Thursday, December 27, 2012

LAGI DURIAN CREPE !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

petang2 nie nak jamu mata uolss dengan durian crepe yang adik ipar akak belikan buat akak last week .. alhamdulillah ... sedapnyeeeeeeeeee x terkata rasanya .. dia cakap dia beli dgn org kuantan , kebetulan nak balik pekan , dia kirim dengan kawan dia utk buat ...

lupe lak akak nie nak tanye dia tempah dengan siapa ... hurmmm besar2 lak tuu ... puas hati rasanya ... ;) jom layan mata ... petang2 nie mood nak menaip memang xder kan .. ingat nak balik aje ekeke ;) 

 





menarik dan tertarik kan ....

ok ................ nak BW kejap .. sblm balik ... x sabar nak cuti next week .. anak2 nak masuk sekolah kan ... sekali 3 orang nie akak nie ... ;)




36 comments:

  1. aduyai...sedapnya...teringt ingat ms mkn hari tu...

    ReplyDelete
  2. kami nak projek benda ni malam ni kak...hihi...

    salam kak..meh join GA kat sini pulak..

    http://rozita-ceritaita.blogspot.com/2012/12/contest-cerita-ita-genap-5-tahun.html

    ReplyDelete
  3. domoknye durian crepe tuh kak ieda....

    ReplyDelete
  4. nasib baik saya dah pernah merasa... :)

    ReplyDelete
  5. tak penah rasa yg durian tp crepe lain ada he he

    ReplyDelete
  6. durian crepe ni btul2 jadi kesukaan ramai skg~~ kte yg tak ske makan durian pn tertarik ~~ heee

    ReplyDelete
  7. Terliur tgk pic durian crepe.. huhu

    ReplyDelete
  8. aduhaiiiii ... meleleh :(

    ReplyDelete
  9. Tudia aih, gebunyaa :o
    Saya pun dah pernah rasa durian crepe ni. Masih 'in' noh musim durian crepe ni ;)

    ReplyDelete
  10. kak ina pernah rasa yang beli kat mid valley...sedap sangat2...

    ReplyDelete
  11. meleleh tengok durian crepe ni T___T

    ReplyDelete
  12. bentuk dia segiempat tepat. selalu segiempat sama. hihi..

    ReplyDelete
  13. saya baru beli tadi... dekat midvalley je la... huhu

    ReplyDelete
  14. hmmm sedapnya dc!! aju dah jumpe dc yang best, aritu kan masam kan masa 1st time try tu ;)

    ReplyDelete
  15. xpuas mkn tu kak.. hehe.. aritu just dpt 1 je.. hehe

    ReplyDelete
  16. salam Kak,1st time saya singgah blog Kak ni...org Kuantan ye?...

    Durian Crepe...memang sedap,berapa kali dah saya beli...nak makan selalu2,takut gemuk,haha...

    ReplyDelete
  17. kijam akk ni taw
    akk..nk tya akk mkn crepe ni igt el x..huh hahahahaha

    ReplyDelete
  18. kijam akk ni taw
    akk..nk tya akk mkn crepe ni igt el x..huh hahahahaha

    ReplyDelete
  19. gebuunya kak!
    ni kalau makan sejuk2 mmg layanzzz

    sy pun teruja nak tgg tahun baru sbb pertama kali ank masuk sekolah ;)

    ReplyDelete
  20. Mmg nmpk menarik betul...yummy..tp tak kena btl dgn tekak eina,,huu..

    ReplyDelete
  21. cedapnyeeee!!!
    JEMPUT JOIN GA BY CIKMISI
    HADIAH2 BERUPA PRODUK DARI FELINNA BEAUTY!!! CEPAT2!!

    http://cik-misi.blogspot.com/2012/12/giveaway-felinna-beauty-by-cikmisi.html

    tQ :)

    ReplyDelete
  22. sedapnyer..lya dah order 4x..mmg x puas mkn

    ReplyDelete
  23. nyum nyum...
    salam perkenalan ^___^


    from ::Arkitek Hati::

    ReplyDelete
  24. den suka sangat2 durian crepe ni...nak2 masa sejuk....sodapp...

    ReplyDelete
  25. sapa2 tak mkn durian crepe mmg rugi beso lah

    ReplyDelete
  26. salam kak ida..
    nyum2! cma dah rase durian crepe ni.. sedap2.. tp akak punye besar2..msti puas mkn.. nyum2 ^^

    ReplyDelete
  27. sedap sgt ke akak durian crepe ni ...sy nak mkn tapi tak tahu jual kat mana mende ni dkt area rumah saya

    ReplyDelete
  28. kakk...terliur saya!
    smpai hati amik gmbr close up cam tu..hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...