Monday, December 3, 2012

CUTI-CUTI KL : MANDI MANDA DI KLCC

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

sambungan dari jalan2 di KLCC cuti2 ari tu .. lepas dah puas berjalan di KLCC , anak2 dah request nak mandi di taman di luar KLCC tu .. hurmm asalnya x plan ..tapi anak2 akk dah siap2 bawa pakaian xtra , kecuali kakak lahh , dia segan nak mandi katanya ..payah nak salin baju .. yelah ..adik2 lain lah kan .. walau disitu ada disediakan tempat salin pakaian , tapi amanina still x nak ..so x aper lah ..tgh ari tuu kebetulan cuaca tidak lah begitu terik .. soo memang ramai yg bawa anak2 mandi disini ..

x sampai 10 minit berada disini mereka dah xcited nak mandi , terutama zahrien tuu .. hurmmm pantang bg green light sikit .. terus tukar baju.. hurmm bab mandi rasanya semua budak suke kan .. soo layan je lah pic2 akak nie ..jgn mara .. pic banyak tau !
 


hurmm tgk lah dua beradik nie ... zahrien kalau ada kakak riena dia .. memang dia suke awal2 lagi dah ajak kak ngah dia mandi .. ;)





bukan main layie kan ..lebih kurang sejam 1/2 juga akk duk melangguk menanti budak2 nie main .. macam2 jenis org ada disini .. kebanyakannya adalah dari luar ... bangla , filipine , thiland .. indon punn ada .. paling ramai huhuh .. dah rasa macam duk negara luar lakk .. ;)



lepas dah penat2 di taman .. kami masuk dlm utk lunch .. adik , mak dan anak2 makan nasi .. akak x der selera nak makan nasi .. pusing satu food court akak .. mencari makanan ala2 burger atau apa sahaja selain nasi .. so jumpelah kebab nie .. yes ! sukeeeeeeeeeee

sedap .. banyak dan panjang ... rm 8.50 satu ..


lepas tuu kami kuar dan layan lagi anak2 di dlm KLCC sebelum balik jam 4.30 ptg. ... puas hati semua .. akak sekali .. dah lama x ke KLCC kan .. ingat nak lepak smpai mlm konon .. tapi tgk kan anak2 yg dah keletihan mandi .. so kami balik awal lahh .. syukur petang tuu terisi dengan xtvt bersama anak2 ... walau ayah mereka tiada .. still happy dengan ibu kan ! .. ;))

LINE INTERNET DISINI SGT2 TERUK .. DARI PAGI SAMPAI SKRG ONN & OFF
soo xtvt BW terpaksa di tunda .. harap maklum ekeke
macam announce ape jer kan huhu




22 comments:

  1. amboi,seronoknya depa main air kan..

    ReplyDelete
  2. lps pnt mndi..mkn pula bestnya hehe

    ReplyDelete
  3. lama x pergi KLCC..
    bestkan tgk anak2 gembira

    ReplyDelete
  4. seronok betul budak2 tu mandi... serius ckp akak yg dok kat PJ ni pun tak pernah bwk anak2 gi mandi2 kat situ.. kekeke... ada sekali tu pegi ke aquaria je.. lepas tu tak pegi2 dah.. hehe.. teruk betul akak ni kan..

    ReplyDelete
  5. tempat mandi kat KLCC tue memang best utk bebudak....lama tak bawa bebudak g tempat tue..huhuuhu

    ReplyDelete
  6. seronok dorang main air tu kan? dh lama tak gi klcc..

    ReplyDelete
  7. sonokla bdk2 tu ye..kami yg duk KL ni pun lum pnh bwk kyra manid kt klcc...hehehe

    ReplyDelete
  8. dah lama tak bawak anak mandi manda kat sini...seronok tengok zahrien n kak rina berendam tu...

    ReplyDelete
  9. Seronoknya dapat main air. Tapiiiii, kakcik yang duduk di KL ni jangankan mandi, jengah pun tak pernah kat kolam tu! :(

    ReplyDelete
  10. amboi best nampak dok berendam tu rasa mcm nk join sekali jer haha

    ReplyDelete
  11. jeles tgk depa berendam kak hehehhe

    ReplyDelete
  12. budak-budak pantang jumpa kolam...hehehe...

    yealah kak, tak sempat nak ambil nombor telefon akak...

    ReplyDelete
  13. Main air sampai kesejukan dapat makan macam tu apa lagi ieda mesti licin mereka kerjakan.

    ReplyDelete
  14. Anak2 Amy kalau gi situ mesti tak nak balik.. padahal kat rumah pun ada.

    ReplyDelete
  15. itu timbulkan badan ke air yang cetek.hehe

    ReplyDelete
  16. sama jugak cam akak, dah lama tak pegi kl bersopping....huhuhuhu
    anak2 akak pun sama, pantang jumpa kolam mesti nak berendam

    ReplyDelete
  17. mcm2 gaya mandi dorg nih

    ReplyDelete
  18. ada pulak tempat mandi kat kLcc tu ye..
    tu tandanya dah bertahun nisah tak jejak kaki ke situ :)

    ReplyDelete
  19. budak2 mmg suke betol mandi air kan

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (179) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (64) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) Teladan (23) Pelik (22) blog (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) kehidupan (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...