Friday, December 7, 2012

CUTI - CUTI KL : MENUJU BERJAYA TIMES SQAURE

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

entry cuti - cuti KL diteruskannnn .. jgn bosan naaaaaaaa , kita santai2 tgk pic di pagi jumaat yg indah ini yehaaaaaaaa  ...ok , keesokkan harinya BIL dan adik akak x kerja , soo mereka dah decide awal2 nak bawa anak2 akk ke Berjaya Times Square .. yelah .. anak2 x pernah sampai lagi kan .. soo dah plan nak masuk Theme Park disana .. kami kesana naik monorel ke LRT .. x ingat dah akak nie ekeke ... kami park kereta di  stesen pekeliling terus sampai ke BTS nie .. alhamdulillahh .. suke betul anak2 dpt naik monorel nie ... akak pun kali kedua naik tau ! ;)


abaikan lahh wajah tembun akak tuuu .. huhuhu
masa nie tgh sedap makan ekekke .. skrg dah diet sikit muahahhaha 
( ayat x leh blah !! )



  dalam tuu ramai org .. tapi still dpt tempat duduk .. perasan tak zahrien di celah2 tuu .. ekek rupenya2 dia takut bila monorel nie bergerak ahaha , masa nie akk x perasan .. bila tgk pic baru kakak beritahu .. adehhh zahrien ... oh zahrien !



 deco Christmas dalam nie memang menarik2 .. tertarik akak melihatnyaa .. wow !!

  tgk lah pokok Christmas dia .. wahhhh cantikkk sgt2.. ;))


amanina dan sabriena yg xcited ekeke .. zahrien masa nie ikut adik akak pi ukur ketinggian .. kalau lepas , x kena bayar .. TAPI zahrien kena bayar huhuh ... nama je 4 tahun ..tapi dia tinggi ! ...

 hari tuu anak2 akk masuk di belanja oleh adik akak nie ... TQ dikk ... suke budak2 tuuu ... tgk lah zahrien x sabar2 ulur tangan ...

 diantara permainan kanak2 yg ada disitu .. memang rambang mata .. zahrien naik permainan train tuu dekat 10 kali ! ... ahahaha layan kan aje ...

dan permainan ini kami naik semua sekali ekeke .. nak merasa juga uuuuuuuuuu .. yelah zaman akk kecik2 mana ada semua nie .. soo dah tua2 nie .. x kan nak lepaskan peluang kann .. aloor x der pic akk .. akak amik pic org aje huhuhu
bukan main suke zahrien siap buat flying kiss !! ... ;))

 to be continued ... 

kena cepat2 perabeh kan entry2 di KL nie .. sblm ada yg bg komen menjemukan ahhahaha adeer ke ??? ngehx3 ............


30 comments:

  1. sy yg tgk gambo nih pun tau memang sonok la anak2 kan kak klu bwk tpt2 camnih.. nampak best la them park time square nih.. :)

    ReplyDelete
  2. Amboi seronok tgk zahrien yer.. dpt jalan2 ke KL.. tempat gini mmg kesukaan kanak2 termasuk la mak bapak kan..hehe.. :)

    ReplyDelete
  3. sy yg duk KL dah lama pun tak pernah masuk lg cosmoworld ni...tunggu anak dah besar sikit kot.

    ReplyDelete
  4. sronoknya...akk dh g theme park tu yerrr...sy nk ni tak masuk2 lg ke sana. naik monorel pon lom pernah lg hihihi

    ReplyDelete
  5. dekat lah dgn ofis tina, tapi tak penah pun g main kat situ hehe

    ReplyDelete
  6. saya xpnh msk kat situ...selalu tgk je org main.mcm best jugakkan...

    ReplyDelete
  7. mana ada jemu kak..... seronok adalah, sebab tempat yang akak pi sume masz x sampai lagi tau walau dok KL..... muahaha kecuali KLCC ritu, tu pon x sampai ke kolam... haha

    ReplyDelete
  8. mmg pun ayat diet tu mmg xleh bla kuang3x

    xnah sggh BTS ..nti nk sggh nak men games tu lol

    ReplyDelete
  9. weeee bestnyer kak....budak2 mmg suka la kan tempat2 mcm tu

    ReplyDelete
  10. mana tembumnya eida, comel jer akak tengok..

    ReplyDelete
  11. Kalau jenjalan di kl mmg elok naik Monorel or lrt je... jammed.. x tahan... eh lama dah saya x p time square ni...

    ReplyDelete
  12. kak ieda..intan kalau g sini malas naik keta..jammed tak tahan..pi ronggeng dengan husband nek moto..hehe..komen kak ida ada tu.hehehe..

    ReplyDelete
  13. seronok anak2 klu pergi tempat mcm ni kan kak.... teringin juga nak bawa anak ke sini nanti

    ReplyDelete
  14. seronoknya akak berjalan-jalan yer.. Queen yg duduk dekat ngan KL ni pun x pnh smp lg ke BTS ni kak... adeh... hehehe

    ReplyDelete
  15. wahh mmg happy sangat la budak2 too kak , saya nie ari ari nampak t,s too , naik jemu da . hehehhe

    ReplyDelete
  16. Bestnya jalan2..budak2 la yang paling happy kan kak..

    ReplyDelete
  17. Dah lama tak pi BTS. Dulu kerja area sana 9 tahun, boleh masuk BTS jalan kaki saja. Tu yang dah tak kisah kot. Skang tetiba rasa rindu plak kat BTS!

    ReplyDelete
  18. saya baru balik memanah kat times square tu kak... :)

    anak2 saya pun baru festaim naik lrt monorel bagai ni...

    nnt ingat nak bwk jugak lagi sekali...

    ReplyDelete
  19. Hr tu sy p BTS ni anak2 xmo keluar...huhu...

    pssttt...sy pun merasa naik mcm yg akk tunggang tu...kihkihkih

    ReplyDelete
  20. ingat akak sorang je yg dok KL tak pernah sampai BTS tu.. rupanya ramai juga tak tak pernah pegi bila baca komen.. hehehe.. mmg dah lama tau pasal tempat ni.. tp tak pernah ada kesempatan.. org jauh dah sampai dulu haa.. best kan.. anak2 yg seronok!

    ReplyDelete
  21. wa best nya bercutikan..sy ni duduk umah kumpul lemak ja la..nway hapy holiday sis n njoy it!hihi

    ReplyDelete
  22. salam kenal jgk dari ieyda...bestnya cuti2 bwk ank2 berhiburkan...

    ReplyDelete
  23. Bestnya kak..
    Teringin nak bwk Aqil p sini..
    Tp x sampai2 lg..
    Hu3!!!!
    Akak, tembun2 pun comei what?!!
    Ai geram tau.. ;p
    TC & Happy Weekend yer.. ;)

    ReplyDelete
  24. KL skang byk tempat nk bawak anak jenjalan, kan...

    Mmg nampak muka teruja anak2 Ieda tu, hehe...seronok dorang.

    ReplyDelete
  25. pnah pegi sekali je time square nie...

    ReplyDelete
  26. seronok cuti2 malaysia.

    ReplyDelete
  27. kak ieda, kenapa tak bgtau nak datang kl hari tuuu. kalau tak boleh jumpa kannn. :)
    nanti next trip ke kl roger nadia eh. ;)

    ReplyDelete
  28. dah lama tak kesana...last pergi time couple gan hubby hihihi

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...