Sunday, December 16, 2012

SEMANGAT HOM & STS

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


Salam semua

selamat pagi ahad , fuh seharian semalam akk x online kann , maklumlahh komp rumah rosak , jasih di bengkel , soo xtvt bw memang tergendala..... huhu nak buat mcm mana kann , kena sabar lah 

dan semalam juga separuh hari akk spend masa di Vistana Ktn untuk hadiri event STS & amp;HOM HERBALIFE , seronok sgt2 , dlm erti kata yg lain lebih semangat untuk teruskan bantu rakan2 sihat bersama herbalife , banyak info2 dan pengalaman yg di kongsi bersama , memang x rugilah 3 jam berkumpul di dlm dewan vistana tu , happening dan mereka2 yg berkongsi cerita dan pengalaman itu memang menakjubkandan hebat ! macam x percaya mereka berjaya ubah kehidupan mereka dgn herbalife 

yaaa , menjadi sihat , cantik dan bergaya .... kerana herbalife ini bukanlah ubat penyembuh tetapi nutrisi sihat yg membantu sel2 dalaman tubuh badan kita .... dan semua org rasanya tahu , badan kurus atau gemuk tidak mencerminkan kesihatan tubuh badan anda sebenarnya , bila dgr kisah seorang pengguna herbalife yg ada masalah jerawat yg teruk , penuh muka dgn jerawat yg berbata2 , aduhhh mcmc x percaya , dia skrg dah berubah wajah , muka cantik , bersih dan nampak sgt2 segar , fuh ! dia memang seorang yg sgt2 bersemangat dan berjiwa kental , setia dgn herbalife selama setahun berjaya ubah wajahnya yg teruk kpd yg dia ingini , memang akk kagum dgn dia ...

apa2 pun perjumpaan semalam membawa banyak makna kpd akk , betapa berjayanya kita bila dpt bantu org2 yg mempunyai masalah dlm kesihatan mereka dengan herbalife , sesungguhnya wajah ceria , gembira dan cantik datangnya dari tubuh badan yg sihat , dan herbalife memberikan nutrisi yg sihat kepada sel2 di dalam bdn kita seterusnya jembantu anda semua cergas betenaga , dan paling seronok , semua penyakit berkurangan atau hilang terus ! hebat kan , memang hebat .....

sib baik akk ditemani oleh anak2 , x der lah boring sgt mereka , seronok lepak2 di hotel  kata mereka , dan hari nie plan nak bawa mereka ke muzium pekan , akk pun dah lama x kesana , soo tunggguuu ....

oh ya , lepas nie akk try bw dgn tab nie , agak payah dan slow lah sikit kannn , harap anda semua bersabar dgn kedatangan akk kerumah2 uolss ye , ok bye2 ......


9 comments:

  1. kwn kt sinipn pengedar & pengguna setia HL, mmg menakjubkan, sejak dr kecil lg dia mmg bam2 tp kini kembali unggul..

    ReplyDelete
  2. hai kak...
    saya dengar HL ni mmg bagus tp msh dlm tempoh percubaan lg hihi

    ReplyDelete
  3. pc akak masuk icu eh...harap cepat sembuh la pc tu :)

    ReplyDelete
  4. ada kawan yg guna HL mmg berkesan... badan mantaop je skrg

    ReplyDelete
  5. ada ex opis mate makan herbalife mmg menjadi...hepi holiday kak ieda

    ReplyDelete
  6. smoga akka trs sukses dgn HL

    ReplyDelete
  7. kak ieda moga terus berjaya dgn HL...opismate wani pun ada amek HL mmg berkesan gak :-)

    ReplyDelete
  8. fiqah kan orangnya...saya selalu jumpa dia...memang kulitnya licin...memang dia tak pernah putus asa...sekarang dah jadi active world team...kejap sahaja dia naik...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...