Friday, December 21, 2012

MAGGIE PUN JADILAH !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

sesekali melayan .. apa salahnyee , petang2 nie dah lah ujan kan .. haaa jgn ingat akak balik rumah tau ! tghari tadi .. tapi nie akak makan malam tadi ekeke  .. adakalanya x der idea dah nak buat ape .. mlm2 rasa lapoor .. sooo nie aje .. sedapp uuuuu ! ;)


akak kalau masak maggie nie suke taruk cili api sikit .. kasi pedas2 ... perghhh berpeluh kalau makan ekkee .. kalau macam nie , selalu akak rebus 1 bungkus 1/2 , tapi macam biasa .. bukan akak sorang aje makan .. sokmoo lahh ada yg duk nyendeng ! ... dah tuu yg nyendeng tuuuu siapalah kalau bukan zahrien kan huhuh

ps : tadi gi ktn prade .. makan quehtiaw hongkong ... tapi sayang x kenyang huhuh .. sbb ape ?? huhuh sikit quehtiaw dia ... kejamm tau org tuu .. sempat masuk sebelah perut aje .. sebelah lagi kosonggg huhu lapoor lagiiii ! .................



33 comments:

  1. Ingatkn tengahari mkn maggi..huhubsekali sekala mmg sedap jgk mkn maggi kari letak telur..

    ReplyDelete
  2. sedap tu...kalau makan sekali sekala mmg tak cukup sebungkus je..

    ReplyDelete
  3. kak ieda..sekali sekala makan meggi sodap kan kan..koh koh

    ReplyDelete
  4. memang sedap kak lebih2 lg megi kari letak cili api banyak2 wahhhh bedengung telinga mengalir air mata dan hidung kepedasan kah kah kah

    ReplyDelete
  5. smlah ngan el kak
    lau blank nk mkn ape ni last last choice...el lau mkn sorg 2 bgkus taruh teloq perghhhhh mmg sihat kak hahaha

    ReplyDelete
  6. kat rmh akak pun klau x tau nk mkn apa megi juga jd sasaran..sesekali xpe..

    ReplyDelete
  7. sesekali layan memang maveles.. sypun suka tambah cili api..

    ReplyDelete
  8. sebut pedas teringat dulu2.. kawan suka masak maggi tumis ngan cili kering kisartu.. ehm sedap nyer. teringat...

    ReplyDelete
  9. saya suke makan magee menyendeng dalam bkas orang haha
    tak tau nape makan dlm bekas org lagi sedap

    ReplyDelete
  10. Megi pun xpe..janji xlapar..hehe

    ReplyDelete
  11. tgk megi terigin la pulokk..iskkk sedapnya

    ReplyDelete
  12. masa kecemasanlah makan meggi..cepat dan senang dimasak...

    ReplyDelete
  13. sesekali pekena meggi, sedap kan..saya kalau makan meggi, mmg suruh wife saya tumis dulu kuah nya...pecah telur, letak ikan bilis sikit...wallah!!

    ReplyDelete
  14. sesekali layan maggie pun sedap

    ReplyDelete
  15. Sedap jugalah sekali layan meggi...

    ReplyDelete
  16. Dah lama tak makan ;) selagi boleh bertahan pantang ;)

    ReplyDelete
  17. kat rumah ni husben yg pakar masak meggi :)

    ReplyDelete
  18. Kalau masak maggie, kalau tak tambah telur memang tak sah! Lebih-lebih lagi maggie Ayam, fulamak...! :)

    ReplyDelete
  19. haha..lucu lah akak ni..
    sebelah pewot lapo lagi..
    sedap megi buh lada..baru umpph:)

    ReplyDelete
  20. memang cadang nya malam ni nak makan megi.tapi kena tunggu maisara tido dulu la..

    ReplyDelete
  21. Sesekali makan maggi memang sedap tapi haritu saya makan lepas tu perut berangin, so dah ngeri nak makan lagi time pregnant ni.

    ReplyDelete
  22. mmm sedapnya kak
    mmg sedap maggie mkn panas letak telur pulak tu

    ReplyDelete
  23. meggi ni yg sedap ekkk...heee

    ReplyDelete
  24. M pun kadang2 layan gak..bubuh cili api banyak2 baru besttt

    ReplyDelete
  25. Makan mee maggi pun sodapppp;-)

    ReplyDelete
  26. amboi...terliur pulak tgk megi akak.

    ReplyDelete
  27. kalu ujan2 mkn magi sodappp

    ReplyDelete
  28. sekali sekala makan maggi mmg sedap kak hehehe

    ReplyDelete
  29. salam kak ida..
    adoila..cma kenyang mata tgk makanan jer kat entri akak hari ni.. hihi..

    megi mmg sedap..cma suke tomyam!

    hehe..sebelah pewot lg mintak diisi lag la tu... :p

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...