Thursday, December 20, 2012

RONALDO DAH KURUS ! BILA MASA DIA GEMUK ?

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

aduhh dulu akak minat juga tgk bola , nak2 piala dunia .. sbb apa .. salah satunya kerana ronaldo nie lahh ... x sangka pula dia dah gemuk skrg nie ! ... wahhh sungguh x disangka kan .... bila dah berusia , dah kurang bermain bola , jadi macam nie erkkk .. fuh kena jaga betul2 lahhh kalau bekas pemain nie .. selalu xcercise sahaja .. sekali berhenti jadi macam nie lak .. ;)



Tahun lepas, Ronaldo dikritik hebat oleh peminat bola sepak seluruh dunia kerana peningkatan berat badannye yang mendadak. Di fahamkan, Ronaldo kini sedang berusaha menurunkan berat badan untuk perlawanan bola sepak veteran bersama Zidane.

uishhh takut betul kan .. 

13 comments:

  1. nik pun tak tahu bila dia gemuk.tapi mmg gemuk la

    org kata kalau dah biasa bersukan pastu dah lama tinggal mmg akan naik berat bdn

    ReplyDelete
  2. dulu saya pun minat dia..sekarang saya minat torres..harap2 torres tak gemuk cam dia nanti..hhaha

    ReplyDelete
  3. lama tak tgk sejak dia benti main bola. huhu..

    ReplyDelete
  4. Atlet ni mudah naik badan kalau tak dah tak aktif macam dulu... Ronaldo dulu kan penah sakit kaki rasanya, sebab lebih berat badan...

    ReplyDelete
  5. aduiii...akak pun haru now.. mendadak naik ni. makan terusss..

    ReplyDelete
  6. Yalah kan...bila usia meningkat, metabolisme badan rendah...tambah pula x exercise...
    Mmg logik Kg naik kan..:-)

    ReplyDelete
  7. erkkk...xtau pun dia gemuk...

    ReplyDelete
  8. salam kak..
    huhu.lama x dgr citer pasal ronaldo ni..
    btl la die gemuk! huhu..kena kerje keras balik la nk dpt body shape lama die...

    ReplyDelete
  9. Macam x caya tu ronaldo..hi hi..

    ReplyDelete
  10. sblm ni akak cuma kenal nama jer, idok rupanya..

    ReplyDelete
  11. ronaldo betol ker tu..mcm xcaya jer hihihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...