Monday, December 10, 2012

CUTI - CUTI KL : KEPUASAN & KEPENATAN DI THEME PARK BTS

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

salam semua

entry terakhir kami di KL .. fuh ! akhirnya kannn ... 

ok rasanya kalau semua orang ke Berjaya Theme Park nie .. sure seronok kann .. tergambar keseronokan anak2 disini .. yelah walau x der ayah mereka disisi .. tapi ada ayah2 saudara mereka yang melayan mereka .. itu sudah memadai .. lupe sekejap dekat ayah mereka .. itulah , nak buat macam mana kan ;)

  amni di pangkuan mama ann nye ... bilelahh adik akk nie nak ada anak kan .. insyallahhh kami selalu doakan utk dia dan suaminya .. aminnnnnnnnnnnnnnnnn ;)



 punn kami naik ekkeke .. semua permainan kanak2 disini boleh dinaiki bersama anak masing2 .. soo memang seronok lahh .. ;))


 zahrien ada ibu punn jadilah kannnn

 amni yang dah keletihan di pangkuan ayahnyee ;)


 part paling seronok bila tgk zahrien dan sabriena main kereta langgar nie .. mula2 naik zahrien agak kekok .. lepas tuuu dekat 10 kali naik ekekke .. dah pandai .. lepas habis dia pergi beratur sendiri ahahha .. akak perhatikan dari jauh aje .. bukan main suke dan masa nie dia dah xpert dah ! .. ;)

yang main dlm tuu semua boleh dikatakan 5 tahun keatas , siapa sangka zahrien baru 4 tahun ! ... sampai ada adik tuu cakap , pandai zahrien kemudi kereta .. ahhaha .. usia kecik , badan je macam budak darjah satu uuuuuuuuu ;))


 gelak besar zahrien masa naik nie .. agaknyee dia ada rasa gayat dan 
geli2 koot ekkee...

dan akhirnya kami balikkk .. dlm monorel zahrien dah nampak keletihannya .. siann lak bila tgk nie .. kalau ada ayah nyee sure dia dah tidur di pangkuan ayah nyee .. huhuhuhu , aduhhh bayangkan kami di dalam theme park tuu dari pukul 4 ptg sehingga 9.30 mlm ! ... ahahah dari org ramai .. tinggal beberapa org sahaja .. itupun zahrien x nak balik lagi ... nak main layieeeeeeeeee ;))

 SELESAI SUDAHHHHHHH !!!



15 comments:

  1. morning akak:D
    bestnya cuti2 ngn family kn happening je..

    aku cinta padamu..kenangan bercinta errkkk:D

    ReplyDelete
  2. seronoknya..
    budak2 mmg suka main kete langgar tu kak, sy pon suka..kehkeh

    ReplyDelete
  3. lieya tak penah sampai sini lagi kak...ramia kate best kan...tgk pic akak pun dah tau best...mia mija sure suke ni....

    ye la kak, sian tgk anak bujang akak..telentok penat tu heheeheh....tapi takpe, penat2 pun sure zahrien hepi gile tuh...

    ReplyDelete
  4. pastinya anak2 yang seronok

    ReplyDelete
  5. bestnya dpt luang masa dgn anak2 kan kak.tgk diorg happy kita hilang penat.sy belum pernah bwk ank dtg tmn tema kt sini..nnt2 nak try bawaklah.

    agaknya sapalah angkat zahrien ketiduran tu ya kak..penat nau nampak muka dia.

    ReplyDelete
  6. Betul-betul main tu sampai letih tak terkata. Tapi bila mereka seronok dan puas yg membawanya pun lega.

    ReplyDelete
  7. Happy jer tgk diorang..nampak letih sangat Zahrien tu.. :)

    ReplyDelete
  8. wah bestnyer....seronok laa kalau mak dia pun boleh naik ngan anak..hihi

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Ieda

    tahun depan boleh datang lagi

    ReplyDelete
  10. sampai tertido tido! heheh comel...

    ReplyDelete
  11. saya tingin bawak anak2 naik monorel kt kl tu..tp asben selalu je bwk keta dlm town tu yg tak merasa huhuhu.Wkend ni nak ke kl lg,harapnye asben nak la naik monorel.saja nak bg anak rasa...kita ni mmg la dah penah naik.

    ReplyDelete
  12. Bila tengok anak2 seronok kita pun seronok jugak..kan??

    ReplyDelete
  13. mmg seronok kak. mcm tak nak keluar je. huhu..

    ReplyDelete
  14. sy tk suka pi theme park sbb dah tau dah yg akan penat gile ...

    ReplyDelete
  15. happy la akak tk bebudak tu...best

    ReplyDelete

Komen apa sahaja , tapi janganlah sehingga menguris hati empunya blog ATAU sesiapa sahaja ye !
HAPPY BLOGGING & THANKS FOR COMMENT

Labels

Suke (845) Makan - makan (411) Renungan (388) Hiburan (288) macam - macam (283) family (274) anak-anakku (237) Dunia (219) artis (204) Wanita (195) Tentang Aku (181) Familly (138) sedih (120) Syukur (108) Tips Kesihatan (86) Kawan - Kawan (85) Blogger (65) Info (63) GA (56) Majlis Kawin (55) Holiday (51) sedap (48) Tahniah (43) Contest (41) Diet (40) anak (39) anak-anak (39) Lawak (37) putra muhd saiful zahrien (36) Herbalife (35) anak saudara (35) puasa (34) Bday (30) Raya (27) nuffnang (27) suami isteri (27) lelaki (26) blog (24) Teladan (23) Pelik (22) hari raya aidilfitri (18) Award (17) jalan-jalan (17) Kasihan (16) By Hubby (15) Rintihan (15) Petua (13) Tips (13) Tips Kekeluargaan (13) Tips kecantikan (13) nur amni adriana (13) tips anak - anak (13) Benci (12) Sakit (12) Tanggungjawab (11) putri nur fatin sabriena (11) Al-fatihah (10) ibu bapa (10) meninggal dunia (10) putri nur fatin amanina (10) Kad Ucapan (9) Kenangan (9) Segmen (9) Terharu (9) kehidupan (9) pekerjaan (9) perkahwinan (9) awana kijal terengganu (8) berpuasa (8) tragedi (8) Bangga (7) Bloglist (7) Kagum (7) amalan (7) hari raya aji (7) kasih sayang (7) Tak Maafkan (6) cantik (6) kelebihan puasa (6) remaja (6) terima kasih (6) tips ibu mengandung (6) Perayaan (5) ULANGTAHUN (5) ayah (5) beriadah (5) menang (5) pemimpin (5) ustaz azhar idrus (5) Berangan (4) Friends (4) Hadiah (4) akhir zaman (4) hari bapa (4) pelajaran (4) persoalan hati (4) sekolah (4) Hari Ibu (3) Outing (3) mandi manda (3) panduan utk anak (3) biskut raya (2) keluarga (2) motivasi diri (2) ustaz Don Daniyal (2)

HUBUNGI SAYA KERANA SAYA SUDAH BERJAYA HILANG 24KG DLM MASA 8 BULAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...