Monday, December 10, 2012

MACAM - MACAM KEYWORD YANG MEREKA CARI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

ha kali nie , akak saja2 je skodeng BE di nuffnang kan .. yelah ..mana tahu bertambah BE kan .. soo sblm nak tgk tuu , skodeng dulu total pageview kelmarin , wow ...x sangka pula UV naik tinggi utk sehari .. alhamdulillah sgt2 .. semua nie pemangkin kan ... bila setiap entry kita ada org sudi singgah dan baca ... TETAPI .. bila tgk tang keywords pulaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaa tu dia !



 ader ker keyword rozita che wan x pakai baju yang mereka cari !
adehhhhhhhhh pi cari tempat lain lahh wehh ekekek ;) blog I suciii uuuuuuuuu .. mana ada entry2 macam tuu tau ! .. ;))

 apa2 punn akak rasa syukur  , BE pun tgh berjalan dengan baiknya walau hanya 1 ... ;) syukur dengan BE dari Maxis Wireless Broadband ini .. walau akk x pakai maxis .. tapi still berbangga sbb iklan nie kerana lama bertapak disini .. yelah walau x banyak macam blogger2 tegar di luar sana .. tapi still rasa syukur .. ;)
wahhh macam tahu2 aje akak ada niat nak tukar dari DIGI ke MAXIS skrg nie muahahhaha ... haaa tgk lah nanti ;)

TQ so much juga pada uols yg x putus2 singgah ke blog akak nie , dan entry ini bukan lah tujuan nak berlagak , semua nie pemangkin untk akak dan uols blogger sana utk terus berblog ... barulah bersemangat kalau dpt BE macam nie kan  , tidak lah sia2 kita berblog  ... adalah walau x banyak , duit poket yg nuffnang bagi bolehlah dibuat beli peralatan sek anak2 nanti .. aminnnn ... harap2 BE yg seketui tuu lamalahhh di blog akak nie kan ... insyaallahhhh ;))


31 comments:

  1. Wah...byk tu UV akk. BE pon banyak. Saya nya BE tak pernah cecah byk mcm tu. Tahniah.

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak... Makin bertambah rezeki nampaknya.

    ReplyDelete
  3. tahniah kak.
    seronok tgk amaount yg akk dpt tu :)

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya, anis punya RM0.00....huwaaa.....seronok tgk orang punya pageviews n UV nye beribu orang.....anis punya nak capat 100 orang pun macam kura2...hurmm

    ReplyDelete
  5. wah bestnya dia..dpt BE hehe..trafik byk oohh

    ReplyDelete
  6. lepak kat opis sambil gigil-gigil tengok UV akak... wuhuu... masyuk lak tu....

    ReplyDelete
  7. Kak idea..tahniah..adeh tak tahan tgk keyword tu..kah kah..x bek kan..kekekekekeke..kak idea..tima kasih juga berkungjung ke blog intan..kekekeek…syok kan kenal kat sini secara alam maya..

    ReplyDelete
  8. bestnya.ramai tu yg singgah
    walau 1 uv tapi byk gak dapat tu :)

    ReplyDelete
  9. as salam

    mcm2 keyword ada ye kak..che ta tk pakei baju juge yg dicari nyer..lebats nye BE akak :)

    ReplyDelete
  10. mcm2 diorang cari ye :D

    ReplyDelete
  11. dahsyat betul keyword last tu.

    ReplyDelete
  12. kak ieda rajin update dan bw.. itulah y menjadi milik kak..

    tahniah.. all the best.. lagipun entry kak ieda best2 tau

    ReplyDelete
  13. hahaha jgn derang gugel nak cari akak yg xpakai baju lak lol
    smoga dimurahkan rezeki akk..akk mn add ni dah bg blum

    ReplyDelete
  14. tahniah kak byk amaunnya tu, lagi smgt nak berblogging kan kak, moga pasni dapat byk BE lagi ;)

    ReplyDelete
  15. wow! byk nya uv akk..tahniahhh. earning utk 1be pon masyuk..

    nkmtk tlg vote smbil join GA

    http://www.mrsfiza.com/2012/12/jom-menang-lucky-draw-fm-uss-singapore.html

    hanya klik button G+1 di antara arrow up n down aje dan tggl komen

    ReplyDelete
  16. ok la tu kak..BE banyak tu..

    ReplyDelete
  17. Untung aaaa...leh belanja Pizza lah ini mcm...ahakz

    ReplyDelete
  18. wahhh..BE tu running sampai 30++..ok la tu..mudaha leh capai 100++ insyallah...

    ReplyDelete
  19. walau satu BE tp banyak nilainya..saya BE ada lah beberapa tp sume ciput2 jek amount..hehehehehe..

    ReplyDelete
  20. semoga BE kita terus beranak pinak dengan jayanyaaa ;))

    ReplyDelete
  21. Wah..best tu kak,lebat BE akak nampaknya..syukur alhamdulillah..tahniah ye kak.Teruskan usaha

    ReplyDelete
  22. hahahah..lawaknya ada juga y cr cmtuh ek.sabo jelahh.

    ReplyDelete
  23. Myra rasa BE myra tak penah cecah RM35++.. hehee

    Tahniah ye kak :D

    ReplyDelete
  24. wah BE akak laju giler running tu..banyaknyer hehe..apa pun tahniah...rezeki tu

    ReplyDelete
  25. xmenahan keyword dorg cari.. hihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...