Monday, December 24, 2012

HUJAN ! BFAST SANDWISH TELUR AJE

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

wahhh seronok nyeee dari semalam lagi dah ujan , x henti2 .... nie dah sampai ke pagi dah .. tapi akak macam biasa .. walaupun CUTI .. bagun solat subuh terus melompat ke dapur ! ahhahahah melompat kooo , terer dok ekekek ... yelah , dah biasa macam tuu , setiap kali bangun pagi , selepas solat subuh , akak akan terus ke dapur , dah mula cari apa yang nak disediakan buat family untuk sarapan pagi nie ...

haaaaaaaaaa akhirnya , alhamdulillah dalam x der idea tuuu , siap dah sandwish telur yang simple bersama mayonis ... anak2 cukup suka .. tapi mereka x bangun lagi kecuali zahrien , amanina dan sabriena selepas solat tidur balik .. hurmmmmmmmm hujan lebat kan .. nampak gaya tidur lebih sedap dari makan ! ... kekkee


 telur hancur bersama bawang besar , digaul dengan mayonis @ thousand island ! 
.... ermmmmmm yumx3 



alhamdulillah dah siap semua ... cuma akak , macam biasa ... pagi2 kalau x kerja .. akak suke makan nasi , melayankan nenenda akak , oh ya .. kebetulan ummi dan ayah akak ke raub , ikut adik akak balik ke sana .. adik akak ada balik sini kelmarin sbb ayah akak masuk wad , ayah masuk wad kerana nak keluarkan kembali tiub batu karang dia hari tuu .. huhuhu nanti lah akak story di lain entry ya ..

hurmmm sarapan semua dah siap , nak menyidai kain pula ... tapi diluar nie hujan lebatttt sgt2 ... rasa ngantuk lak lepas makan nasi nie ekekke .. hahahahha aci dok kalau tidur ! lalallalalalaeiiiiiiiii buruk perangai  ! ahahha .. hurmmm ok lah uolss .. nak pi BW jap ... winduuu ngan uols tau

eh eh eh ... lupe nak tanye ... ada yang 

MONDAY BLUES keeeeeeeeeee ???? ngehx3

23 comments:

  1. SADWISH? Lain macam jer bunyinya..typing error ke ieda?
    Hujan2 ini..asyik lapor jer..haissh, makin kembang le body ni!

    ReplyDelete
  2. Makan ramai-ramai seronok sgt tu..berebut-rebut

    ReplyDelete
  3. samalah ngan akak - cuti.. jika hari2 cuti & gaji masuk, bestkan..

    tgok pic di atas tu, buat akak lapar jer, "sdg rebuskn daging ayam pencen kt dapur tu.."

    Nota: Insya Allah hari ni akak poskan kopi barli tu..

    ReplyDelete
  4. morning kak

    sedapnya sandwich & bestnya cuti

    ReplyDelete
  5. Ramai yg cuti hai ini kan ieda. Kakak kerja juga nak buat macam mana hujung tahun biaslah...

    ReplyDelete
  6. musim hujan ni...jemur baju pon x kering kak

    ReplyDelete
  7. sadwish kak? typo kot kan
    sandwich pun sandwich la janji kenyang kak...hehe

    ReplyDelete
  8. Musim ujn nie best makan & tdo jerk... hihihi..
    Bestnya nmpk roti akk tu...bak sikit.. :P

    ReplyDelete
  9. yg simple2 ni la yg sedapnya

    ReplyDelete
  10. Nampak sedap sandwich tu kak..nyum².. :)

    ReplyDelete
  11. Hujan2 klaw dapat makan roti tu.. perrgghhhh nikmat gila.. :)

    ReplyDelete
  12. sedaaaaaaaaaaaaaapppppppppppppppppppppppppppppppppppp!!! nak jugaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  13. suka gak buat sandwich telurni..
    sebab budak2 memang gemarkan...

    ReplyDelete
  14. sedap tu kak, roti gan telur mcm tu pun nisah suke, silap2 makan 3 set sekali hehe

    ReplyDelete
  15. sodap nih! www.the-simpleme.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Bestnya sanwich simple camtu. Tapi kalu cuti mana cukup makan roti jer. Kompom la sejam dua pastu cari benda lain lak nak makan.

    ReplyDelete
  17. Yg simple tu lah sedap ☺☺

    Bestnya cuti.

    ReplyDelete
  18. saya suke sandwic telo pastu letak kacang pis best2 :)

    ReplyDelete
  19. sedap je tu. janji kenyang. :)

    ReplyDelete
  20. Sandwich tu nampak best la akak...banyak keja jadi suri dirumah ni kan akak..

    ReplyDelete
  21. Macam best je roti telur tu...dpt idea nk makan pagi ni..telur, roti, mayonis semua ada ni....ok..

    ReplyDelete
  22. salam kak..
    aaaa...nyum3...
    dah la cma blm minum ptg lg ni.. huhu..lapo sudah..

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...