Tuesday, December 18, 2012

FOTO ANNE PILIH BAJU KAWIN

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ


salam semua

aduhhh cantiknyaaaaaaaaaaa si ANNE nie kan ?? kan kan .... seyes cakap lahhh .. patutlahhh si Aliff aziz menangis bila putus dengan Anne nie ..huhuhu ... org nyee cantik , lemah lembut ... kira lengkap lahh .. mana lah hai kan ..bertuah dan beruntung badan lahh bakal suami dia nie ... akak suke tgk wajah anne nie .. ada wajah keibuan kan .. yelah dia kan dah ada 3 orang anak ..


Semua sedia maklum Anne Ngasri sudah pun bertunang dengan lelaki pihannya, Mohd Sumali Reduan pada bulan November yang lalu dan pasangan ini bakal melangsungkan perkahwinan mereka pada 22 Disember ini di Jalan Parit Ismail, Benut, Pontian.
 
Menurut laporan Media Hiburan, Anne Ngasri akui masih lagi merasa berdebar untuk bergelar isteri, meskipun majlis pernikahan tersebut merupakan pengalaman kedua buat dirinya.


" Jujurnya buat masa sekarang saya masih berdebar untuk menanti saat dinikahkan. Macam mana kali pertama dahulu, samalah juga kali ini. Debarannya tetap sama.Saya mengharap agar majlis yang akan dilangsungkan berjalan lancar. "


Bagi majlis kali ini, Anne lebih selesa untuk mengadakan majlis kesyukuran sahaja dan tanpa sebarang majlis persandingan. Ketika majlis berlangsung, Anne bakal menggayakan busana daripada pereka fesyen terkenal, Ezuwan Ismail.

sumber ; ohbulan

31 comments:

  1. anne sgt cantek kan????

    ReplyDelete
  2. anne ni masa di kecik2 pun dh comel dh...
    Kakak dia nama Darling tu...muka garang sket, hehe..

    ReplyDelete
  3. dia memang cantik dan ayu...suka tgk muka dia...

    ReplyDelete
  4. tu la....suka tgk Anne..frust gak bila dia tak jadi ngan Alif..sbb diaorang napka sgt sweet bila together..tapi nak buat mcm mana, bukan jodoh diaorang kan..apa pun..moga perkahwinan kali nie berkekalan yerr Anne..

    ReplyDelete
  5. cantik baju anne tu.

    tp kite kesian gak kat alif tu.hihi

    :D

    ReplyDelete
  6. akak pun suka tgk anne.. memang sweet...

    ReplyDelete
  7. Semoga perkahwinan kali kedua ni lebih membahagiakan anne...

    ReplyDelete
  8. wajah keibuan yang keanak2an... ha boleh gitu... sweet jerk

    ReplyDelete
  9. harap2 bahagia hingga ke syurga... utk dia dan kita semua...

    ReplyDelete
  10. dia memang cantik tengok dia betoi2 haritu rasa cam lagi cantik dari tengok kat tv...
    tahniah.. moga kali ini berkekalan...

    ReplyDelete
  11. sungguh ke kak alif ngis time putus ngan anne..

    smoga perkahwinan ni kekal higga ke akhir hayat in sha allah smpi ke shurga amin

    ReplyDelete
  12. salam akak..
    dia memang cantek kak,
    ayu2 je mukenye..

    tak de jodoh lah dgn Aliff tu, tp nisah pulak yg frust sbb dorang tak jadi ,hehhe

    ReplyDelete
  13. Mmg cantikkk anne..
    Berkenan lakk akak tudung anne pakai...cantikkk kannn...hik..hik..sempat lagii tuu..ish3..pompuan2..:-)

    ReplyDelete
  14. smoga perkahwinan ini kekal hingga akhir hayat n suami dapat terima anak2nya seadanya..

    ReplyDelete
  15. terserlah wajah keibuan si anne ni...

    ReplyDelete
  16. comelnya
    moga kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete
  17. semoga perkahwinan kali ini berkekalan

    ReplyDelete
  18. cantiknya anne....sweet jer mereka berdua...nampak muda pulak tunang dia..

    ReplyDelete
  19. kulit muka dia sangat cantik..gebu

    ReplyDelete
  20. Mmg cantik sgt Anne ni...kita doakan kebahagiaan buat dia dan anak2nya dgn nakhoda baru nnt..

    ReplyDelete
  21. cutenya dia..sha suka tgk wajah dia..

    ReplyDelete
  22. berseri seri wajah org nk kawin ni..

    ReplyDelete
  23. Akak pun suka tengok anne ni...dr dia kecik lg akak minat dia. ...

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...