pagi!

    ReplyDelete
  4. saya pun selalu tv yg tgk saya....hahaha...

    ReplyDelete
  5. tv tgk zahrien tu..sme mcm sy jugak..haha

    ReplyDelete
  6. comel sgt cara zahrien tido..gitu pun boleh..hahaha

    ReplyDelete
  7. hahaha.. aksi menarik.. haha.. kalau dah besar nnti dia tgk gambar ni.. haha

    ReplyDelete
  8. Zahrien ngantuk sgt kot kak tp ditahannyer mata tu, tu yg tv tgk dia tu...ekekekek

    ReplyDelete
  9. he he he..bukan dia yang menonton...tapi dia ditonton... ^_^ comel jer si kecik ni...^_^

    ReplyDelete
  10. hehe..boleh dia tertido macam tu..comel jer..

    ReplyDelete
  11. hahhaha..pnt la tu kot

    ReplyDelete
  12. anak akak mcm kene ciken pox

    ke kene giget dgn nyamuk tu?hihi


    #lari tajuk :D

    ReplyDelete
  13. haha penat sgt tu kak smp tertdo :P

    ReplyDelete
  14. sopan santun je dia tdr..

    ReplyDelete
  15. seb la tido tak ternganga mulut =D
    amboi kak mesti nak cuti jln2 tu kan..kan.. =)

    ReplyDelete
  16. wahhhhh, header kak ida dah baruuu! :) sorry lari topik. hihi. anak akak memang comeyyy gile!

    ReplyDelete
  17. alahai kesian pula tengok dia tidur macam tu..

    ReplyDelete
  18. seyes tido tu? Ya Allah, tido pon boleh posing, hebat la he3

    ReplyDelete
  19. amboi tidur sambil tongkak dagu...hehehe

    ReplyDelete
  20. comel sgt style zahrien tido...:)

    ReplyDelete
  21. waka...waka...kelakau sungguh muka dia.....errr...ini kes buli gak ni....ahakz

    ReplyDelete
  22. Chubby pipi anak ieda tu. Blh d cubit2 pipi dia

    ReplyDelete
  23. salam kak ida..
    hihi..zahrien tido sambil menongkat dagu..?
    ngntuk sgt la tu... :p

    ReplyDelete
  24. hahah..tido sambil tongkat dagu...comel.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...