Friday, December 7, 2012

DATO CT LELONG TUDUNG FREEDA UTK TABUNG AIDS

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaa CT .. kan molek kalau bertudung litup macam nie ......... ;)) bila Dto CT nak mula bertudung penuh macam nie yeeeeee ?? ;))

macam remaja usia belasan tahun kan !!!







Jutaan tahniah juga Abang Nara ucapkan kepada usaha Datuk Siti yang akan melelong 2 tudung khas miliknya yang telah direka oleh Fareeda untuk membantu pesakit HIV/AIDS. Ini adalah satu langkah yang sangat bagus dan murni. Semoga lelongan tersebut akan mendapat bidaan yang tinggi.

19 comments:

  1. kak siti tak nampak dia comel kalau pakai macam tu..hihi

    ReplyDelete
  2. Harap tak lama lagi dia akan pakai tudung penuh cenggini.

    ReplyDelete
  3. comel sungguh tuk T bertudung gitu

    ReplyDelete
  4. Siti nampak lebih baik bila dia berkeadaan bertudung begini....

    ReplyDelete
  5. kan comel kalau pakai tudung penuh macam ni..hehe..

    ReplyDelete
  6. kenapa la dia tak nak pakai tudung lagi kan?

    ReplyDelete
  7. Kalau dah cantik, pakai lagu mana pun tetap cantik :D

    ReplyDelete
  8. oh ya.. akak abis meeting smlmpun dah lewat ptg, singgah jap kt kamdar / nagoya, cari kain sek. anak..

    keluar dr bndr K'tan ke l/raya kemain lg jammed, lebih 1/2jam rasanya, mghrib rehat kt R&R Gambang.. situpn agak lama juga.

    Bisanya prjlnn kami ambil masa 5-6 jam sbb hubby bw keta idok le cam pelumba,maintai jer..

    1'st keselamatan kami,
    2'nd sayang duit nak bayar saman beratus2 RM, lgpun sekrg ni bunga saman sentiassa naik dr masa kesemasa, ngalahkan 'along'

    sesekali terkena gak saman nak buat camner, reda jelah...

    itulah al kisahnya naper kami smpai lewat malam ke rumah, fuh penjelasan pnjg lebar..

    ReplyDelete
  9. tp kalu kt sini, cuma ambil masa 5 minit jer dr pej ke rumah, dekatkan..

    ReplyDelete
  10. cantik ct bertudung penuh camni..bape ek hg tudung ct lelong tu..huhu..takut rasa dgr tudung fareeda..

    ReplyDelete
  11. so sweet...aritu baru je jumpa..^^

    ReplyDelete
  12. niat murni dato Siti yang perlu di contohi..;)

    ReplyDelete
  13. Salam rakan blogger yg dihormati. tak dpt beli lelongan tudung Dato CT x apa, akak menjemput rakan2 menyertai GIVEAWAY 001 CHEEZE MAZ .Link cara2 penyertaan ada di : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    Jika tiada masa menyertainya, harap sangat2 dapat membantu akak dengan :
    1) Tekan butan G +1 bagi entry http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html
    2) Vote akak di denaihati. Cara nak vote akak ada di entry : http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    ReplyDelete
  14. Cantik sgt Tp sayang dia suka pakai yg tutup skit tu..

    ReplyDelete
  15. comellah kan...kalau ct bertudung litup...

    ReplyDelete
  16. comelnyerrr dato ct pakai tudung..ayu jer

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...