Monday, December 17, 2012

MENYESAL SUNTIK DAGU & BIBIR : ZILA BAKARIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

haaa siapa kenal zila nie ?? hurmmmmm akak memang dah lama kenal .. sbb dia adalah antara artis senior didalam industri seni kita nie .. dah pada akak lah , dia nie x lah berapa menyerlah lakonan dia .. sekadar hebat di dlm drama2 di televisyen sahaja .. haa baru2 nie kuar kisah dia nie .. hurmmm katanya menyesal sbb bedah bibir dan dagu ! hah ... hurmm pernah juga dulu tertanya2 .. dia punya dagu nie runcing semacam .. ekekek x sama macam dagu2 org2 yg normal .. tapi x sangka lah pula dia buat operation ...


Zila Bakarin mengakui yang dia pernah melakukan suntikan pada mulut dan dagunya empat tahun yang lalu.

Walaupun begitu, Zila Bakarin mengakui yang dia menyesal kerana melakukan perubahan pada wajahnya. Kalau dapat diundur masa, pasti Zila tidak akan menyuntik wajahnya. Kata Zila Bakarin:-
Kalau masa boleh diputar ke belakang, saya memang tak akan lakukan suntikan pada wajah. Walaupun sudah lebih empat tahun saya tidak menyuntik apa-apa pada wajah, tapi bentuk tersebut masih kekal. Bila saya lihat gambar lama, saya rasa wajah saya sudah cukup sempurna. Jadi pada sesiapa yang mahu menyuntik atau mengubah wajah, saya rasa baik lupakan sahaja niat mereka itu.



sumber : abang NARA

Haa baguslah kalau dah menyesal kan . Yang penting, jangan diulang lagi perkara ini. dan kepada yang ada niat nak buat sama macam zila nie silalah baca pesanan Zila Bakarin. Tak perlu suntik-suntik. Bersyukurlah dengan wajah sempurna yang telah dikurniakan olehNya. Sekali suntik memang terasa cantik, namun penyesalan yang bakal dialami tiada penghujungnya.

Syukurlah dia menyesal kann .. nie ada yg x menyesal2 lagi nie .. masih lagi cucuk sana cucuk sini .. hahhaha kena berterima kasih dengan kurniaan allah , jgn nak menongkak langit sahaja .. hiduplah dlm sederhana dan sentiasa berdoa kerana semua rejeki dari allah dan bukan kerana kecantikan yg kita miliki ... upsssssssss panjang lak omelan akak pagi2 nie ... 

lepas geram nie .. sbb di rumah X  dpt nak online dan BW kan .. haa nie ari nie nak BW slow2 .. punn x leh ligat sgt ... korjer masih x selesai huhuhu
sib baik ari nie dpt komputer tuuu .. minta2 x der prob yg besar yg memerlukan duit banyak huhuhu .. dah lah anak2 nak start sek nie huwaaaaaaaaaaa

22 comments:

  1. suntik pun takde la cantik mana pun... lagi elok sebelum suntik

    ReplyDelete
  2. patut le lain macam jer rupa dia ni

    ReplyDelete
  3. tgk rupa pun tau dia suntik..bentuk semacam jew..

    ReplyDelete
  4. Adoi la artis artis...

    mmg nmpk ketara zila ni, bibirnyer kalah Angelina Jolie...hikhikhik

    ReplyDelete
  5. aah lain mcm je dagu dia..runcing benar..tk sgka plk bedah..sama kes nanu lah ni bedah dagu..

    ReplyDelete
  6. mmg lain mcm pun kak die nie...bentuk muke tu pada lieya mcm scary laaa....ape la ayg cantiknye cucuk sane cucuk sini tu kan...nampak pelik n scary jek pada lieya....

    ReplyDelete
  7. dulu pun pernah tertanya-tanya samada dia cucuk ke tak, akhirnya terjawab juga :)

    ReplyDelete
  8. bila dah ubah kejadian Allah s.w.t ni muka nampak pelik pun ada...

    ReplyDelete
  9. as salam kak ieda...sihat x :-)

    tu la wani tgk muka dia pn semacam jer...

    ReplyDelete
  10. ituew la x de faedahnyer cucuk2 ni...Allah dah kasi muka elok2 buat apa la nak ubah sana sini khen

    ReplyDelete
  11. dah terbuek cek kak oiii... ape pun takbleh

    ReplyDelete
  12. tak paham betul diaorang nih kadang2, udah cantik tp tak puas hati, kalu bnda yg tak semulajadi camtu mmg lama2 msti ada kesan nyer... elok2 lawo jd buruk lak kn

    ReplyDelete
  13. Cucuk-cucuk nasib baik tak senget. Kalau senget macam mana agaknya dia punya kesal ieda...

    ReplyDelete
  14. zila ni mmg dh cantik kan kak....biasa la manusia kan..alhamdulillah dh sedar...sm2 kita amik iktibar..

    ReplyDelete
  15. Memang lain muka dia. Tu lah...menyesal kemudian tak guna dah.

    ReplyDelete
  16. yang terkini dalam cerita putera rayyan kan kak, mmg nmpk mukanya tu disuntik bagai ;)

    rindu jugak kak!!!

    ReplyDelete
  17. da cntik nk ubh lg kjadian....xpela..aslkan beliau da kesal dgn pe yg dier da buat

    ReplyDelete
  18. kak ieda..naseb dia nyesal dah kan kan

    ReplyDelete
  19. lagi cantik masa belum suntik...

    ReplyDelete
  20. tu la masa tgk dlm cite putera rayyan..semacam jer muka dia..

    ReplyDelete
  21. harap2 betul2 la dia menyesal.

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...