Friday, December 7, 2012

PEREMPUAN AKAN MAAFKAN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

cuba anda semua renungkan .. betul tak ??


andainya lah semua lelaki paham dgn kata2 ini ..
alangkah indah nyee duniaaaaaaaa ;))

but's NO BODY PERFECT kan .. hakikatttttttt







17 comments:

  1. cam ada sesuatu jer yg terbuku di hati.. apa2pun itulah hakikatnya

    ReplyDelete
  2. andaikata la satu hari nanti suami saya tercurang saya akan cuba sedaya upaya memenangi hati dia semula..dan akan memaafkan dia..

    tapi boleh ke nak melupakan semua tu??harap2 nya saya boleh...

    tapi mintak2 la dia jangan curang..saya ni dah cukup baik dah..muahahahha

    ReplyDelete
  3. Mmg ramai perempuan yg lembut hati dgn org tersayang
    .

    ReplyDelete
  4. ye betul tu... sebab no bady perfect

    ReplyDelete
  5. Kisah lama itu saya maafkan tapi sukar saya lupakan..huhu,,memang tepat apa yg akak tulis tu

    ReplyDelete
  6. semoga kuat semangat untuk hadapi ujian sebegini, Allah sentiasa bersama org yang bersabar dan pemaaf kak

    ReplyDelete
  7. Cam ada something wrong ja...banyakkan bersabaq ye kak

    ReplyDelete
  8. kadang2 memaafkan lebih mudah dari menguatkan hati utk percaya kita dpt mberi kbahagiaan kpd org yg kita syg..

    ReplyDelete
  9. bukan mudah untuk lelaki fahami rasa hati perempuan..kena berterus terang..suka atau tidak..biarlah...jika rasa terlajak sehingga menyakiti..ikhlaskan diri meminta maaf..itu sahaja ubat perhubungan utk kekal berpanjangan.. :)

    ReplyDelete
  10. lelaki yang komen ni faham kak.. hihi

    ReplyDelete
  11. memang mudah memaafkan tapi sukar utk melupakan....

    ReplyDelete
  12. yup! sokong gan kata2 tersebut...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...