Saturday, December 8, 2012

TOLONG LETAK LINK ANDA !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

aduh haiiiiiiiiiiiiiii nak minta tolong lahh sgt2 ..... , rasanya ini dah kali kedua akak buat entry pasal link bog nie ... lepas tu alhamdulillah blogger tu dah letak link dia dlm google search nie ... 

tolong letak link uolss pada google search yg kuar macam nie boleh tak ???

bukan ape .. susahnyeee akak nak jejak balik uols yg dah komen di entry akak .. macam adik Ayu Azmir nie , dah banyak komen2 di entry akak tetapi akak x leh nak jejak kembali .. huhuh sedih kalau macam nie .. nak jejak macam mana kalau x der linknya dikkkkkkkkkkkk ..



rasanya adik ayu .. akak pernah jejak sekali ke rumah adik ... dan dah pun maklumkan perihal ini .. , harap adik lebih prihatin sbb akak rasa susah hati bila adik selalu komen entry2 akak , sedangkan akk x boleh nak jejak kembali anda ! ... 

dan kepada sesiapa sahaja yg sudi kunjung ke blog akak , kalau google search anda kuar macam nie , kosong .. maaf lah akak memang x dpt nak kunjung balas kembali .. bukan x nak .. tapi dah cuba search pakai google enjin .. kuar macam2 blog yg menggunakan nama yg sama .. dah tu macam mana ..

harap anda semua ambil perhatian ye , tolong letak link blog anda , agar kami boleh jejak anda kembali .. ;))



13 comments:

  1. tu laa...ramai jg yg komen tapi tsk bleh nk jejak

    ReplyDelete
  2. mgkn dorg nak privasi kot..

    ReplyDelete
  3. sokong gan kak umialya...nak privasi huhuhu

    ReplyDelete
  4. waka...waka....permasalahan ke dua kalinya...ahakz

    ReplyDelete
  5. ok ok... saya letak link... hehehe

    http://www.haniothman.com/

    ReplyDelete
  6. nak ltk juga heheh :P

    http://opzzpinky.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. mungkin mereka luupa..nnt letak yer...hiihi..akak...saya letak tak?..gatai nak tanya..hiihih

    ReplyDelete
  8. saya tak pernah jenguk G+ saya nun..entah apa la kisah nya..heheheh..

    ReplyDelete
  9. Dia newbie kut..cam kak zan dulu..blur habis!

    ReplyDelete
  10. ramai sgt yg xletak link..klo lps dorg follow tu nk follow balik susah..klo x follow ckp blgak lak..haha

    ReplyDelete
  11. wani pun ada gak mcm ni nk bls jejak blk xleh...fenin kejap hahaha

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...