Saturday, December 29, 2012

JEMPUT BILIS : JEMPUT MAKAN !

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

petang2 nie kalau jamu selera dengan jemput2 ikan bilis macam nie sedap kan .. mood nak bersantai sahaja .. kebetulan akak masak sambal tumis sardin semalam .. soo petang nie .. menjemput lah ;)




selamat menjamu selera semua !

uolss buat ape petang2 nie .. akak plan ngan anak2 nak ke kebun pak saudara akak .. kutip buah rambutan anak sekolah layie ..... banyak dah masak rupenya ! ';)

21 comments:

  1. kegemaran hubby tp bini dia malas nak buat..

    ReplyDelete
  2. sedap jemput2 ni..
    mnjadi feveret family sy jgk

    ReplyDelete
  3. memang betul sedap time gini makan jemput2 @ cekodok bersama teh or nescafe panas, layann habis he he kita pun tgh tunggu en asben buatkan sb memang feberet dia ptg2 ni
    ini je yg asben rajin masak ha ha

    ReplyDelete
  4. sedap tu kak..
    Nisah petang ni nak menyopping kat pasar malam.. beli makanan utk mlm nanti :)

    ReplyDelete
  5. Sedap nie kak ieda.. ;)

    ReplyDelete
  6. sedapnya..lapar la pulak...

    ReplyDelete
  7. dulu ada makcik kat ngan umah juai ni.. slalu beli sebab sedap.. lani dia x juai dah.. so lama dah x makan benda ni.. huhu

    ReplyDelete
  8. sedapnya makan ptg2 ni :)

    ReplyDelete
  9. sedapnye layan cekodok bilih petang2 kan kak :)

    ReplyDelete
  10. nk pindah umahlah.


    sure dpt rambutan free.. heheh

    ReplyDelete
  11. makan petang2 ni layan ni.apa lagi lepas hujan..hehehehe

    ReplyDelete
  12. jemput bilis mmg feveret kami juga.

    ReplyDelete
  13. waaaa.. menolan air liur jo la kat sini.. hehe

    ReplyDelete
  14. kak ieda oiii..sedapnyaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  15. kelmarin ozan buat jemput2 kentang+carrot. kemain laju je anak2 tu makan kak... sedap kan makan2 time ujan2 ni...

    ReplyDelete
  16. durian dah habis, rambutan pulak ganti.

    ReplyDelete
  17. durian dah habis, rambutan pulak ganti.

    ReplyDelete
  18. d kg durian skali ngn rambutan..hehe..sdpnya cucur tuu

    ReplyDelete
  19. salam kak..

    aaa..dapnye...cma suka mkn cucuq ni ngan cili sos..xpndg kiri kanan dah... :p

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...