Thursday, December 13, 2012

KOMPUTER RUMAH PULAK ROSAK

salam semua 

aduhhh sedih dan nak marah rasanya bila balik2 tadi amanina cakap komputer kat rumah nie rosak huhuhu, mana tidaknya dah lah kepenatan di pejabat x habis lagiii , dgn segala macam preparation yg sedang di buat rasa nak nangis bila dgr komputer rumah rosak huhuhu

ingatkan boleh lahhh nak bw mlm nie , nak ganti balik semua utang2 bw umah kawan2 huhuhu sedeh , x tahu dah nak cakap macam mana , skrg nie nak tak nak terpaksa lah esok hantar workshop huhuhu , bertimpa pula masalah dan kesedihan akk nie huhuh , nak marah anak2 punn x guna kan , akk tanye amanina , mcm mana boleh rosak , dia cakap zahrien mengamuk , duk tekan on & off komp akk tu , huhuhu mengamuk sbb x dpt nak buka apa punn akk x tahu , aduhhhh

lepas tuu amanina cuba buka , hurmmm dah x boleh lahhh , duk loading aje , windows kuar dua tiga kali , soo memang komperm dah rosak , tak tahu tang mana , nak2 akk nie bukannye tahu nak baiki macam mana kan , soo memang kena hantar workshop lahh huhuhuh ... nie pun akk guna tab utk buat entry , tahu jelah mcm mana kalau bw dan buat entry dgn tab nie , siksa , kedik kann huhuh

sooo maaf lah semua , akk still x dpt nak bw lagi mlm nie , insyaallah sok pagi di pejabat akk singgah sekejap ke rumah uolss ye , oh ya petang smlm dpt tahu dari bos yg lawatan audit nie di tangguhkan , x jadi dtg minggu depan , tarikh baru akan diberitahu kelak , fuh ! lega lah sikit , tapi walau ditangguhkan , hati tetap x sedap selagi x selesai kan , cuma masa still ada lah kann , tidak lah terkejar2 ....

harap dptlahh settle dgn segeranya 

16 comments:

  1. Apa yg zahrien mengamukkan tu sampai laptop jd mangsa, memang mengamuk sungguh...hehe nanti ok la laptop tu bila hantar ke workshop :-)

    BY: djdanchef
    == ♥ == ♥ == ♥ == ♥ ==

    ReplyDelete
  2. amin.. boleh bernafas lagi, smpat nak check mana2 yg tercicit

    nasib le CPU mnta RM...

    ReplyDelete
  3. hehe..hrp bersabar kak ye

    ReplyDelete
  4. salam kenal kak..wah..cantik blog :)

    ReplyDelete
  5. huhu...sbr jela kan kak.....

    ReplyDelete
  6. xpe kak.. sbr ea..sttlekan dan betulkan dlu ya..

    ReplyDelete
  7. ooo kja zahfrien ya..hihi..tak pelah kak..mybe ada wayar trcabut kot..bdk2 dorang tak tau kan..jgn mrh dorang eh.hehe

    ReplyDelete
  8. Sabar ye kak, tapi bila komp rosak ni aktiviti berblog jadi tergendala sebentar la kan :D

    ReplyDelete
  9. kene anta format tu kak...ape laa kenenye tu kan...virus kot....takpe kak, leh rehat2 sikit....bw tu nanti2 bile2 pun boleh....

    ujung2 tahun ni mmg sibuk dgn audit kan kak....tempat lieya pun tgk kecoh le nie....

    ReplyDelete
  10. minta2 bleh settle cpt kan kak..idak tbntut la nk blogging ek..

    #akak sorry yer..sy skrg kurang nk BW..tbatas sikit kt opis ni...then blk umah, berukban pun dh terminate...bhrp pd tab je la..tu pn pyh nk on9...

    #then satu lagi...saya lama x tgk pos box kt umah tu kak..umah flat kan, klmrin baru g tgk..belambak2 surat....tmasuk la surat dr akak buah tangan sempena top commentar tu....terima kasih byk2 kak....so nice...hugss akak!...

    ReplyDelete
  11. BW tu bila2 pun boleh kak...

    harap PC rumah akak cepat sembuh...

    :)

    ReplyDelete
  12. moga cepat sembuhla hendaknya komputer kak ieda tu :)

    ReplyDelete
  13. repair cepat2 kak.. hehe

    ReplyDelete
  14. alaa..
    kak, nisah punye laptop ari tu pun masalah yg sama jgk..
    nisah punye rosak hard disk, melayang rm500 kak.. nasib duit en hubby hehe

    ReplyDelete
  15. akak caner komp dh sembuh belum hehe

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...